Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمجید صالحی کارگردان فیلم سینمایی «پیتوک» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شرایط اکران این فیلم گفت: واقعیت این است که توزیع ناعادلانه سانس‌ها و سالن‌ها و عدم نظارت بر فرآیند پخش فیلم‌ها، آسیب‌زننده است. همین امروز بروید تعداد سالن‌ها و مخاطبان فلان فیلم ۶ میلیارد تومانی را ببینید، خواهید دید با معدل هر سانس ۳۰ نفر آن فیلم در حال اکران است! از این نظر تفاوتی میان این فیلم با فیلم دیگری که یک دهم آن فروخته است، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سینماگر که فیلمش در ۸۸ سالن سینمایی در حال اکران است، ادامه داد: بروید ببینید سانس‌های نمایش فیلم من در این سالن‌ها چگونه است؟ در یک پردیس سینمایی من دو سانس ۲۳:۵۰ شب و ۱۱ صبح دارم! آخرین باری که شما ۱۱ صبح به سینما رفته‌اید، کی بوده است؟ روزهای وسط هفته، کسی که کارمند است و باید صبح سر کار برود، چرا باید سانس ۲۳:۵۰ به سینما بیاید و تا ساعت ۲ نصف شب به تماشای فیلم من بنشیند؟ متأسفانه شرایط سینمای مستقل در چرخه اکران اینگونه است! ۷۰ درصد سانس‌هایی که به فیلم ما داده‌اند، قبل از ساعت ۵ عصر است و این واقعاً برای اکران یک فیلم خنده‌دار است!

صالحی با انتقاد از اکران همزمان ۱۱ فیلم سینمایی ادامه داد: برخی فیلم‌ها پیش‌تر در جشنواره حضور داشته‌اند و یا تیم تبلیغاتی قوی‌تری دارند اما فیلم ما از جریان سینمای مستقل می‌آید و واقعیت این است که امکان رقابت در جریان تبلیغات و پخش را با فیلم‌های دیگر نداریم. سرمایه‌گذار فیلم ما اساساً توان رقابت در این بازار را ندارد و وضع نابسمان تبلیغات هم مزید بر علت شده است. زمانی شهرداری در زمینه بیلبوردهای تبلیغاتی و تلویزیون در زمینه پخش تیزر حمایت‌هایی می‌کردند اما امروز اینگونه نیست. در این شرایط وقتی ناگهان ۱۱ فیلم به‌صورت همزمان اکران می‌شود، کار فیلم ما سخت می‌شود.

وی درباره وضعیت فروش فیلم هم تأکید کرد: اصلاً وضعیت فروش فیلم ما مناسب نیست. وقتی همزمان ۱۱ فیلم در حال تبلیغات هستند، طبیعتاً تبلیغات فیلم ما دیده نمی‌شود. این شرایط اجازه نمی‌دهد فیلم‌ها به درستی دیده شوند و انتخاب برای مردم هم سخت‌تر می‌شود. در این شرایط فیلمی مثل «پیتوک» که پشتوانه‌ای ندارد بیشتر آسیب می‌بیند. نباید به شرایط به‌گونه‌ای باشد که سینمای مستقل نابود شود.

کارگردان «پیتوک» با اشاره به اینکه بعد از سال‌ها کار در بخش‌های مختلف سینما به واسطه اولین فیلمش، با شرایط پیچیده اکران در سینماها آشنا شده است، گفت: چرخه اکران باندهای مربوط به خود را دارد که گویی شرایط فیلم‌ها در آن در دست هیچکس نیست. بازی متفاوت بازیگران شاخص را می‌توانید در فیلم من شاهد باشید اما حضور این بازیگران هم کمکی به فیلم نکرده است. گله‌ها در این زمینه زیاد است و همه جوره مهجور مانده‌ایم.

اگر یک بازیگر بخشی از دستمزد خود را نگیرد، همه جا سروصدا به راه می‌اندازد و از ما جواب می‌خواهند اما چرا یک بازیگر نباید از اکران فیلمش حمایت کند؟ بازیگر باید فیلم را متعلق به خود بداند. برای اکران این فیلم بازیگران خیلی حمایت نکردند وی با اشاره به اینکه از این شرایط ناامید نشده و قصد ساخت فیلم بعدی خود را دارد، گفت: شرایط ناعادلانه اکران آزاردهنده و ناراحت‌کننده است. «پیتوک» فیلم اول سینمایی من است اما شاهد نابودی آن هستم. به‌عنوان یک کارگردان از این شرایط گلایه دارم. اگر یک بازیگر بخشی از دستمزد خود را نگیرد، همه جا سروصدا به راه می‌اندازد و از ما جواب می‌خواهند اما چرا یک بازیگر نباید از اکران فیلمش حمایت کند؟ بازیگر باید فیلم را متعلق به خود بداند. برای اکران این فیلم بازیگران خیلی حمایت نکردند. ما چرا بازیگر چهره برای فیلم خود می‌آوریم؟ در این دو سال گذشته اما کدام‌یک از بازیگران فیلم من، اسمی از آن را آورده‌اند؟

صالحی با اشاره به برخی مشکلات مالی در فرآیند تولید «پیتوک» اظهار کرد: من کارگردان هستم و تهیه‌کننده باید در این زمینه‌ها توضیح بدهد اما بالاخره در این زمینه مشکلاتی پیش آمد که شاید موجب دلخوری برخی عوامل هم شده باشد. در میان بازیگران هادی حجازی‌فر که همزمان درگیر سه پروژه دیگر هم بود، برای اکران فیلم لطف کرد و حاضر شد، اما کدام بازیگر فیلم ما فروش میلیاردی داشته‌اند؟

وی افزود: من فیلم «پیتوک» را در ژانری ساخته‌ام که سال‌ها در سینمای ایران نبوده، این یک فیلم قهرمان‌محور است و کاش منتقدان درباره نقاط ضعف آن صحبت کنند. من فیلم آپارتمانی نساخته‌ام. سراغ فضایی رفته‌ام که سال‌ها در سینمای ایران فراموش شده بود. طبق عادات شکل‌گرفته در سینما هم پیش‌بینی می‌کردیم فیلم با استقبال آن‌چنانی مواجه نشود و زمان می‌برد تا مخاطب را مجدد به این فضا جذب کنیم و به او خوراک بدهیم. با این وجود توزیع و اکران ناعادلانه بیش از هر چیزی به این فیلم ضربه زد. بازخورد مخاطبان‌مان هر چند اندک بوده اما بد نبوده است.

این کارگردان درباره آخرین حضور سینمایی زنده‌یاد اشکان منصوری در این پروژه سینمایی به‌عنوان بازیگر هم گفت: این روزها جای اشکان بسیار در میان ما خالی است. او همواره حامی ما و یکی از دوستان صمیمی من بود که کار را با هم آغاز کردیم. هنوز که هنوز است، گاهی که دلم می‌گیرد پیام‌هایش را می‌خوانم و گوش می‌دهم. در آن روزها بسیار کمک حال ما بود. می‌گفت دوست دارم در فیلم بعدی تو هم بازی کنم اما نشد به آنچه آرزویش را داشت برسد. این واقعیت ما را اذیت می‌کند.

سیدمجید صالحی در پایان درباره تشابه نام خود با یکی از بازیگران سینمای ایران و حواشی آن هم توضیح داد: علاوه‌بر تشابه اسم، ما نسبت خانوادگی هم با یکدیگر داریم و این کارمان را کمی سخت‌تر هم کرده است، برخی رسانه‌ها خبر فیلم من را با تصویر مجید صالحی کار کرده بودند و این مشکلات در حال حاضر وجود دارد!

کد خبر 5544499 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: مجید صالحی هادی حجازی فر مهتاب کرامتی تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم کوتاه کنسرت موسیقی هنرمندان تئاتر عکاسی خانه سینما فیلم سینمایی ماه محرم سازمان سینمایی تئاتر شهر تماشاخانه شهرزاد فیلم هناس سینمای مستند برای اکران یک بازیگر فیلم ها فیلم من فیلم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۳۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند/ اجرا در تالار قشقایی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • عکس‌| هواداران تراکتور ورزشگاه را پر نکردند!
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت