Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کارگروه بین‌الملل و دیپلماسی شهری کمیته روابط عمومی مجمع کلانشهرهای ایران گفت: آئین‌نامه خواهرخواندگی شهرهای ایران در مراحل پایانی تدوین قرار دارد.

حامد سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه بحث خواهرخوانده‌ها یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه امور بین‌الملل شهرداری‌ها است، اظهار کرد: پیمان خواهرخواندگی یکی از پیمان‌های بین‌المللی است که امروزه به عنوان پروتکل رسمی برای افزایش تعامل و ارتباط شهرهای مختلف در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پیمان خواهرخواندگی با اهداف و موضوعات مختلف شکل می‌گیرد و می‌توان از آن به عنوان یکی از جلوه‌های بارز دیپلماسی شهری یاد کرد که همه ساله بر تعداد آن در میان شهرهای جهان افزوده می‌شود.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری یزد خاطرنشان کرد: در کشور ما شهرهای مختلفی اقدام به انعقاد تفاهم‌نامه خواهرخواندگی با برخی شهرهای دیگر کشورها کرده‌اند که عمدتاً این خواهرخواندگی‌ها در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و علمی انجام شده است.

وی افزود: با وجود اهداف بسیار خوبی که برای خواهرخواندگی در نظر گرفته شده است، تاکنون این پیمان‌ها نتوانسته‌اند به این اهداف به خوبی دست پیدا کنند.

سلطانی تصریح کرد: با توجه به اهمیت بهره‌گیری هرچه بیشتر از این ظرفیت، استان یزد در آخرین نشست کمیته روابط‌عمومی مجمع کلانشهرهای ایران مسئول تدوین آئین‌نامه خواهرخواندگی شهرهای ایران شد و روند تدوین این آئین‌نامه از اواخر سال گذشته آغاز شد.

وی ادامه داد: مراحل تدوین این آئین‌نامه در حال حاضر هم در دست انجام است و با توجه به بررسی‌ها و اقدامات صورت گرفته، تدوین آن به مراحل پایانی رسیده است.

رئیس کارگروه بین‌الملل و دیپلماسی شهری کمیته روابط عمومی مجمع کلانشهرهای ایران خاطرنشان کرد: پس از پایان تدوین، این آئین‌نامه به کمیته ارتباطات مجمع کلانشهرها ارسال می‌شود تا پس از مراحل خود، توسط شهردار تهران و رئیس مجمع کلانشهرهای کشور به تمام کلانشهرها ارجاع شود.

کد خبر 591141

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای خواهر خوانده یزد شهر کلانشهر مدیریت شهری شهرداری خواهر خوانده ها خواهرخواندگی شهرها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نامه خواهرخواندگی مجمع کلانشهرهای شهرهای ایران بین الملل آئین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه سازمان لیگ
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه هفته پایانی لیگ برتر
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور