Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی گفت: معتقدم باید خط فکری کشتی در کشور عوض شود، اینکه یک کشتی گیر مدال جهانی در رده‌های سنی پایه و حتی بزرگسالان بگیرد خوب است، اما هدف اصلی باید کسب مدال طلای المپیک باشد و کشتی گیران باید برای این هدف تمرین کنند اگر بتوانیم این تفکر را جایگزین دیگر تفکرات در کشتی کشور کنیم قطعا موفق خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سومین وبینار رئیس فدراسیون کشتی با مربیان سراسر کشور در سال جاری، امروز (سه شنبه) برگزار شد.

او گفت: متأسفانه برخی از روسای هیئت‌های کشتی به دنبال لابی گری و استفاده از دوستان خود هستند که قطعا با این موضوع برخورد می‌شود و از نظر من کسی لیاقت حضور در رأس هیئت کشتی را دارد که از نظر فکری، مادی و ارتباطات برای کشتی استان خود آورده داشته باشد و بدون هیچ چشمداشتی فقط در خدمت کشتی کشور باشد. 

رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه قطعا کار مربیگری با قهرمانی متفاوت است گفت: قهرمانان جهان و المپیک عزیز ما هستند، اما این انتظار را نداشته باشند که بدون هیچ تجربه و فعالیتی آن‌ها را بعنوان سرمربی تیم ملی به کار بگیریم و یا اینکه به رقابت‌های برون مرزی اعزام کنیم. خودم را مثال می‌زنم که به کسی بر نخورد من اگر می‌توانستم و از زندگی خود می‌گذشتم مربیگری می‌کردم، اما با اینکه مدال المپیک و جهانی هم کسب کردم در جایگاه یک مربی نیستم و این موضوع زمین تا آسمان فرق دارد. البته امثال منصور برزگر و اکبر فلاح که با مدال‌های المپیک و جهانی در باشگاه‌ها مشغول به آموزش هستند خیلی برای کشتی ارزشمند است و من همیشه قدردان این افراد بوده ام. 

مربیان سازنده خطر قرمز من هستند 

دبیر گفت: مربیان سازنده خط قرمز من در فدراسیون کشتی هستند و روی سر من جای دارند، چون اگر قرار است قهرمان المپیک و جهان به تیم‌های ملی تحویل داده شود باید آن‌ها انجام دهند و به همین دلیل است که موضوع ارتقاء دانش فنی و بروز شدن آن‌ها برای فدراسیون کشتی از اهمیت بالایی برخوردار است. معتقدم که مربیان نباید به انستیتو کشتی و دوره‌های آموزشی آن بسنده کنند بلکه باید خودشان از طرق مختلف از دیدن فیلم و جستجو در اینترنت و خواندن کتاب‌های آموزشی خود را بروز کنند و این روشی که آقای یوسفی افشار آورده و در استان‌ها آموزش می‌دهیم به نظرم بسیار کارساز است و از مربیان می‌خواهم که آنالیز فنون را به شاگردان خود بسپارند و پس از خودشان ایرادات را رفع کنند. 

حق حمید سوریان ۱۱ مدال طلا بود 

او گفت: حق حمید سوریان به جای ۷ مدال طلا، ۱۱ مدال طلا بود و رنگ ۷ مدال حسن یزدانی می‌توانست طلا باشد به شرطی که خوب کار می‌کردیم و فرصت‌ها را از دست نمی‌دادیم. کشتی ایران با فاصله بهترین ورزش ایران است چراکه بیش از ۸۲ درصد مدال‌های المپیک و جهانی از آن کشتی است، اما به شما قول می‌دهم که می‌توانستیم بهتر از این باشیم چراکه خیلی از قهرمانان ما مانند منصور برزگر، علیرضا سلیمانی، عباس جدیدی، حسن رنگرز، امیررضا خادم و ... می‌توانستند مدال طلای المپیک بگیرند و یا به تعداد مدال‌های خود اضافه کنند که به دلیل اشتباهات فدراسیون، مربیان، خودشان و شرایط تمرینی نتوانستند به این مهم دست پیدا کنند و امیدوارم که با یاری شما به این هدف برسیم. 

رئیس فدراسیون کشتی گفت: البته از همه‌ی این موضوعات بالاتر بحث رعایت اخلاق و منش پهلوانی است. یک مربی باید خودش الگو باشد تا شاگرد او نیز با اخلاق و با خدا شود و اگر در کشتی به دنبال درآمد نباشید و درآمد خود را از راه دیگر بدست آورید، قطعا کارتان برکت خواهد داشت و موفق می‌شوید. 

حق کشتی ما در المپیک ۱۱ مدال طلا نبوده است 

قهرمان جهانش و المپیک گفت: کشوری مانند فنلاند که جمعیت آن از ایران کمتر است، در المپیک‌ها بیشتر از ورزش ما طلا گرفته و معتقدم که حق کشتی ما در المپیک ۱۱ مدال طلا نبوده و ما می‌توانستیم که حتی کشتی گیری داشته باشیم که ۳ مدال طلا داشته باشد؛ و نباید قهرمانان ما در ۲۶ سالگی کشتی را به دلیل مصدومیت کنار بگذارند، اما فرصت‌ها از دست رفته و باید به فکر آینده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی رئیس فدراسیون کشتی ۱۱ مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری در جمع رسانه ها در خصوص آخرین وضعیت این فدراسیون گفت: کل بدهی جاری فدراسیون را پرداخت کرده ایم و با پرداخت بدهی های بین المللی بعد از چند سال در فدراسیون جهانی جز برنامه های سولیداریتی قرار گرفته ایم. می توان گفت که فدراسیون به آرامش نسبی رسیده است.

وی افزود: ما در حال حاضر فقدان آیین نامه داریم. این رشته با این سابقه، آئین نامه سازمان لیگ ندارد و از ۱۵ سال قبل این اسناد به روز نشده است و حالا این آیین نامه را به روز کرده ایم. در کنار آن در بخش های دیگر مانند آموزش، داوری و.. درحال تدوین آیین نامه هستیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که امین اموال در این چند سال نداشتیم و به طور مثال سیستم انبار داری نداریم و اجرایی کردن این موارد زمان می برد. زمانیکه بدانیم چه موجودی داریم قطعاً می توانیم برای تجهیز کمبودها برنامه ریزی کنیم.

اسدی خاطرنشان کرد: زخم عمیقی که در چند سال قبل به فدراسیون زده اند به این راحتی درست نمی شود. پرداخت ده هزار دلار قسط بدهی جهانی سالیان گذشته کم نیست.

وی در ادامه به بحث تیم های ملی و برنامه های جوانگرایی هم اشاره کرد و گفت: جوان گرایی یک حرف است، کلی داستان دارد و نیازمند برنامه ریزی است نمی توان به راحتی هر قهرمانی را حذف کنیم تا بخواهیم با ورود جوانان جوانگرایی کنیم. با سیاست باید بودجه و برنامه ها را به این سمت سوق بدهیم.

وی به برنامه های تیم ملی هم اشاره کرد و گفت: ۶ نفری که با مربی جدیدمان کار می کنند جوان هستند و فرآیند برنامه ها شروع شده است. شاید حاصل این فرآیند جوانگرایی را چند سال دیگر ببینیم.

رییس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد رئوس برنامه های سال جاری هم گفت: اردوهای تیم ملی را شروع کرده ایم. برای دختران هم منتظر پایان فصل اموزش و تحصیل مدارس هستیم. ۵ مرحله برای جوانان اردو داریم. قرار است تیم کوهستان ماه آینده به مالزی برود و تیم دوچرخه سواری جاده هم برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ابتدا به ترکیه و بعد ازبکستان رفته و سپس راهی قزاقستان محل برگزاری مسابقات می رود. قرار است ما هم در قزاقستان در اجلاس آسیایی حاضر شویم.

او با بیان اینکه روزهای پر ترافیکی راپشت سر می گذاریم، تصریح کرد: تجهیز مرکز سنجش اصلی ترین برنامه ما بعد از المپیک است. بررسی عملکرد مدون ورزشکاران که کشورهای دیگر سالهاست انجام می دهند. بسیاری از مشکلات ما به دلیل همین عدم برنامه ریزی و رصد ورزشکاران بوده است. این مرکز سنجش یک‌ کار ریشه ای برای ارزیابی عملکردمان است و قطعاً به کمک آن پیشرفت و پسرفت مان را ارزیابی خواهیم کرد. یکی از پیشرفت های ما در این مرکز در بخش کنترل دوپینگ خواهد بود.

اسدی ادامه داد: بعد از این مرکز، مرکز سنجش هیات ها را هم راه اندازی خواهیم کرد. وزارت ورزش و کمیته هم به ما کمک می کنند. از اینجا کار علمی فدراسیون و نحوه انتخاب نفرات در اعزام ها شروع می شود. به این شکل حتی اعزام ها هم هدفمند می شود. این طور نیست که مربی بگوید ورزشکار مدال می گیرد اما در زمان مسابقه ببینیم ورزشکار در سطح آسیا نبوده است.

وی به برنامه های دیگر فدراسیون در بخش پایه هم اشاره کرد و گفت: مربی خارجی تیم ملی از ما درخواست برپایی اردوها و مسابقات خارجی کرده است. قرار است تیم های پایه را به ارمنستان و روسیه اعزام کنیم. در بخش جوانان سه مسابقه بین المللی را در تهران و البرز پیش بینی کرده ایم تا ورزشکاران به سطح آمادگی خوبی برسند.

اسدی با بیان اینکه پیک برنامه های فدراسیون دومرخه سواری تا المپیک خواهد بود خاطرنشان کرد: بعد از المپیک به زیر ساخت ها خواهیم رسید. برنامه ها و لیگ ها و مسابقات و آموزش همگی براساس ایین نامه ها خواهد بود و بهبود می یابد.

کد خبر 6091913

دیگر خبرها

  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • غیبت ارسلان در استانبول؛ نازاریان کوچک به دنبال سهمیه
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟