Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی،فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دانشگاه تربیت مدرس برای غذای دانشجویی این دانشگاه یک نظرسنجی برگزار کرده، اعلام کرد: حدود ۷۰ درصد دانشجویانی که در این نظرسنجی شرکت داشتند از خدمات پیمانکار رضایت کافی را ندارند.

به گزارش ایسنا، دکتر صادق دردایی با بیان اینکه هدف اصلی از انجام این نظرسنجی تکریم دانشجویان دانشگاه تربیت ‌مدرس و  پیگیری وضعیت تغذیه دانشجویی بود، گفت: در این نظرسنجی که به مدت دو هفته برگزار شد، در مجموع ۴۳۵ نفر از ۸ هزار و ۲۳۱ دانشجوی واجد شرایط، شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تعداد حدود فقط  ۵ درصد از جمعیت دانشجویی واجد شرایط دانشگاه بود و انتظار می‌رفت تعداد بیشتری در آن شرکت کنند. 

دکتر دردایی با استناد به یافته‌های بخش‌هایی از این نظرسنجی افزود: به نظر می‌رسد با وجود اینکه حدود ۷۰ درصد دانشجویانی که در این نظرسنجی شرکت داشتند اعلام کردند که از خدمات پیمانکار رضایت کافی ندارند، اما در عین حال اکثریت دانشجویان از بخش‌هایی نظیر بهداشت، زمانبندی و... رضایت داشته‌اند. البته این روند باید به صورت مداوم طی نظرسنجی‌های متعدد در ماه‌های آینده پایش شود. 

معاون دانشجویی،فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: پس از پایان این نظرسنجی در اولین گام، موضوع با پیمانکار تغذیه درمیان گذاشته شد و پیمانکار نیز طاقت‌فرسا بودن شرایط کار در آشپزخانه برای اکثریت کارگران و شرایط خاص اقتصادی کشور در پی آزادسازی قیمت‌ها و کمبود شدید اقلام خوراکی نظیر روغن را از عوامل افت شدید کیفیت غذا در ماه خرداد عنوان کرد.

وی تصریح کرد: یکی از مباحثی که در قرارداد با پیمانکار پیش‌بینی شده بود امکان تعدیل قیمت، در صورت افزایش نرخ مواد اولیه بود، در این راستا با هماهنگی‌هایی که انجام شد اکنون مقرر شده به شرط افزایش کیفیت غذا، افزایش پرداخت تا سقف۲۰ تا ۲۵ درصد به پیمانکار انجام شود. 

دکتر دردایی خاطرنشان کرد: در این چارچوب همچنین موضوع با مدیریت امور دانشجویی بررسی و مقرر شد تغییرات لازم در بخشی از برنامه‌ریزی‌ها صورت پذیرد. 

وی گفت: بخشی از اصلاحات و حل مشکلات در حوزه تغذیه دانشجویی، مدیریتی و بخشی نیز مستلزم تخصیص اعتبارهای ویژه از سوی دولت است که تلاش می‌شود بخش مربوط به مسائل و مشکلات مدیریتی به حداقل برسد.    

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر دردایی در پایان تاکید کرد: تلاش داریم با بررسی مداوم نظرات دانشگاهیان مشکلات در حوزه خدمات دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی را به حداقل ممکن تقلیل دهیم و نظرسنجی جدید در حوزه وضعیت تغذیه در ماه تیر نیز به زودی فعال خواهد شد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: دانشگاه زمانی می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه، صنعت هم حضور داشته باشد ‌و این دو هم‌افزای یکدیگر باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد مومنی امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه فنی‌حرفه‌ای قدمت پنجاه ساله دارد و از سال ۱۳۶۵ با یک مرکز با نام آموزشگاه فنی در چهارمحال‌وبختیاری آغاز به کار کرده است و در حال حاضر شش مرکز فنی و حرفه‌ای با سه هزار دانشجو در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه با توجه به مهارت محور بودن دانشگاه فنی ۴۰ درصد دروس عملی و ۶۰ درصد علمی است، افزود: ۳۸ رشته محل از جمله ۱۹ رشته کاردانی و ۱۹ رشته کارشناس در این دانشگاه وجود دارد و دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل مدارس فنی و حرفه‌ای و کار دانش اکثریت دانشجویان این دانشگاه را تشکیل می‌دهند.

مهارت محوری ماموریت ویژه دانشگاه فنی حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با بیان این‌که مهارت محوری یک از ماموریت‌های ویژه‌ای این دانشگاه محسوب می‌شود، تصریح کرد: مسئولیت این دانشگاه از سال ۱۳۹۰ از آموزش‌وپرورش به وزارت علوم منتقل شد و در حال حاضر وظیفه اصلی تربیت نیروی کار و تکنسین کارآمد و دارای مهارت برای کشور و صعنت است.

مومنی ادامه داد: امروز به دو دلیل کشور نیازمند تربیت نیروی ماهر است، اول آن‌که باتوجه به زیرساخت‌های کشور جهش لازم در تولید شکل گیرد و دوم با توجه به فشارهای اقتصادی بر کشور، کالاهای مور نیاز کشور تولید شود.

وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد: زمانی دانشگاه می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه صنعت هم حضور داشته باشد و این دو هم‌افزا یکدیگر باشند.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی و موقت و تفاهم با صنایع مختلف و معرفی محصولات دانشجویان دانشگاه فنی از جمله برنامه‌هایی است که این دانشگاه در راستای افزایش مهارت‌آفرینی در دستور کار دارد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مومنی گفت: در همین راستا امسال به واسطه پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان و دومین نمایشگاه کار از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت با شعار «فردای بهتر از امروز» برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه از صنایع مختلف دعوت شده و دستاوردهای دانشجویان به آن‌ها معرفی می‌شود، سعی شده در همین رابطه هم تفاهم‌نامه‌هایی به وجود آید؛ همچنین محصولات و دستاوردهای دانشجویان که قابلیت تولید انبوه داشته باشند به پارک علم و فناوری معرفی خواهند شد.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: بازید دانش‌آموزان از این نمایشگاه و اجرای رویدادها و کلاس‌های آموزشی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

وی عنوان کرد: تعامل صنعت و دانشگاه می‌تواند زمینه‌ساز انعقاد قرارداد میان بخش‌های صنعتی و دانشگاه‌ها به‌صورت دوطرفه جهت رفع نیازهای صنعت و دانشگاه شود و می‌تواند شامل موارد زیادی مانند تامین و آموزش نیروی انسانی ماهر در صنعت، کمک در امور تحقیقاتی صنایع با ایجاد فرصت‌های مطالعاتی شود و همچنین برپایی رویدادهای مشترک کار با بخش صنعت می‌تواند موجب ایجاد کنسرسیوم‌ها و مشارکت‌هایی شوند که نیازهای آموزشی را احصا و مرتفع کنند.

کد خبر 749003

دیگر خبرها

  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • تظاهرات دانشجویان مراکشی در حمایت از غزه
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • دانشجویان گیلانی از جنبش دانشجویی آمریکا و اروپا حمایت کردند