Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان به اشاره به نشست بین المللی تاشکند درباره افغانستان در صفحه توئیترش نوشت: در این نشست تاکید شد که راه های برون رفت افغانستان از بحران، صرفا از داخل این کشور آغاز می شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست، کاظمی قمی نوشت: این آمادگی در جامعه جهانی و همسایگان وجود دارد تا تعامل فعالی را جهت برون رفت از بحران با مقامات و مردم افغانستان آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رسول موسوی دستیار وزیر امور خارجه ایران در امور آسیای جنوبی نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: کنفرانس تاشکند حرف جدیدی در مقایسه با نشست وزرای‌خارجه همسایگان افغانستان نداشت و در واقع تکرار محتوای مطالب نشست همسایگان با ادبیاتی متفاوت‌ و با سخنرانان جدید بود.

موسوی نشست: نشست تاشکند تلاشی برای یافتن راه حل برای مشکلی ملی در محیط بین المللی بود ولی مشکل باقی ماند. فقط با مشروعیت ملی مشکل ملی حل می شود.

نشست بین المللی تاشکند با موضوع «امنیت و توسعه اقتصادی افغانستان» روز گذشته برگزار شد و امروز به کار خود پایان می دهد.

یکی از خواسته های مقامات حکومت طالبان که در این نشست حضور داشتند، پایان تحریم های آمریکا علیه مردم افغانستان و آزاد سازی دارای های آنها بود.

 امیرخان متقی سرپرست وزارت امور خارجه حکومت طالبان در سخنان روز گذشته خود در کنفرانس تاشکند با تاکید بر ضرورت آزادسازی بی قید و شرط دارایی های افغانستان از سوی آمریکا، گفت که تحریم‌های اقتصادی آمریکا، فعالیت‌های نهادهای مختلف این کشور را فلج کرده و مردم افغانستان قربانی اصلی این تحریم ها هستند.

متقی گفت: علاوه بر اینکه کشور ما از 20 سال جنگی که آمریکا بر مردم افغانستان تحمیل کرد،رنج می برد ، از طرفی هم تحت تحریم اقتصادی آمریکا هستیم که یکی از عوامل اصلی فقر در کشور ما است. این اقدامات نه تنها مانع از سرمایه گذاری ها و حمایت های مالی خارجی شده، بلکه باعث اختلال در فعالیت های سیستم های مالی و بانکی ما شده که در نهایت، معیشت و زندگی مردم را با مشکلات مواجه می کند.

در همین حال ، توماس وست نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان در سخنانی در نشست تاشکند، با تکرار وعده توخالی برای آزادسازی دارایی های این کشور جنگ زده، مدعی شد واشنگتن آماده گفت و گو با طالبان در مورد آزادسازی پول‌های بلوکه شده افغانستان است.

این مقام امریکایی گفت نهادهای بین‌المللی باید از طریق گفتگو با طالبان مطمئن شوند که در این زمینه شفافیت وجود دارد.

 

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: افغانستان ، طالبان ، دولت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افغانستان طالبان دولت مردم افغانستان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی خدمتكار آرانی، مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگوی رادیویی در مورد آغاز طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی در استان تهران اظهار كرد: این طرح اواخر سال گذشته در سازمان امور اجتماعی وزارت كشور طراحی و پیاده‌سازی آن آغاز شد. مشاركت مردمی همواره یكی از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نیازمند بسترسازی برای حضور مردم به صورت نظام‌مند در جهت حل مسائل حوزه‌های مختلف فراهم شود كه وظیفه متولیان است.

او در این باره افزود: در سازمان امور اجتماعی كشور وزارت كشور، ناظر به مسائل اجتماعی و فرهنگی در موضوع كنترل و كاهش آسیب‌های اجتماعی، دغدغه مشاركت مردمی وجود داشت و به این نگاه این طرح طراحی شد. در طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی تلاش می‌شود كار شناسایی دقیق ظرفیت‌های مردمی كشور به‌ویژه استان تهران صورت گیرد كه در سال‌های گذشته صورت نگرفته است. پس از این مرحله، ارزیابی ظرفیت‌ها در دستور كار قرار می‌گیرد و پس از آن نیز استفاده از ظرفیت‌ها در حوزه‌های مختلف است.

آرانی خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تمهید مقدمات و بسترسازی‌ها تا اوایل تابستان و اواخر بهار صورت گرفته تا از آغاز تابستان بتوان ظرفیت مردمی را به كار گرفته و به صورت بهینه از آن در جهت حل مسائل مختلف استفاده شود.

مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به ارتباط نزدیك دستگاه‌های اجرایی با مجموعه‌های مردمی گفت: سازمان بهزیستی، كمیته امام خمینی (ره)، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها با مجموعه‌های مردمی در ارتباط هستند كه باید دور یك میز قرار گرفته و داشته‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به میدان آورده و در فضای روشن از آنها به صورت هدفمند استفاده شود.

او لازمه برنامه‌ریزی روشن را تعریف گام‌های اجرایی و زمان‌بندی‌های مناسب دانست و ادامه داد: تا اواخر خردادماه شناسایی و ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و از اوایل تابستان در سطح كشور استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود سكوی ظرفیت‌های مردمی استان تهران را در فضای مجازی بالا آورده تا برای همه ارگان‌ها و همه نهادها قابل شناسایی و استفاده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است