Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرامعلی ظاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: پایش و نظارت فعالیت ۲ هزار واحد صنعتی فعال استان سمنان به صورت فصلی انجام می‌شود و ۴۸ واحد صنعتی قرارگرفته در فهرست صنایع آلاینده مربوط به فصل زمستان است  و آمار مربوط به فصل بهار در دست جمع‌بندی است و به زودی اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر واحدهای صنعتی آلاینده مربوط به شهرستان گرمسار است، ادامه داد: بیشترین واحدهای آلاینده در گرمسار مربوط به  واحدهای تصفیه دوم روغن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: محیط زیست از طریق پایش و شناسایی واحدهای آلاینده به عنوان ابزار بازدارنده به دنبال جلوگیری از ادامه روند آلایندگی واحدهای صنعتی است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان سمنان خاطرنشان کرد: بر اساس تبصره یک ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واحدهای تولیدی آلاینده محیط زیست که استانداردها و ضوابط حفاظت از محیط زیست را رعایت نمی کنند، به تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط زیست، مشمول پرداخت یک درصد از قیمت فروش خود به عنوان عوارض آلایندگی می شوند که یک درصد فروش جریمه‌ای سنگین و گاه بیشتر از سود واحد صنعتی است.

وی یادآور شد:  شرط خروج از پرداخت عوارض آلایندگی دستیابی به استانداردهای زیست محیطی با ایجاد و راه اندازی سامانه های کنترل آلودگی، بهینه سازی سوخت مصرفی، راه اندازی تصفیه‌خانه یا استفاده از فیلترهای خروجی دودکش صنایع و مدیریت پسماند است و این شرایط تا زمانی که توسط واحدهای صنعتی رعایت شود، واحد پاک محسوب می شود و در صورت اجرایی نشدن استانداردهای مربوط، با معرفی نام واحد به سازمان امور مالیاتی، از دوره مالیاتی بعد مشمول پرداخت عوارض آلایندگی به میزان یک درصد فروش می‌شود.

ظاهری تاکید کرد: حفظ سلامت جامعه انسانی خط قرمز اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان سمنان است و با واحدهایی که آلاینده و تهدیدی برای سلامت جامعه باشند برابر با قانون بدون اغماض برخورد می‌شود.

عوارض آلایندگی هر ساله به منظور اجرا در سال آینده به تشخیص اداره کل حفاظت محیط زیست به اداره کل امور مالیاتی ارسال می شود  که میزان جریمه آن یک درصد فروش است که این میزان جریمه سنگین و گاه از میزان سود واحد تولیدی بیشتر است، جرائم پس از دریافت، به حساب دهیاری‌ها و شهرداری‌ها به منظور استفاده در مصارف محیط زیستی پرداخت می‌شود.

بررسی وضعیت کشتارگاه‌های استان سمنان از لحاظ آلایندگی

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان سمنان گفت: براساس قانون هوای پاک کشتارگاه‌های طیور و دام باید خارج از محدوده شهری باشد و پیشتر یک واحد کشتارگاه دام در شاهرود به دلیل قرارگیری در محدوده شهری پلمب و در نهایت به محل جدید واقع در خارج از محدوده شهر منتقل و مجدد فعال شد.

وی با بیان اینکه برخی کشتارگاه‌های استان از استانداردهای لازم برخوردار نیستند و ضرورت دارد برای جلوگیری از بروز مشکلات زیستی، استانداردها در کشتارگاه ها، رعایت شود، ادامه داد: اداره کل محیط زیست استان سمنان با معرفی کشتارگاه‌های متخلف به مراجع قضایی به دنبال رفع آلایندگی است.

وی افزود: تعدادی کشتارگاه در فهرست واحدهای آلاینده استان سمنان قرار دارد و کارشناسان اداره‌کل حفاظت محیط زیست با اعلام اخطار و هشدار تعطیلی، پیگیر رفع آلایندگی کشتارگاه‌ها است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان سمنان خاطرنشان کرد: در کشتارگاه‌های صنعتی خون تبدیل به پودر خون و اعضای داخلی دام ذبح شده تبدیل به خوراک دام می‌شود، اما در استان سمنان از محصولات فرعی ارزشمند در کشتار دام به دلیل صنعتی نبودن کشتارگاه‌ها استفاده نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، ۶ کشتارگاه دام و هشت کشتارگاه طیور در استان سمنان فعال است.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست سمنان واحدهای آلاینده تخریب محیط زیست پروندهٔ خبری طبیعت و حیات وحش استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست سمنان واحدهای آلاینده سازمان حفاظت محیط زیست سمنان واحدهای آلاینده تخریب محیط زیست زیست استان سمنان واحدهای آلاینده حفاظت محیط زیست عوارض آلایندگی کل حفاظت محیط کشتارگاه ها اداره کل یک درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۳۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ عبدالرحمن زحمتی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.
معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.
روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.
وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

به علت نبود آگاهی ،بسیاری از نوزادان وحوش از چرخه طبیعت خارج می‌شوند
معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.
لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.
در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه پستانداران زیست می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم