Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم اختتامیه اولین دوره طرح ملی اندیشه تمدن ساز ویژه اساتید دانشگاه‌ها که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: در سال هزار و سیصد و پنجاه و سه مقام‌معظم رهبری، طلبه‌ای فاضل جوان در مشهد مقدس می‌آید و تفسیری از قرآن را ارائه می‌کند که پاسخگوی نیاز‌های جامعه بشری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این جلسات مقام معظم رهبری را باید تفسیر موضوعی قرآن بنامیم، اما این جلسات علی‌رغم اینکه طرح کلی اندیشه در اسلام است و یا اینکه موضوعات به‌ظاهر کلامی و یا اجتماعی را بیان می‌کند، اما استفاده مقام معظم رهبری از قرآن و به نوعی مبنا قرار دادن قرآن و تبیینی که مقام‌معظم رهبری دارد، آن را به یک تفسیر موضوعی تبدیل می‌کند.

وی افزود: این طرح اندیشه نظام‌ساز، قرآنی را ارائه می‌دهد این کتاب با منظری که عنوان کردم، نگاه اجتماعی و نگاه جامع به دین و قرآن دارد و انسان مؤمن و مسلمان را انسانی مسئول، مکلف و انسان دارای مسئولیت اجتماعی تعریف می‌کند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها افزود: زمانی که ما با جامعه مواجه می‌شویم با توجه به مسئولیت‌هایی کتاب خدا برعهده ما قرار داده است، چقدر احساس می‌کنیم که در موضوع اسلام جامع، که همان اسلام اجتماعی است، غفلت کرده‌ایم، در نظام آموزشی، در آموزش دین در فضای قبل دانشگاه، در آموزش‌های دانشگاهی و آموزش‌های حوزی، چقدر به دین و قرآن جامع توجه کرده‌ایم و چقدر نگاه به دین تسری پیدا کرده است.

وی افزود: باید اعتراف کنیم آموزش‌های دینی ما این نگاه را در خود ندارد، بنابراین باید این تغییر در نوع تبیین دین برای جامعه، دانش آموزان و دانشجویان رخ دهد کاری که انجام شد در فضای دانشگاه‌های ما کار بسیار ارزشمندی است.

وی در ادامه افزود: امروز پیشرفت کشور تنها با عبور از مسیر علم و دانش محقق می‌شود این مسیری است که کشور‌های پیشرفته دنیا آن را طی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه امروز تمدن غربی اجازه نفس کشیدن به نظرات مخالف خود را نمی‌دهد به گونه‌ای که شاهد یک دیکتاتوری سفید در فضای رسانه‌ای قالب هستیم، تصریح کرد: ما اگر بخواهیم در شبکه‌های اجتماعی از ارزش‌های جامعه خود مانند شهید سلیمانی صحبت کنیم مطالب ما حذف می‌شوند و اگر اصرار به انتشار آن‌ها داشته باشیم خودمان را هم حذف می‌کنند و حتی این حذف نیز در مورد پرچم جمهوری اسلامی نیز اتفاق می‌افتد و این وضعیت تمدنی است که خود را بر زندگی همه بشر غالب کرده است.

رستمی با اشاره به اینکه سرنوشت محتوم و نابودی در انتظار همه تمدن‌هایی است که برای نیاز‌های بشر پاسخ نداشته باشند، افزود: تمدن غرب نیز همان طور که رهبر معظم انقلاب پیش بینی کرده‌اند محتوم به زوال است و بی تردید این تمدن فرو خواهد ریخت البته نه تنها رهبری بلکه امروز شاهدیم که سیاست مداران و اندیشمندان غربی نیز به مرگ رؤیای آمریکایی و زوال تمدن غربی اذعان کرده‌اند مثلاً فوکویاما از تجدید نظر در لیبرال دموکراسی و بازگشت به نوعی از مارکسیسم بحث کرده و این نشان می‌دهد تمدن غرب با بحران جدی مواجه شده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در دوره جایگزینی تمدنی دانشگاه‌ها باید جایگاه خود را بشناسند و در این عرصه به ایفای نقش بپردازند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد وزارت اقتصاد مقام معظم رهبری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان در جشنواره کارگران نخبه و نمونه ملی بیان کرد: حقیقت این است که روز کارگر یک نماد برای توجه به کارگر است وگرنه باید در تمام ایام سال این توجه وجود داشته باشد. اما چون در این روز بیش از همه توجه به کار و کارگر در محافل رسانه‌ای قرار دارد باید چند نکته را اشاره کنم. ما از رهنمود‌های مقام معظم رهبری درباره کارگران بهره برده‌ایم و ساز و کار‌هایی که برای بهره‌گیری از صحبت‌های ایشان لازم است باید ایجاد شود. محصولاتی که در اختیار ما است به دست مبارک کارگران ساخته شده است و نشانه ذوق و سلیقه این قشر عزیز است و نباید به محصولاتی بسنده کرد که در حال حاضر در کارخانه‌ها وجود دارد.  

وی ادامه داد: عزیزان ما امروز تولیدشان برای کشور امید آفرین است و این همان نکته‌ای است که مقام معظم رهبری فرمودند. این همان پای کار ایران بودن است و دشمن همچنان که در عرصه‌های مختلف ناکام مانده قطعا در عرصه اقتصاد هم ناکام خواهد ماند. محور تولید، کارآفرینی و کارگران هستند که نقش بی بدیلی دارند؛ لذا باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت بگیرد و روز به روز تولیدات ما هم در کمیت و هم در کیفیت افزایش داشته باشد. می‌تواند تولیدی به دنیا ارائه شود که در دنیا بهتر باشد و ملت ما نشان دادند که این را می‌توانند انجام دهند و حتی کالایی بالاتر از استاندارد‌های دنیا نیز ارائه کنند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره