Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، پرویز امیری معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال قبل ۴۰ هزار و ۳۹۲ ازدواج در استان خوزستان ثبت شد که ۳۷ هزار و ۲۹۶ مورد آن شهری و سه هزار و ۹۶ مورد روستایی بود.

وی با بیان اینکه یک چهارم ازدواج‌ها در خوزستان به طلاق ختم می‌شوند، افزود: در همین بازه زمانی ۱۰ هزار و ۲۴۸ مورد طلاق صورت گرفت که ۹ هزار و ۶۹۳ مورد شهری و ۵۵۵ مورد در مناطق روستایی این استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: شهرستان اهواز با ۱۲ هزار و ۶۷۸ مورد ازدواج و سه هزار و ۷۱۹ مورد طلاق بیشترین آمار را در بین شهر‌های استان در سال گذشته داشت.

وی ادامه داد: عمده مشکل جوانان در مسیر ازدواج، بحث اشتغال و مسکن است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد همچنین میزان تسهیلات ازدواج باید افزایش یابد و به آسانی در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

پرویز امیری تصریح کرد: متاسفانه خیلی از زوج‌های جوان آگاهی کاملی نسبت به زندگی زناشویی نداشته و از مراکز مشاوره قبل و بعد از ازدواج کمتر بهره می‌گیرند به همین دلیل هر اختلافی که بین طرفین ایجاد شود سریعا به درگیری و تنش کشیده می‌شود.

وی در ادامه به فعالیت سمن‌های استان اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد به صورت ویژه در جهت پیشگیری از بیماری‌های واگیردار و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده شود.

وی عنوان کرد: بنا داریم از ظرفیت خانه‌های جوان جهت استقرار کادر بهداشت و خدمات رسانی به مردم استان استفاده کنیم.

امیری با اشاره به اینکه مهمترین مشکل و دغدغه جوانان مسئله اشتغال است که باید برای آن فکر اساسی کرد گفت: مهمترین گلایه به حق جوانان از مسئولان مبحث اشتغال است، زیرا حجم بزرگی از جامعه را جوانان تشکیل می‌دهند و باید فضای لازم برای فعالیت آن‌ها فراهم شود.

وی افزود: حل مشکلات جوانان تنها مربوط به وزارت ورزش و جوانان نیست، زیرا بسیاری از نهاد‌های دولتی، عضو ستاد ساماندهی امور جوانان هستند و آن‌ها نیز سهم بسیاری برای حل مشکلات جوانان دارند.

امیری گفت: در شرایط کنونی و با وجود مشکلات اقتصادی و بیکاری در جامعه، تا زمانی که بحث اشتغال جوانان حل نشود، نمی‌توان به فکر امور دیگر آن‌ها بود. موضوع جوانان صرفا مقوله ورزش نیست و گستره آن شامل تمام اقشار جامعه است که در صورت عدم توجه به این امر، مشکلات گریبانگیر تمام خانواده‌ها خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پرویز امیری آمار طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج