Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@14:57:56 GMT

همبستگی فعالان با شاهزاده بحرینیِ اسرائیل ستیز

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۴۷۴۰

همبستگی فعالان با شاهزاده بحرینیِ اسرائیل ستیز

کاربران توئیتر در بحرین و کشورهای عربی از مسئول سابق بحرینی که در پی دست ندادن با سفیر اسرائیل از سمت خود برکنار شد، قدردانی و با وی اعلام همبستگی کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فعالان مجازی بحرینی و کشورهای عربی با «می بنت محمد آل خلیفه» مقام برکنار شده بحرینی اعلام همبستگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش الخلیج اونلاین، می بنت محمد آل خلیفه که از 20 سال پیش رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی بحرین بود، به دلیل دست ندادن با سفیر رژیم صهیونیستی در یک مراسم به دستور پادشاه بحرین از مقام خود برکنار شد.

در همین راستا بحرینی‌ها با راه اندازی هشتگ «شکرا – می» از وی اعلام حمایت کردند و اقدام او را ستودند.

بسیاری از بحرینی‌ها و کشورهای عربی این اقدام مقام سابق بحرینی را در برابر سفیر رژیم صهیونیستی ستودند.

فعالان بحرینی ضمن قدردانی از می بنت محمد آل خلیفه، کلیپی را منتشر کردند که در آن کارمندان و بسیاری از افراد با گریه از او خداحافظی کردند.

«محمد العثمان» وکیل بحرینی می بنت محمد را «نماد فرهنگ عربی» توصیف کرد.

جنبش حماس نیز روز یکشنبه موضع «می بنت محمد آل خلیفه» مبنی بر خودداری از دست دادن با «ایتان نائیه» سفیر رژیم صهیونیستی را ستود. حماس این اقدام مقام مذکور بحرینی را بیانگر واقعیت موضع ملت اصیل بحرین در حمایت از حق فلسطینیان و مخالفت با ادغام رژیم اشغالگر در منطقه به عنوان دشمن مرکزی، دانست.

شاه بحرین در 21 ژوئیه جاری، با صدور حکمی پس از برکناری «می بنت محمد آل خلیفه» رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی این کشور، «خلیفه بن احمد بن عبدالله آل خلیفه» را به عنوان جایگزین وی، معرفی کرد.

این در حالی است که می بنت محمد آل خلیفه، بیش از 20 سال در این حوزه فعالیت داشته و همواره شخصیت بحث‌برانگیزی بود. گفته می‌شود که دلیل این برکناری با وجود آنکه، از اعضای خانواده ‌آل خلیفه است، این بود که در مراسمی که در منزل سفیر آمریکا در بحرین برگزار شده بود، از دست دادن با سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین خودداری کرده بود.

در 16 ژوئیه 2022، «استفان بوندی» سفیر آمریکا در بحرین، یک مراسم ختم به مناسبت فوت پدرش برگزار کرده و طی آن از برخی سفرا و مقامات مسئول از جمله «ایتان نائیه» سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین و می بنت محمد دعوت به عمل آورده بود.

در حین فیلمبرداری، یک نفر که مسئول معرفی مهمانان به رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی بود و وی با هر کدام از مهمانان پس از معرفی دست می‌داد، زمانی که نوبت به سفیر رژیم صهیونیستی در منامه رسید، به می بنت محمد گفته شد که وی سفیر اسرائیل است، امری که موجب شد رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی، دست خود را پس بکشد و از دست دادن با این سفیر خودداری کند و سپس از منزلی که به آن دعوت شده بود، خارج شود.

هشتگ «روز اسیر بحرین» برای همبستگی با اسرای بحرینی ترند شدتمجید مقام لبنانی از اقدام شاهزاده بحرینی در دست ندادن با سفیر اسرائیل

پیش از این نیز، می بنت محمد آل خلیفه، از یهودی‌سازی محله‌های قدیمی منامه که شامل باب البحرین و خیابان المتنبی تا کنیسه یهودیان واقع در خیابان صعصعة بن صوحان در بخش قدیمی منامه خودداری کرده بود و اداره تحت مدیریت او، از دادن مجوز به سرمایه‌گذاران یهودی آمریکایی برای ساخت یک محله یهودی‌نشین با نمادهای مختص به آن‌ها و ستاره داوود و استقبال از گردشگران از باب البحرین تا کنیسه یهودیان اجتناب ورزیده بود.

توافق عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی تحت عنوان «توافق ابراهیم»، دو سال پیش به صورت رسمی در حضور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست‌ها آشکار و رسمی کردند. سفارت رژیم صهیونیستی نیز از هشتم بهمن 1400 در منامه افتتاح شده است.

این در حالی است که اندیشکده واشنگتن، هفته پیش با انتشار یک نظرسنجی از کاهش قابل توجه میزان طرفداران عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در کشورهای عربستان سعودی، بحرین و امارات خبر داد.

این نظرسنجی نشان داد که بیش از 80 درصد بحرینی‌ها مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند و همچنین 75 درصد ملت امارات هرگونه‌ عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد می‌کنند و این درحالی است که بیش از 75 درصد از ملت عربستان کاملاً مخالف ایجاد روابط دیپلماتیک با رژیم غاصب اسرائیل هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل اخبار بحرین رژیم صهیونیستی اسرائیل اخبار بحرین سفیر رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط دادن با سفیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس

از سده نوزدهم میلادی با روی کار آمدن قاجار و شکل گیری رقابت انگلیس و روس در آن حوزه تا دوران پهلوی دوم و همچنین پس از انقلاب اسلامی، کشورهای مختلف اقداماتی در زمینه تحریف نام خلیج فارس داشته‌اند.در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج فارس(خلیج یا خلیج عربی) خوانده و یا شنیده می‌شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می‌شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ تحریف نام خلیج فارس تنها به سال‌های اخیر باز نمی‌گردد. این موضوع سابقه طولانی داشته است. از سده نوزدهم میلادی با روی کار آمدن قاجار و شکل گیری رقابت انگلیس و روس در آن حوزه تا دوران پهلوی دوم و همچنین پس از انقلاب اسلامی، کشورهای مختلف اقداماتی در زمینه تحریف نام خلیج فارس داشته‌اند. در هر دوره از تاریخ، بستگی به میزان حساسیت حاکمیت سیاسی ایران، واکنش‌ها قابل تحلیل و ارزیابی می باشد. در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج فارس(خلیج یا خلیج عربی) خوانده و یا شنیده می شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

اما ابعاد این سند:

۱-آنچه که به عنوان تاریخ در سند به صورت دستی و میلادی نوشته شده است ۲۲ ژوئن ۱۹۷۸ که مصادف با ۱ تیر ۱۳۵۷ می باشد.

۲- طبقه بندی سند سری می باشد. با توجه به بررسی اسناد ساواک و نظام محرمانگی در آن سازمان، اسنادی که مرتبط به همکاری اطلاعاتی ایران و اسرائیل می باشد، همگی سری هستند که نشان از حساسیت موضوع برای پهلوی دارد.

۳-این سند مبتنی بر گزارش واصله از سرویس اسرائیل است. ساواک و اسرائیل همکاری متعددی در زمینه های مختلف داشته اند و این سند می تواند در راستای همکاری های اطلاعاتی و امنیتی دو رژیم تعریف شود.

۴-  خطاب گزارش، اداره کل هفتم ساواک می باشد. اداره کل هفتم مسئول بررسی اطلاعات خارجی ساواک بوده است که نشان می دهد موضوع خلیج فارس و مسائل آن مانند تحریف نام خلیج فارس، یکی از پرونده های اطلاعات خارجی ساواک بوده و روی آن کار می‌شده است.

۵- گزارش در خصوص همکاری بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس می باشد که سرویس اسرائیل گزارش این توافق نامه را برای ساواک ارسال نموده است. این گزارش تائیدکننده همکاری اطلاعاتی پهلوی و اسرائیل در زمینه های مختلف است.

۶- بر اساس سند مذکور، رژیم صهیونیستی در گزارش خود به ساواک، از کلمه جعلی "خلیج" استفاده نموده و نام کامل خلیج فارس ذکر نشده است، که نشان می دهد رژیم صهیونیستی در این تحریف نقش دارد و احتمال دارد برای تحریف نام خلیج فارس یک همکاری اطلاعاتی بین اسرائیل و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس وجود داشته است.

۷- موضوع دیگر در این سند، واکنش مسئول اداره هفتم ساواک به آن گزارش است. رژیم پهلوی همیشه یکی از شعار و هویت‌های  خود را ملی گرایی اعلام می نمود، اما موارد متعددی وجود دارد که نشان می دهد آن رژیم ملی نبوده و یا حداقل در برخی از حوزه های حیاتی مانند موضوع خلیج فارس، حساسیت قابل توجهی از خود نشان نمی‌داده است. در این سند، هنگامی که کارشناس اداره هفتم گزارش را به مدیریت آن اداره ارائه می کند و تقاضای تذکر به سرویس اسرائیل را دارد، آنچه که در پاسخ آمده، آن است که؛ "این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم سابقه است". این جواب گویای آن است که حتی برای یک تذکر به اسرائیل هم عزم و اراده‌ای وجود نداشته و منافع ملی قربانی منافع سیاسی پهلوی می‌شده است. و نه تنها به تقاضای کارشناس مربوطه توجه نشده بلکه به گونه‌ای، از سرویس اسرائیل در جعل نام خلیج فارس دفاع شده است.

بنابراین با بررسی سند مذکور، روشن می شود که رژیم صهیونیستی یکی از بازیگران تحریف نام خلیج فارس می باشد و رژیم پهلوی با تمام شعارهای ملی گرایی خود، توان و یا اراده مقابله با این گونه تحریفات را نداشته است.

درباره: گزارش واصله از سرویس اسرائیل

گزارش

۲۲ ژوئن ۱۹۷۸

منظور: استحضار تیمسار مدیریت کل اداره هفتم

سرویس اسرائیل در گزارش مربوط به موافقتنامه بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس به جای نام صحیح و کامل این منطقه به ذکر خلیج اکتفاء نموده است. (پیوست)

در صورت تصویب توسط بخش تبادل اطلاعات به رابط سرویس مذکور تذکر داده شود.

اداره ۲ بررسی

توضیح داده شد.

این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم‌سابقه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشجویان فلسطینی، سفیر آلمان را از دانشگاه فراری دادند+ فیلم
  • محمد مهاجری به مهدی نصیری: آخر شما را با شاهزاده چکار؟ /یک موی گندیده تاجزاده به همه هیکل شاهزاده کثیف شرف دارد /از این راه برگردید
  • تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس + سند
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • پلیس اسرائیل عضو کنست را مضروب کرد
  • تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • نتانیاهو احتمالا بازداشت شود
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن