Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابوالحسن میرجلیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این خسارت‌ها بیشتر به مزارع، باغ‌ها، زیرساخت‌های کشاورزی و دامی، حوزه سلامت، پروازها و محورهای مواصلاتی استان وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه با اطلاع‌رسانی خوب از وضعیت پیش‌بینی هوا از طریق صدا وسیما، رسانه‌های مکتوب و اخطاریه جوی و جدی گرفتن آن توسط مردم، کاهش ۱۳ درصدی خسارت ورزش باد شدید و توفان را نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، کاهش بهره‌وری محصولات کشاورزی، شکست درختان و تیرهای برق و خسارت به زیرساخت‌های شهری، تخریب ساختمان و تخریب تابلوها و علائم شهری را از دیگر خسارت‌های ناشی از توفان در استان ذکر کرد.

میرجلیلی از صدور ۱۴ اخطاریه هواشناسی توسط مدیریت بحران استان از ابتدای سال جاری خبرداد و گفت: با صدور این اخطاریه‌ها تمام تیم‌های عملیاتی در شهرستان‌ها آماده‌باش و فعال بودند که شاهد کاهش خسارت‌ها بودیم.

وی با اشاره به اینکه با کاهش بارندگی‌ها و تشدیدی خشکسالی‌ها در چند سال اخیر وزش بادهای ۱۲۰‌ روزه سیستان و بلوچستان به ۱۷۰ روز رسیده است، اضافه کرد: علاوه بر افزایش تعداد روزها، سرعت ورزش باد، غلظت گرد و غبار ناشی از آن موجب شده درصد خسارت نیز افزایش یابد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: روزهای گرد و خاکی خراسان جنوبی در بهار امسال حدود سه برابر بیشتر از بهار پارسال بوده که افزایش سرعت وزش باد، خشکسالی و کم‌بارشی علت اصلی این پدیده در استان است.

وی با اشاره به افزایش دمای بی‌سابقه در خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری هم گفت: در چهار ماه گذشته چند موج گرما در استان داشتیم که خسارت‌های جزئی به برخی محصولات کشاورزی، دام و طیور و  زیرساخت‌های گلخانه‌ای استان وارد کرد.

برچسب‌ها گرد و غبار توفان خراسان جنوبی خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرد و غبار توفان خراسان جنوبی گرد و غبار توفان خراسان جنوبی خسارت مالی خراسان جنوبی خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • غذا دادن غیراصولی منجر به افزایش سگ‌های پرسه‌زن می‌شود
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی