Web Analytics Made Easy - Statcounter

Neisanceware اغلب با برنامه‌های قانونی همراه است. مرور وب شما را با پنجره‌های بازشو قطع می‌کند، تنظیمات صفحه اصلی شما را به زور تغییر می‌دهد و همچنین ممکن است داده‌های مرور شما را جمع‌آوری کند تا آن‌ها را به آژانس‌ها و شبکه‌های تبلیغاتی بفروشد. اگرچه بدافزار در نظر گرفته می‌شود اما به طور کلی ابزار‌های مزاحم خطرناک یا تهدیدی برای امنیت اصلی شما نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرم افزار‌های جاسوسی پیشرفته که به عنوان stalkerware نیز شناخته می‌شوند، یک مرحله پیشرفته هستند. این بدافزار اغلب غیراخلاقی و گاهی خطرناک است، گاهی اوقات این بدافزار در سیستم‌های دسکتاپ یافت می‌شود اما در حال حاضر بیشتر روی تلفن نصب می‌شود. نرم افزار‌های جاسوسی و نرم افزار‌های مخرب ممکن است برای نظارت بر ایمیل ها، پیامک‌ها و MMS‌های ارسالی و دریافتی استفاده شوند.

رهگیری تماس‌های زنده به منظور استراق سمع از طریق خطوط تلفن استاندارد یا برنامه‌های VoIP ‪ (VoIP) ‬؛ برای ضبط مخفیانه سر و صدای محیطی یا گرفتن عکس؛ برای ردیابی قربانیان از طریق GPS یا ربودن برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی از جمله فیس بوک و واتس اپ. نرم افزار‌های استالکر اغلب برای جاسوسی از شخصی به عنوان یک فرد دانلود می‌شوند، مانند موارد سوء استفاده خانگی.

علائم هشدار دهنده حملات 

اگر متوجه می‌شوید که دریافت‌کننده پیام‌ها یا ایمیل‌های رسانه‌های اجتماعی عجیب یا غیرعادی هستید، این ممکن است یک علامت هشداردهنده از تلاش برای آلوده شدن به نرم‌افزار‌های جاسوسی باشد. شما باید آن‌ها را بدون کلیک بر روی پیوند‌ها یا دانلود هر فایلی حذف کنید. همین امر در مورد محتوای SMS نیز صدق می‌کند، که ممکن است حاوی پیوند‌هایی باشد تا شما را به دانلود ناخواسته بدافزار ترغیب کند.

برای غافل شدن قربانی، این پیام‌های فیشینگ شما را به کلیک کردن روی پیوند یا اجرای نرم‌افزاری که میزبان یک نرم‌افزار جاسوسی یا نرم‌افزار است، فریب می‌دهد. اگر بدافزار از راه دور بارگیری می‌شود، تعامل کاربر مورد نیاز است، بنابراین این پیام‌ها ممکن است سعی کنند شما را وحشت‌زده کنند مانند درخواست پرداخت یا تظاهر به یک اعلامیه تحویل ناموفق. پیام‌ها می‌توانند به طور بالقوه از آدرس‌های جعلی مخاطب مورد اعتماد شما نیز استفاده کنند.

وقتی صحبت از نرم افزار‌های سخت افزاری به میان می‌آید، پیام‌های آلودگی اولیه ممکن است شخصی‌تر و متناسب با قربانی باشد. دسترسی فیزیکی یا نصب تصادفی نرم افزار‌های جاسوسی توسط قربانی ضروری است. با این حال، نصب برخی از انواع نرم افزار‌های جاسوسی و نرم افزار‌های جاسوسی کمتر از یک دقیقه طول می‌کشد.

اگر تلفن همراه شما مفقود شده و با تنظیمات یا تغییرات متفاوتی ظاهر می‌شود که نمی‌شناسید یا برای مدتی مصادره شده است این ممکن است نشان دهنده دستکاری باشد.

چگونه می‌توان نرم افزار‌های جاسوسی را از دستگاه حذف کرد؟

از نظر طراحی، جاسوس‌افزار‌ها و نرم‌افزار‌های جاسوسی به سختی قابل شناسایی هستند و حذف آن‌ها به همان اندازه سخت است. در بیشتر موارد غیرممکن نیست اما ممکن است اقدامات شدیدی را از سوی شما انجام دهد. گاهی اوقات تنها گزینه ممکن است رها کردن دستگاه شما باشد.

اگر احساس می‌کنید امنیت فیزیکی شما در خطر است، دستگاه خود را دستکاری نکنید. در عوض، با پلیس و سازمان‌های پشتیبانی تماس بگیرید.

اجرای اسکن بدافزار: راه حل‌های آنتی ویروس موبایلی موجود است که می‌تواند جاسوس افزار را شناسایی و حذف کند. این ساده‌ترین راه حل موجود است، اما ممکن است در هر موردی موثر نباشد. فروشندگان امنیت سایبری، از جمله Malwarebytes، Avast و Bitdefender، همگی ابزار‌های اسکن نرم افزار‌های جاسوسی موبایل را ارائه می‌دهند.

گذرواژه‌های خود را تغییر دهید: اگر مشکوک به به خطر افتادن حساب هستید، رمز عبور هر حساب مهمی را که دارید تغییر دهید. بسیاری از ما یک یا دو حساب مرکزی "هاب" داریم، مانند یک آدرس ایمیل که به همه سرویس‌های دیگر ما مرتبط است. دسترسی به سرویس‌های «هاب» که استفاده می‌کنید را از دستگاه در معرض خطر حذف کنید.

فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای (۲FA): زمانی که فعالیت حساب و ورود به سیستم نیاز به رضایت بیشتر از یک دستگاه تلفن همراه دارد، این می‌تواند به محافظت از حساب‌های فردی نیز کمک کند. (با این حال، نرم افزار‌های جاسوسی ممکن است کد‌های ارسال شده در طول پروتکل‌های ۲FA را رهگیری کنند.)

ایجاد یک آدرس ایمیل جدید را در نظر بگیرید: ایمیل جدید که فقط برای شما شناخته شده است به حساب‌های اصلی شما متصل می‌شود.

سیستم عامل خود را به روز کنید: ممکن است بدیهی به نظر برسد اما زمانی که یک سیستم عامل نسخه جدیدی را منتشر می‌کند، که اغلب با وصله‌های امنیتی و ارتقاء ارائه می‌شود، این می‌تواند باعث تضاد و مشکلات با نرم افزار‌های جاسوسی شود. این را به روز نگه دارید.

از دستگاه خود به صورت فیزیکی محافظت کنید: یک کد پین، الگو، یا بیومتریک فعال می‌تواند از دستگاه تلفن همراه شما در برابر دستکاری در آینده محافظت کند.

اگر همه چیز شکست خورد، بازنشانی کارخانه‌ای... یا خراب کردن آن: انجام بازنشانی کارخانه‌ای و نصب تمیز بر روی دستگاهی که فکر می‌کنید به خطر افتاده است ممکن است به ریشه کنی برخی از اشکال جاسوس افزار و نرم افزار‌های مخرب کمک کند. با این حال، مطمئن شوید که ابتدا از محتوای مهم نسخه پشتیبان تهیه کنید. در پلتفرم‌های اندروید، معمولاً در زیر تنظیمات > مدیریت عمومی > بازنشانی > بازنشانی داده‌های کارخانه یافت می‌شود. در iOS، به Settings > General > Reset بروید.

منبع: زدنت

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاسوسی امنیت سایبری نرم افزار نرم افزار های جاسوسی نرم افزار تلفن همراه پیام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۲۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد

به گزارش همشهری آنلاین، پشت چراغ قرمز و یا ترافیک‌های طولانی دیگر نگاه‌ها به سمت خودروی کناری نیست و بیشتر سرنشینان سرشان توی گوشی همراه است، اما همیشه اوضاع به همین آرامی پیش نمی‌رود و گاهی زمانی که نگاهت به جای جاده به صفحه گوشی همراهت است، یک عابر شتابان جلوی ماشین سبز می‌شود و آن وقت است که کنترل خودرو مشکل می‌شود.

آنطور که پلیس راهور گفته، بیشتر تصادفات به‌خاطر بی‌توجهی به جلوست و استفاده از هر چیزی که باعث حواس‌پرتی راننده شود ممنوع است. حالا آن چیز می‌خواهد خوردن و آشامیدن باشد یا استعمال دخانیات و استفاده از تلفن همراه. اما در این بین تلفن‌های همراه سهم بیشتری در حواس‌پرتی راننده‌ها دارند.

طبق آمار پلیس، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده از تلفن همراه و مکالمه با آن حین رانندگی است؛ چیزی در حدود ۴۶درصد و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. همچنین ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷درصد در بروز تصادفات نقش دارد. مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روانگردان‌ها ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات مؤثرند.

تحقیقات نشان داده که خطر تصادف موقع استفاده از تلفن همراه، ۴ برابر خطر تصادف در حالت عادی است. این خطر با افزایش سن راننده بیشتر هم می‌شود و متأسفانه به میزان تجربه راننده در کنترل وسیله نقلیه هم ارتباطی ندارد. خطر تصادف در فاصله کوتاهی پس از برقراری تماس (مثلا ۵ دقیقه اول) به‌مراتب بیشتر است، این در حالی است که پس از گذشت ۱۵ دقیقه از پایان مکالمه به یک چهارم می‌رسد. علاوه بر این، خطر تصادف در هنگام مکالمه در بزرگراه‌ها به‌مراتب بیشتر از جاده‌های شهری و سرعت کم است.

بیشتر بخوانید: مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید خودروها ایمن می‌شوند؟ تهرانی‌ها در این ساعات رانندگی نکنند چون...

جالب است بدانید که در سایر کشورهای دنیا محدودیت‌های مختلفی در مورد استفاده از تلفن همراه حین رانندگی اعمال می‌شود. در این کشورها رانندگان حتی موقع ایستادن پشت چراغ قرمز هم حق استفاده از تلفن همراه را ندارند. با وجود اینکه در ایران هم صحبت کردن با تلفن همراه حین رانندگی به‌کلی ممنوع است ولی به‌دلیل مشکلات موجود در نحوه اعمال قانون و نیز مزایای استفاده از تلفن همراه، کنترل دقیقی بر آن وجود ندارد.

آمارها نشان می‌دهد نیمی از رانندگان حداقل یک‌بار در وضعی قرار گرفته‌اند که کنترل وسیله نقلیه خود را از دست داده‌اند و مرتکب اشتباهاتی مثل عبور از چراغ قرمز، تغییر مسیر بدون توجه به دیگران، انحراف به سمت حاشیه جاده و سرعت بیشتر یا کمتر از حد مجاز شده‌اند که تلفن همراه به‌عنوان یکی از پدیده‌هایی که به‌ویژه در یک دهه اخیر به نحو گسترده‌ای وارد زندگی مردم شده است، سهم زیادی در این تخلفات داشته است. در ترافیک یا در فاصله چندثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی می‌شوند که حتی کشیدن ترمز دستی را موقع توقف فراموش و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

در نهایت اینکه باید با آموزش‌های لازم و فرهنگسازی‌ در زمینه خطرات استفاده از این وسیله و همچنین تدابیر سختگیرانه‌تر توسط دستگاه‌های متولی، جلوی این حرکت خطرساز را گرفت، چرا که گاهی نخستین اشتباه در رانندگی آخرین اشتباه خواهد بود.

کد خبر 848110 برچسب‌ها خبر مهم خودرو موبایل تصادف

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • داوطلبان متقلب دستگاه‌های جاسوسی پیشرفته داشتند/احتمال محرومیت تا ۵ سال
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه