Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:29:05 GMT

برنامه ریزی برای حضور صنایع دستی در برنامه هفتم توسعه

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۴۶۷۷

برنامه ریزی برای حضور صنایع دستی در برنامه هفتم توسعه

مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: تمام تلاش ما، حضور حداکثری در برنامه هفتم توسعه است. چون همه مؤلفه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی در سایه توجه به صنایع دستی قابل حل است. یعنی اگر الان در حوزه اشتغال زنان صحبت می‌کنیم یا سند بالادستی جمعیت را داریم یا اگر ارزآوری مد نظرمان است و توسعه و اشتغال و کارآفرینی را در دستور کار قرار می‌دهیم؛ در سایه صنایع دستی می‌توان روی آنها کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: صنایع دستی مبتنی بر هویت بومی است و به همین دلیل می‌تواند کارا باشد. اما در برنامه ششم توسعه، صنایع دستی هیچ جایگاهی نداشته و اگر هم داشته اعوجاج مفهومی دارد. یعنی یک جا صنایع دستی عتیقه است و یک جا هم تزئینی است. باید به یک مفاهمه در حوزه صنایع دستی برسیم. مفاهمه در عرصه صنایع دستی یعنی توجه به اقتصاد خانواده چه در عرصه تولید و چه در عرصه مصرف. ما باید صنایع دستی را در سبد مصرف و تولید خانواده بیاوریم.

معاون صنایع دستی کشور گفت: تمام خلاهایی قانونی و تناقض‌های قانونی را پیدا کرده ایم از همه فعالان عرصه صنایع دستی که در حوزه‌های مختلف کار می‌کنند؛ می‌خواهیم در این باره کمکمان کنند. باید بتوان صنایع دستی را سودآور کرد. قطعاً بین تولید صنایع دستی یونیک یا تک اثر با تولید صنایع دستی در حد انبوه تفاوت وجود دارد. باید این تفاوت‌ها در دایره معنایی صنایع دستی شفاف شود.

کد خبر 5548420 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مریم جلالی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علیرضا زاکانی شورای شهر اربعین حسینی آلودگی هوا سیلاب حجاج ایرانی قوه قضاییه گردشگری میراث فرهنگی سازمان بازرسی کل کشور سازمان حج و زیارت صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود