Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین،‌آئین رونمایی از دومین شماره فصلنامه علمی تخصصی مطالعات آئینی «ع» در موضوع هیأت و رسانه با حضور سیدمجید بنی‌فاطمه و مهدی رسولی و با اجرای سیدبشیر حسینی به همت مرکز تخصصی احیاء امر در آستانه محرم الحرام ۱۴۴۴ هجری قمری برگزار شد.

هیأت قلب تپنده رسانه شیعه است

در ابتدای این نشست سیدمجید بنی‌فاطمه، هیأت را قلب تپنده رسانه شیعه معرفی کرد و ضمن اظهار خوشحالی از تدوین و انتشار این شماره از نشریه با موضوع هیأت و رسانه، جای چنین محتوایی را تا امروز خالی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی جوانان هیأتی گلایه دارند که ما دسترسی به برخی بزرگان و اساتید نداریم برای اینکه در موضوعات مورد نیاز در هیأت مانند رسانه، خدمات اجتماعی، فعالیت‌های فرهنگی و ... آگاهی پیدا کنیم. خدا را شاکریم که نشریه «ع» به این امر مغفول مانده پرداخته است و امیدواریم روز به روز توانمندتر شود.

بنی‌فاطمه در پایان اظهار داشت: خوشحالم از اینکه این فصلنامه منتشر شده و از همه عزیزان می‌خواهم که آن را تهیه و مطالعه کنند و برای خودم هم خیلی قابل استفاده بود. ان شاء الله که همه به این نشریه دسترسی پیدا کنند تا بتوانند بهتر از پیش عرض ادب کنند و هیأت را با موفقیت بیشتر جلو ببرند.

نیازمند یک نگاه علمی و تخصصی و منطق پشتیبان اقدامات هیأت‌ها هستیم

مهدی رسولی نیز در این نشست، هیأت را یک پدیده عمیق، قدسی، مؤثر و منحصر به فرد معرفی کرد و افزود: اگرچه با چنین جریان وسیعی مواجهیم، متاسفانه هنوز این پدیده برای عموم جامعه مغفول باقی مانده است، حتی برای امثال بنده که در کانون آن قرار داریم، بسیاری از ابعاد آن ناشناخته مانده است. بنابراین  می‌طلبد یک نگاه علمی و تخصصی به هیأت داشته باشیم.

وی افزود: اقدامات بزرگی که هیأت‌ها انجام داده‌اند، متاسفانه منطق پشتیبانش معرفی نشده و لذا برخی جاها مظلوم واقع شده است. مثلاً در ساحت هنر، هیأت یکی از غنی‌ترین پدیده‌های هنری است ولی نخبگان و اهل هنر، چنین نگاهی به این پدیده نداشته‌اند. لذا لازم داریم منطق پشتیبان هیأت تدوین و در برابر نخبگان جامعه قرار گیرد و بعد به عموم جامعه معرفی شود.

رسولی گفت: برخی ظرفیت‌های بزرگ هیأت‌ها مورد توجه قرار نگرفته، مثلا ظرفیتی که هیأت‌ها  در ساحت حکمرانی داشته و دارند. به این دلیل می‌­طلبد و ما نیازمند آن هستیم که یک نگاه علمی و تخصصی، منطق پشتیبان اقدامات هیأت‌ها در عرصه‌های مختلف را تدوین و معرفی کند. امروز شاهد یکی از این چشمه‌های جوشان هستیم و انتظار هم همین است از مجموعه‌ای مثل دانشگاه امام صادق و مرکز احیاء امر که این خلا را پر کنند و این کار روی زمین مانده را انجام دهند.

این مداح اهل بیت(ع) تصریح کرد: امیدواریم این نشریه چشم و چراغ و دیده‌بان هیأت باشد و موشکافانه و دقیق و منصفانه هیأت را بررسی کند. کثرت و تنوع چنین نشریاتی مطلوب است و امیدواریم با نشریات و فصلنامه‌­های تخصصی در موضوع هیأت مواجه شویم و ان شاء الله که عین به عیون تبدیل شود.

فصلنامه عین در اولین شماره خود که در بهار امسال منتشر شد، به موضوع هیأت و فرهنگسازی پرداخت و در دومین شماره خود (تابستان ۱۴۰۰) به موضوع هیأت و رسانه پرداخته است و افرادی همچون آیت‌الله میرباقری و حجت‌الاسلام پناهیان و همچنین برخی اساتید دانشگاه همچون خندان، باهنر، آشنا، خانی، غمامی و ... به ارائه دیدگاه های خود در این موضوع پرداخته‌اند. همچنین برخی فعالان عرصه رسانه هیأت همچون رضا صیادی مدیر مسئول پایگاه عقیق و حسین پنجه شاهی مسئول هیأت و مدیر رسانه هیأت رایةالعباس چیذر نیز به بیان تجارب خود در این عرصه پرداخته‌اند.

دومین شماره از فصلنامه «ع» را که به بررسی تخصصی حوزه هیأت و رسانه پرداخته است، می‌توانید در سایت مرکز احیاء امر  (Ehyayeamr.ir) با ارسال رایگان به سراسر کشور، سفارش داده و نسخه دیجیتال این نشریه را از نرم افزار طاقچه دریافت کنید. برای  کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۶۹۶۷۳۲۰ تماس بگیرید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فصلنامه ع سيد مجيد بني فاطمه مهدی رسولی سید بشیر حسینی هیأت و رسانه موضوع هیأت هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده‌ است و به‌طور میانگین روزانه یک تن پسماند توسط عوامل این سامانه جمع‌آوری می‌شود.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استقبال مردم از سامانه اصپاک اظهار کرد: شهروندان اصفهانی از اپلیکیشن اصپاک یا سامانه جمع‌آوری پسماند خشک که از سال گذشته راه‌اندازی شد، استقبال خوبی کردند.

وی افزود: موارد تشویقی یا موضوعاتی که مردم را به جمع‌آوری پسماند خشک تشویق می‌کند، در سامانه اصپاک قرار داده‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: امیدواریم شهروندان به جنبه زیست‌محیطی در سامانه اصپاک توجه بیشتری داشته باشند، زیرا آن‌ها وظیفه دارند به حفظ محیط زیست و کره زمین بپردازند.

ساکتی با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده است و به‌طور میانگین روزانه بین ۵۰۰ تا یک تن پسماند توسط سامانه اصپاک جمع‌آوری می‌شود که امیدواریم با توسعه این فرهنگ، سیستم‌های قدیمی جمع‌آوری شود.

وی گفت: امیدواریم با افزایش ظرفیت سامانه هوشمند اصپاک، تمام پسماند خشک در حوزه‌های مختلف همچون منازل و محیط‌های تجاری از مبدا تفکیک شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اضافه کرد: از شهروندان انتظار داریم با نگاه زیست‌محیطی به تفکیک از مبدا پسماندها بپردازند تا شهرداری با کمک شهروندان و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مسیر جمع‌آوری هوشمند زباله گام بردارد.

ساکتی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند به‌زودی کلنگ‌زنی پروژه نخاله‌های ساختمانی را آغاز خواهد کرد و بر این اساس روزانه ۱۸۰۰ تن نخاله ساختمانی بازیافت خواهد شد.

وی گفت: در حوزه پسماند خشک، کلنگ‌زنی شهرک بازیافت، مدیریت زنجیره پسماند به‌ویژه در حوزه تفکیک از مبدا، ساماندهی انبارهای غیرمجاز و محل‌های غیررسمی تأثیرات خوبی به‌دنبال دارد که امیدواریم با آغاز این دو پروژه بتوانیم خدمت خوبی به محیط زیست داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به تصفیه شیرابه گفت: تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۰ متر مکعب در روز نیز راه‌اندازی شده‌است و امیدواریم شاهد افتتاح رسمی آن از هفته آینده باشیم.

کد خبر 750820

دیگر خبرها

  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • نجات جوان کرمانی از لبه یک پرتگاه در کوه صاحب الزمان
  • گزارش ناامیدکننده نشریه آلمانی درباره سردار آزمون