Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  دیروز جملاتی از جلال مقامی مجری، مدیر دوبلاژ و برنامه ساز پیشکسوت رادیو و تلویزیون، منتشر شد که بازخوردهای بسیاری در فضای مجازی داشت و واکنش‌های مختلفی را برانگیخت.

مقامی از سال ۱۳۴۴ در فیلم‌های سینمایی به ایفای نقش پرداخت و مدیریت دوبلاژ را از سال ۱۳۴۵ آغاز کرد.  اما بیشتر از هر برنامه‌ای به دلیل اجرای برنامه دیدنی‌ها شهرت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

درد دل غم انگیز مجری برنامه محبوب دیدنی‌ها؛ از غذایم می‌زنم تا دارو بخرم | چرا کاری کنم که آبرویم برود

جلال مقامی گفته بود: «از غذایم می‌زنم تا دارو بخرم! گیج شده‌ام! مگر قرار است چقدر عمر کنم؟ شاید، هفت، هشت ماه دیگر رفته باشم. نباید اینقدر دستم تنگ باشد که آبروی هشتاد ساله‌ام برود.»

این سخنان همزمان با روز تولد این هنرمند با سابقه کشورمان مطرح شده بود. جلالی مقامی امروز نیز در پیامی ابتدا از مردم تشکر کرد و بعد با اشاره به اینکه دولتمردان در صدد رفع مشکلاتش هستند، بر این نکته تاکید کرد که صحبت‌هایش کلی بوده است و نباید به یک خواسته شخصی تنزل داده شود و جوری عنوان گردد که در تنگدستی زندگی می‌کند. او مخاطبانش را به صداقت و انصاف دعوت کرد و آنان را نهی کرد که در خدمت جنجال و خبرسازی آبروی یکدیگر را دستاویز قرار ندهند.

همچنین جلال مقامی در گفتگو با مصطفی امامی مجری برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره مشکلات خود در تهیه دارو سخن گفت و بیان کرد: امیدوارم هیچ کس هیچ گاه به دارو نیاز پیدا نکند چون داروها خیلی گران است. من این روزها روزی ۱۰ قرص میخورم و شاید ماهی حداقل یک و نیم میلیون هزینه دارو می کنم و نه اینکه فقط من باشم خیلی ها درگیر این مشکلات هستند و من یکی از آنها هستم. 

وی در پاسخ به اینکه چگونه امرار معاش می‌کند گفت: مبلغی از تامین اجتماعی می‌گیرم و ماهانه‌ای هم از تلویزیون می‌گرفتم که نمی‌دانم چه مشکلی در دریافت آن بوجود آمد که البته درست می‌شود. درست هم نشود من تابع قانونم. هیچ گاه در زندگی اینگونه نبوده‌ام که تمنایی کنم که به من چیزی برسد. 

این دوبلور و گوینده رادیو که چند سالی است فعالیتی ندارد با اشاره به هزینه‌های درمانی عنوان کرد: همین چندی پیش بیمارستان بودم و ۱۴ میلیون هزینه دادم و پس اندازی داشتم که از آن استفاده شد. اما دیگر از کجا می‌توان باز پس انداز دیگری مهیا کرد. با این حال خدا بزرگ است و من ناله نمی‌کنم. 

در ادامه مجری برنامه نیز با اشاره به ماجرایی که برای رضا رویگری پیش آمد اشاره و بیان کرد که امیدواریم افراد معروف و چهره ها سعی نکنند کمک هایشان برای هنرمندان را به گونه ای رسانه‌ای کنند که به اعتبار هنرمندان خدشه وارد شود که مقامی نیز در واکنشی عنوان کرد که خدا را شاهد می‌گیرم که هیچ گاه چشم داشتی از کسی نداشته‌ام.

مقامی در عین حال تاکید کرد: خدا همیشه بالای سرما بوده است من مگر چقدر زنده هستم که خدایی نکرده درخواستی از کسی داشته باشم و خدا نکند که اینطور باشم. این را هم اگر مردم می‌شنوند خدایی نکرده چنین فکری نکنند که ای داد اگر چنین تصوری پیش بیاید. 

این مدیر دوبلاژ و مجری پیشکسوت تلویزیون در بخشی دیگر درباره آرزوی خود بیان کرد: آرزویم این است که کشورم از تورم و کرونای منحوس از بین برود و مردم به یک راحتی نسبی برسند. بحث من نیست من اخرای قطاری هستم که باید پیاده شوم و بحثم بیشتر مردم است.

کد خبر 693400 برچسب‌ها تلویزیون مجری صنعت دوبله تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون مجری صنعت دوبله تلویزیون صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»

مشکل فنی «هفت» و پخش‌نشدن قسمت جدید این برنامه تلویزیونی ما را به‌یاد این نکته انداخت که مدیریت کنداکتور هم برای چینش ترکیب برنامه‌ها و سریال‌ها اهمیت دارد و هم شرایطی که جلوی پخش نامنظم و اصطلاحاً بدقولی کنداکتوری را بگیرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پس‌پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد،
یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. این بار بدقولی کنداکتوری گریبان برنامه «هفت» را گرفت و شب گذشته علی‌رغم اعلام گسترده بازگشت «هفت» به کنداکتور پخش شبکه نمایش با اعلام مشکل فنی قسمت جدید این برنامه تلویزیونی روی آنتن نرفت.

«هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد

پیش از این یک بار دیگر هم پخش برنامه «هفت» به‌دلیل مشکلات فنی به سرانجام نرسیده بود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد همه‌چیز آماده و مهیای پخش قسمت جدید بوده است اما یک مشکل فنی باعث شده است با وجود تمام تلاش افراد حاضر در استودیو، برنامه امکان پخش پیدا نکند.

با این اوصاف، عدم پخش به‌دلیل مشکل فنی یا در مورد سریال‌ها نرسیدن به‌علت گذراندن مراحل پس‌پروداکشن و بازتدوین توجیه مناسبی برای احقاق حق مخاطب تلویزیون نیست. شاید مخاطبان قدری به عقب بروند یاد سریال «رعد و برق» مجری برنامه «هفت» بیفتند که چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد برنامه «هفت» که در چند سال اخیر نتوانسته است همچون گذشتۀ خود موفق و پرمخاطب باشد جمعه هفته آینده به آنتن خواهد آمد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • ویدئو دیدنی از بازیگرانی که از کودکی مشهور شدند
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده