Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- بوشهر، داوود بحرینی: گیاهان و درختان می‌توانند عامل موثری در زیبایی مبلمان و چهره شهر باشند و از سویی با توجه به صنعتی شدن جهان و افزایش وسایل حمل و نقل، درختان می‌توانند نقش بسزایی در کاهش آلایندگی هوا داشته باشند.

با توجه به وضعیت اقلیمی و گرمی و گرد و غبار در استان بوشهر، درختان و گیاهان از طریق ایجاد سایه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...نقش قابل توجهی در کاهش دما داشته باشند.

اما یکی از درختانی که به فراوانی در معابر شهری بوشهر مشاهده می‌شود درخت کنوکارپوس است که همواره سبز است و ریشه‌های مقاوم و رشد سریع آن، مشکلات فراوانی در معابر شهری، آسفالت و لوله‌های فاضلاب به وجود آورده است.

کنوکارپوس عامل شکستگی لوله های آب

این درخت به عنوان یکی از معضلات جدی این روزهای استان بوشهر تبدیل شده است به گونه‌ای که باعث ترکیدگی لوله‌های آب، و آسیب جدی به سنگ فرش پیاده رو‌ها شده است.

مجتبی خاطری یکی از پرسنل فنی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار فارس می‌گوید: این درخت در حوزه شبکه آبرسانی در سطح شهر و روستا فقط باعث مشکلات گردیده است و هیچ مزیت قابل توجهی نداشته است.

خاطری ادامه می‌دهد: در فصل زمستان بیشترین تعداد شکستگی لوله شبکه آبرسانی، به دلیل ریشه این درخت است، و در فصل تابستان نیز عامل گرفتگی شبکه در بعضی موارد می‌باشد.

کنوکارپوس سازگار با اقلیم بوشهر

رحیم جمالی شهردار کنگان در گفتگو خبرنگار فارس اظهار می‌کند: درختان کنوکارپوس یک سری معایب و مزایا دارند؛ مقاومت بالای این درخت در برابر شوری آب، وضعیت اقلیمی استان بوشهر، شکل‌پذیری مناسب، جذب گرد و خاک هوا از جمله مزایا این درخت به شمار می‌رود.

شهردار کنگان افزود: ریشه‌های رونده این درخت در سطح زمین باعث تخریب لوله‌های آب و پیاده‌روهای شهری می‌گردد، اما در کل بنده بر این باور هستم این درخت برای استانی چون بوشهر مناسب است و مدیریت شهری نیز باید در نقاط کاشت آن‌ها دقت کند.

جمالی خاطر نشان کرد: حذف این درخت نیز اگر در دستور کار شهرداری‌ها قرار بگیرد باید به صورت تدریجی باشد.

کاشت کنوکارپوس توسط شهرداری ها امری اشتباه بود

احسان بویراتی شهردار بندر امام حسن می‌گوید: کاشت درختان کنوکارپوس توسط شهرداری‌ها از روز اول واقعا یک امر اشتباه بود و با یک نگاه ساده در شهر امام حسن شاهد آسیب ریشه‌های این درخت به اکثر پیاده رو‌ها هستیم.

بویراتی تصریح کرد: بنده به عنوان شهردار امام حسن با تامین اعتبار مالی به دنبال حذف این درختان خواهم بود و باید به سمت کاشت درختانی چون نارنج و بنجامین حرکت کنیم.

حذف درخت کنوکارپوس یک امر ضروری است

عبدالمجید بیدخونی شهردار عسلویه نیز در گفتگو با فارس اظهر می‌کند: حذف درخت کنوکارپوس یک امر ضروری است و به دلیل ریشه مهاجمی که دارد باعث تخریب پیاده روها و تاسیسات آب و فاضلاب و آسفالت میگردد.

شهردار عسلویه گفت: جایگزین این درختان چنانچه درخت سایه دار انجیر معابد، انجیر بنگالی، نخل مد نظر باشد می‌توان از جمبو، لوز، ابریشم، کهور ایرانی، آکاسیا و پالم استفاده نمود.

کنوکارپوس برای افراد آلرژی زا می باشد

عباس شهبازی نژاد کارشناس حوزه کشاورزی استان بوشهر در گفتگو با فارس اظهار داشت: اولین مشکل درخت کنوکارپوس آلرژی‌زا بودن گرده و برگ این درخت می‌باشد و دومین مشکل این درخت ریشه‌زایی این درخت است که به تاسیسات و معابر شهری آسیب جدی وارد می‌کند و بالا روندی زیاد این درخت باعث کاهش دید و آسیب به تاسیسات برق نیز می‌شود که از دیگر معایت این درخت محسوب می‌شود.

شهبازی نژاد خاطر نشان کرد: درختان زینتی چون برهان گلی، مورینگا، بنجامین و…را می‌توان مورد استفاده قرار داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به معایت و آسیب‌های قابل توجه این درخت و وجود درختان مشابه برای سازگاری با وضعیت آب و هوایی استان بوشهر، شایسته است شهرداری‌ها نسبت به حذف تدریجی این درخت اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درخت کنوکارپوس بوشهر فضا سبز اقلیم درخت کنوکارپوس استان بوشهر شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فردا برای بررسی وضعیت فعالیت موسیقی استان‌های فارس و بوشهر به این دو استان سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت هنری،  مدیرکل دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فردا (یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برای بررسی وضعیت فعالیت موسیقی استان‌های فارس و بوشهر به این دو استان سفر می‌کند.

قرار است، سمیعی به همراه مسئول دفتر سرود و برخی از کارشناسان دفتر موسیقی، در این سفر ضمن بازدید از انجمن‌های موسیقی با گروه‌های سرود، فعالان موسیقی، مدیران ارکسترهای استانی و مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد استانی دیدار کند و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گیرد.

همچنین در پایان این سفر دو روزه مدیر دفتر موسیقی ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره موسیقی خلیج فارس با هنرمندان حاضر در این جشنواره گفت‌وگو خواهد کرد.

استان بوشهر اخیرا جزو استان‌های پرحاشیه در حوزه موسیقی بوده است؛ حاشیه‌هایی که آغاز آنها با لغو فستیوال موسیقی «کوچه» بود و پس از آن با لغو کنسرت آرمان گرشاسبی و صادر نشدن مجوز کنسرت معین زندی ادامه داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • همایش روز ملی خلیج فارس در بوشهر
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر