Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرجهاد کشاورزی شهرستان نکا گفت: امسال 15 تن عدس به ارزش اقتصادی 8 میلیارد و 250 میلیون ریال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

 به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درشهرستان نکا: سید شبر موسوی با بیان اینکه امسال 25 هکتار اراضی مناطق هزارجریب شهرستان نکا عدس کشت شد، گفت: کشت این محصول به دلیل بارندگی مناسب در زمان جوانه زنی از رشد و وضعیت خوبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  امسال  15 تن عدس به ارزش اقتصادی 8 میلیارد و 250 میلیون ریال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

موسوی درباره نحوه برداشت این محصول، گفت: بوته های عدس پس از برداشت از سطح مزارع به صورت دستی، چند روز نگهداری شده تا رطوبت آن خشک شود و دانه های بوته توسط دستگاه خرمنکوب جدا می شود.

این مسوول با بیان اینکه کشت عدس علاوه بر اینکه در تناوب با غلات مناسب است، تاثیر بسزایی در کنترل و کاهش آفات و بیماری ها و حتی علف‌های هرز رایج غلات دارد و از کاه آن نیز به عنوان خوراک با ارزش در تغذیه دام استفاده می شود.

وی نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارائه مشاوره های کارشناسی و توزیع نهاد های کشاورزی را از جمله خدمات جهاد کشاورزی این شهرستان به بهره برداران برشمرد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: 15 تن تولید شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور، گفت: زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ خواهد کرد. - اخبار استانها -

محسن کوشش تبار در گفت‌و‌گو‌ با خبرنگار تسنیم در همدان، در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 با اشاره به تعریف 62 محصول دارای زنجیره ارزش توسط وزارت کشور، اظهار‌ داشت: همدان دارای دو زنجیره ارزش کشمش و سفال است که در این زمینه اقدامات خوبی توسط این استان انجام شده است.

وی افزود: برای زنجیره ارزش افزوده کشمش هدف‌گذاری خوبی انجام گرفته که برای جمعیت بالغ بر 25 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و ما امیدواریم در مدت 4 سال آینده بتواند افزایش 3تا 4 برابری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه کشمش جز محصولاتی است که در دنیا جذابیت بالایی دارد، بیان کرد: لازم است هم در اصلاح فرآیند تولید و هم در بهره‌وری محصول و بسته بندی آن برنامه ریزی دقیقی انجام شود که بی شک در جی. دی. پی استان همدان اثرگذار است.

سفال شناسنامه استان همدان است

کوشش تبار به سفال به عنوان دیگر زنجیره ارزش استان همدان اشاره کرد و افزود: سفال شناسنامه استان همدان است که همین محصول فرهنگی و هم یک محصول صادراتی به شمار می‌رود.

وی در پایان تاکید کرد: شایسته است تنوع‌یابی، آموزش، بازاریابی و حفظ شرایط فعلی و ارتقا جایگاه صادراتی سفال نیز در استان همدان برنامه‌ریزی و اقدامات جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • برداشت جو قصیل در قم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه