Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، فریدون بابایی اقدم صبح روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون شهرسازی و معماری با اشاره به طرح الزام شهرداری به بهره‌برداری کامل از سامانه یکپارچه شهرسازی و صدور پروانه الکترونیکی اظهار کرد: ارائه دهنده این طرح حجت الاسلام رسول برگی رییس شورای شهر بوده که این طرح به منظور بررسی بیشتر به کمیسیون ما ارجاع داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنان خود ابراز کرد: متاسفانه وضعیت موجود در سامانه شهرسازی با وضعیت ایده آل و مطلوب فاصله دارد، سوای این موضوع، شرکتی هم که در این راستا به ما خدمات ارائه می دهد دارای ایراداتی است.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تعلل چندین دهه‌ای در این راستا محدودیت‌هایی ایجاد نموده و کل سیستم را مختل کرده است. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: به نظرم بهتر است در راستای بررسی این طرح دو هفته فرصت دهیم تا وضعیت موجود تبیین شده و بعد از آن اقدام به تصمیم گیری کنیم.

بابایی اقدم با بیان اینکه در دوره پنجم سفری به شهر مشهد داشتیم و از سازمان فاوا گزارش مفصلی دریافت کردیم و سپس هم بر اساس آن هم بودجه ای در نظر گرفتیم ولی آن اعتبار جذب نشد، ادامه داد: اکنون لازم است وضعیت موجود در خصوص سازمان فاوا و شهر هوشمند تبیین و اقدامات لازم در نظر گرفته شود.

روح الله رشیدی، دبیر کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز هم در این باره عنوان کرد: در واقع باید پیش از این فرصتی برای فاوا ایجاد می شد تا مشکلات خود را در راستای این سامانه بازگو می کردند.

وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: سامانه یکپارچه شهرسازی و صدور پروانه الکترونیکی می تواند از ساخت و ساز غیر مجاز پیشگیری نماید.

دبیر کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: در خصوص شهروند سپاری هم که یکی دیگر از موضوعات مهم است پیش از این تاکید شده بود تا اقداماتی در این اساس صورت گیرد.

رشیدی خاطر نشان کرد: پیشنهادم این است ما اگر می‌خواهیم مصوبه ای در خصوص این طرح داشته باشد باید شهرداری را ملزم کنیم تا الزامات لازم برای این نرم افزار را به ما اعلام کند.

علی نوای باغبان، عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز هم در این خصوص گفت:ما به اصل موضوع تردیدی نداریم و فقط  نیاز است خدمات این سامانه را به روز رسانی کنیم.

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: سازمان فاوا شهرداری می تواند در راستای به روز رسانی طرح ارائه شده کمک حال شده و ظرفیت هایش مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طرح حاضر می خواهد نواقصات را کاهش دهد، ادامه داد: ما باید شهرداری را ملزم کنیم تا اقدامات را به سازمان فاوا بسپارد و یا در صورت نیاز از شرکت های برون سازمانی استفاده کند منتهی باید هزینه‌ها راهم به ما اعلام کند تا از نحوه عملکرد اطلاع داشته باشیم.

باغبان یادآور شد: ما بهتر است شهرداری را ملزم کنیم با تکیه بر توان و ظرفیت سازمان فاوا این مهم را عملیاتی کند، یک زمان بندی هم تعیین کنیم تا با تشخیص خودشان اقدامات را به سمت موفقیت پیش ببرند.

حکیمه غفوری، دیگر عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز هم مطرح کرد: می توانیم بگوییم که حوزه شهرسازی نسبت به سایر واحدهای شهرداری تاحدودی یک گام جلوتر است منتهی باید به حد مطلوب رسد.

وی در ادامه سخنان خود ابراز کرد: موضوع اعتماد سازی به نیروها یکی از موضوعاتی است که در این جلسه مطرح و به آن تاکید شد، شهروند سپاری را هم چندین وقت است که پایلوت می کنیم ولی همچنان مسکوت مانده است.

حکیمه غفوری در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: به نظرم اگر مسائل موجود شفاف سازی شود ما می توانیم اقدامات بسیاری را اتخاذ کنیم و کمک حال مدیریت شهری باشیم.
سیدکاظم زعفرانچی‌لر، رییس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه اظهار کرد: بحث مالکیت سورس یکی از مهم ترین موضوعات است که باید به آن توجه شود.
وی در ادامه مطرح کرد: هنگام مراجعه به افراد برون سازمانی در راستای نرم افزار نویسی ابتدا یک قیمت گفته می شود و بعد به دنبال هر بار تغییر هزینه های دیگری اخذ می کند.
رییس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تبریز افزود: به نظرم قیمت هایی که از طرف شرکت ارائه دهنده خدمات وجود دارد، بسیار بالا بوده و مطمئنا با نصف این هزینه ها می توان برنامه های بهتری تدوین کرد.
زعفرانچی‌لر در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ما می توانیم با اعتماد به مجموعه خودمان این طرح را تقویت کرده و اقدامات را با جدیت و قدرت پیش ببریم.
وی در بخشی هم  با بیان اینکه اطلاعات طرح تفصیلی یک سری اطلاعات رانتی را ایجاد می کند، ادامه داد: الان شما نمی دانید که در کد نویسی نرم افزار پارک حاشیه ای الگوریتم ها چگونه نوشته شده است، همواره کسی از اتفاقاتی که در آن رخ می دهد، اطلاع ندارد.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر آسیب شناسی موضوع بیان کرد: پیشنهادم این است که فاوا برنامه ای در این راستا تعریف کند و بگوید حداقل تا یک سال در خصوص این سامانه چه اقداماتی را می تواند انجام دهد.

روح الله دهقان نژاد، نائب رییس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه عنوان کرد: در کمیسیون تحقیق، نظارت، ارزیابی و حقوقی قبل از اینکه موضوع را بررسی کنیم ابتدا کمیته کارشناسی آن را آسیب شناسی و بعد به ما ارجاع می دهند، در این جلسه بیشتر اقدامات کارشناسی صورت گرفت و آسیب ها مطرح نشد، بهتر است آسیب ها ابتدا در کمیته کارشناسی بررسی و نتایج به کمیسیون ارجاع داده شود.

نائب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه سخنان خود مطرح کرد: هدف ما تسهیل و تسریع در ارائه خدمات بوده که می خواهیم خدمات ارزنده ای به شهروندان ارائه دهیم.

دهقان نژاد در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: ما می توانیم در این راستا از تجربیات سایر شهرها استفاده کنیم و همچنین طرح آن ها را بررسی نماییم.

مقرر گردید طرح الزام شهرداری به بهره‌برداری کامل از سامانه یکپارچه شهرسازی و صدور پروانه الکترونیکی طی یک جلسه به صورت مشترک با حضور کارشناسان کمیسیون شهرسازی و معماری و فناوری اطلاعات و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تبریز مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فریدون بابایی اقدم تبریز شهرداری تبریز شورای شهر تبریز شهر هوشمند آذربایجان شرقی ساخت و سازهای غیرمجاز در تبریز کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز ادامه سخنان خود سازمان فاوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر منابع آب شهرستان بوکان در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان گفت: با تأمین حقابه از رودخانه سیمینه رود و جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز ۹۰ درصد تالاب قره گل این شهرستان آبگیری شد.

عباس عباسی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بارشها در سال آبی پیش رو  افزود: در تعطیلات نوروز امسال شش حلقه چاه غیرمجاز مسدود و از حفاری هشت حلقه چاه غیرمجاز دیگر جلوگیری و همچنین ۲۲۰ فقره پروانه چاههای کشاورزی تمدید شد.

عباسی، با اشاره به برنامه ها و سیاستهای امسال مدیریت منابع آب این شهرستان از جمله برگزاری مستمر و ماهانه شورای حفاظت ازمنابع آب،حفاظت از منابع آب سطحی و زیرزمینی و اجرای برنامه های تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، تأمین آب بخشهای مختلف به صورت پایدار برای اشتغالزایی، جلوگیری از تصرفات بستر رودخانه ها و مجاری آبی و لایروبی و بازگشایی آنها، فرهنگ سازی مصرف صحیح آب و صرفه جویی بویژه در بخش کشاورزی با اصلاح الگوی کشت بر پیگیری مستمر مصوبات شورای حفاظت از منابع آب تأکید کرد.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بوکان هم در این جلسه ضمن اشاره به این موضوع که شورای حفاظت از منابع آب یکی از فعالترین کارگروههای سطح شهرستان بوده که در دو سال گذشته نتایج و خروجی مناسبی داشته است، بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب با ارائه راهکارهای نوین، حمایت از کشت محصولات کم آب بر، جلوگیری از حفر چاههای غیر مجاز و حفاظت از رودخانه ها و مجاری آبی سطح شهرستان تأکید کرد.

پارسامهر، همچنین در خصوص برنامه ریزی برای تأمین آب آشامیدنی شهرستان در فصل تابستان و پیک مصرف آب، مشکلات چاه شهرک صنعتی، نظارت بر جلوگیری از تخطی طرح های صنعتی و خدماتی از مجوزهای صادره، نحوه اجرای برنامه مدیریت توأمان آب و برق توسط مدیریت منابع آب و توزیع برق شهرستان، تأمین آب بخش صنعت و خدمات شهرستان برای رشد اشتغالزایی، لایروبی و بازگشایی مسیل های پر خطر شهرستان، نظارت بر برداشتهای غیرمجاز مصالح رودخانه ای و تأمین مصالح پروژه های عمرانی در این جلسه توضیح داد.

 

 

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود