Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید ارازی روز چهارشنبه در نشست کارگروه امنیت غذایی و تنظیم بازار گنبدکاووس مهمترین علت کاهش جوجه ریزی را متناسب نبودن قیمت تمام شده با قیمت خرید اعلام کرد و اظهارداشت: ۵۹۸ هزار قطعه مرغ زنده ۳۵ تا ۴۵ روزه آماده کشتار در شهرستان موجود است.

به گفته کارشناسان کاهش جوجه‌ریزی باعث کاهش تولید گوشت مرغ در نیمه دوم سالجاری خواهد شد که لازم است برای جلوگیری از این پیشامد، دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای مدیریت قیمت نهاده‌ها و عرضه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره دامپزشکی گنبدکاووس گفت: در چهار ماهه امسال ۲۷ هزار و ۱۵۵ راس گوسفند در شهرستان کشتار شد که در مقایسه با ۲۳ هزار و ۶۳۱ راس پارسال روند افزایشی را نشان می‌دهد که مهمترین علت آن به‌صرفه نبودن تولید و قیمت پایین گوشت است.

ارازی افزود: همچنین امسال با اجرای اقدامات نظارتی ۲ هزار و ۳۹۸ کیلوگرم فرآورده‌های خام دام و طیور معدوم و ۳۳ پرونده تخلف در این ارتباط به دستگاه قضایی معرفی شد.

مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس هم در این نشست بیان کرد: امسال ۲۴۶ تن برنج هندی، ۱۸۷ تن برنج تایلندی، ۱۲۸ تن شکر فله، ۲۴۴ تن شکر بسته‌بندی، ۵۶ تن شکر مخصوص صنوف، ۵۰ تن گوشت منجمد و ۹ تن قند مصارف روستایی در شهرستان توزیع شد.

حبیب‌الله زارع سهمیه گلستان برای ماه محرم را هزار و ۱۵۰ تن برنج، ۷۰۴ تن شکر، ۱۱۷ تن گوشت قرمز و ۷۰۴ تن مرغ منجمد برشمرد و گفت: حدود ۱۸ درصد از این سهمیه به هیات‌های مذهبی گنبدکاووس اختصاص خواهد یافت.

وی با اشاره به افزایش کشتار دام و کاهش جوجه‌ریزی در گنبدکاووس ادامه داد: در تیر و مرداد ۵۰ درصد کاهش جوجه‌ریزی گزارش شده که ادامه این روند در ماه‌های آینده وضعیت نگران‌کننده‌ای را در پی خواهد داشت. 

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس هم گفت: امسال با انجام هزار و ۲۳۹ مورد بازرسی از واحدهای شهرستان ۱۳۸ پرونده تخلف از جمله عدم درج قیمت، گران‌فروشی و ارایه نکردن فاکتور به ارزش ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تشکیل شد. 

خلیل رجبلی اظهارداشت: کالاهای مختلف از جمله مواد شوینده، برنج، رب گوجه فرنگی، قند و شکر و مواد پروتئینی و سیمان به حد نیاز مردم در فروشگاه‌ها وجود دارد.

‍ معاون توسعه و برنامه ریزی اقتصادی فرمانداری ویژه گنبدکاووس هم گفت: دولت در حوزه اقلام ضروری به خوبی عمل کرده و از نظر تامین کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد.

محمدرضا میرنیا از برگزاری چهار جلسه ستاد تنظیم بازار با ۲۱ مصوبه خبر داد و افزود: با شیوع مجدد کرونا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه از سوی اصناف و بازاریان ضروری است.

 وی با بیان اینکه نظارت جدی بر نانوایی‌ها همچنان در دستور کار قرار دارد گفت: وضعیت فعلی نانوایی‌های شهرستان در بحث کیفیت تولید و عرضه خوب است. 

میرنیا از مسوولان مرتبط خواست رصد بیشتری بر  بحث جوجه‌ریزی و کشتار دام داشته باشند و  برای حل مشکل تلاش کنند تا شهرستان در چند ماه آینده دچار مشکل نشود.

وی نظارت بر بازار برای افزایش رضایت شهروندان را بسیار مهم دانست و گفت: باید نتیجه بازرسی‌ها نمود داشته باشد زیرا رضایت مردم ملاک رصد بازار است و  توزیع اقلام اساسی در روستاها و مراکز دهستان‌ها باید به طور متوازن انجام شود.

گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است. 

برچسب‌ها گنبدکاووس گلستان ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس گلستان ستاد تنظیم بازار گنبدکاووس گلستان ستاد تنظیم بازار کاهش جوجه ریزی تن شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم