Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم اندیشی جمعی از اساتید شعر و ادب با سید مجید پور احمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر روز گذشته سه شنبه ۴ مرداد در محل صندوق اعتباری هنر برگزار شد.

در این نشست، شاعرانی نظیر «علی انسانی»، «اسماعیل امینی»، «علی محمد مؤدب»، «علیرضا قزوه»، «امید مهدی نژاد»، «فریبی یوسفی»، «لیلا کردبچه»، «ابراهیم اسماعیلی اراضی»، «غلامرضا طریقی» و همچنین «علی رمضانی» مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوراحمدی در این دیدار با اشاره به نقش شعرا و نویسندگان در حفظ زبان فارسی گفت: هویت ایرانی و میراث فرهنگی ما با تلاش نویسندگان، شعرا و اساتید زبان فارسی حفظ شده است. ادبیات و شعر یکی از ابزارهای مهم بیان اندیشه و تفکر است و شعرا نقش مهمی در حفظ گنجینه فرهنگ ایران اسلامی و در انتقال مفاهیم متعالی به نسل‌های آینده دارند.

مدیرعامل صندوق اعتباری در ادامه افزود: شعر همواره بستری برای بازتاب حالات روحی و معنوی را فراهم می‌کند. شاعران ایرانی در سایه بهره‌گیری از مباحث ناب اسلام و قرآن و سیره اهل بیت (ع) رسالت خود را در برانگیختن احساسات پاک انسانی و ترویج نیکی در جامعه به خوبی ایفا کرده اند.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد درخشش شعر هستیم و آثار ماندگاری در این زمینه توسط شعرا خلق شد.

پوراحمدی با اشاره به نقش صندوق در حمایت از تمامی اصحاب فرهنگ و هنر کشور گفت: نگاه ما در دولت مردمی بهره‌مندی از نظرات صاحب نظران و فعالان این حوزه است تا با مشورت و نظر این عزیزان طرح‌ها و اقدامات خود را برای حمایت از هنرمندان کشور، برنامه‌ریزی و اجرا نمائیم.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با ارائه گزارشی از مجموعه فعالیت‌ها و اقدامات صندوق گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی عضو صندوق اعتباری هنر هستند. در سیاست‌گذاری های نوین همواره به فعالیت‌های کلان و پایدار اقتصاد فرهنگ و هنر و توانمندسازی هنرمندان توجه ویژه داریم.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در این مسیر ارتباط مستمر با انجمن‌های فرهنگی و هنری است. بسیاری از اعضای ما خصوصاً با شیوع و استمرار ویروس کرونا در تأمین نیازهای ضروری خود دچار مشکل هستند اما تمام توان خود را به کار می بریم تا حدممکن خدمات صندوق اعتباری هنر را از نظر کمی و کیفی افزایش دهیم.

وی در پایان گفت: حمایت از اقشار مختلف فرهنگ و هنر، توزیع عادلانه منابع و توجه به توانمندسازی از جمله موارد مورد تأکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در صندوق اعتباری هنر به جدیت دنبال می‌شود.

شاعران حاضر در این نشست نیز به اهم مشکلات خود در حوزه‌های مختلف اشاره کردند که از سوی سید مجید پوراحمدی در جهت رفع آنها تصمیم‌های عملیاتی اتخاذ شد.

کد خبر 5548488 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق اعتباری هنر سیدمجید پوراحمدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی نقد کتاب سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تازه های نشر مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران رایزنی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بنیاد ملی بازی های رایانه ای فرهنگسرای اندیشه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دفاع مقدس ادبیات دفاع مقدس دیپلماسی فرهنگی صندوق اعتباری هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی صبح امروز شنبه در اولین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، بیان کرد: در استان خوزستان ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مساله یک مساله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خودکم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچو سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجرا است به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم.

کد خبر 6089944

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران