Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با اشاره به این‌که یکی از دغدغه‌های مهم و اصلی سازمان در دوره جدید کارآفرینی و ارزش‌آفرینی است، گفت: این سازمان در بستر رویکرد ملی طی سال‌های اخیر به دنبال ایجاد زیست‌بومی برای دانشجویان کارآفرین و نوآور در کنار آموزش و پژوهش و شکل‌گیری رفتار کارآفرینانه در میان دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر رضا فریدزاده سرپرست سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، در رابطه با مهم‌ترین دستاوردهای شاخص و نوآورانه این سازمان اظهار کرد: سازمان دانشجویان ایران از سال ۱۳۷۷ فعالیت می‌کند و در طول این سال‌ها تلاش شده است تا با جذب دانشجویان متعهد، خلاق، دغدغه‌مند، خودجوش و باورمند به امام(ره)، انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و مسئولیت‌پذیر در مسیر نوآوری و پیشرفت حرکت کند و برای رفع چالش‌ها و نیازهای علمی، اجتماعی و فرهنگی کشور مشارکت جدی و اثربخش داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان دانشجویان ایران با داشتن شعب در مراکز استان‌ها و دانشگاه‌های مادر و مجموعه کانون‌های تخصصی و شبکه‌های دانشجویی که در سطح کشور دارد، از جمله فراگیرترین نهادهایی است که در سطح دانشگاه‌های ایران فعالیت دارد و این تلاش‌ها در طول این سال‌ها در اَشکال فعالیت‌های ناظر بر الگوسازی و رشد فردی مانند مجموعه‌رویدادهای مربوط به نکوداشت مفاخر و نوآوران ایران اسلامی؛ فعالیت‌های اجتماعی مانند مجموعه‌رویدادهای حمایت از محیطِ‌ِزیست و استفاده از متخصصان و نوآوران برای حل مسایل این حوزه در قالب همایش، نشست و گردهمایی و نهایتا فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی که مسابقات ملی مناظره و برگزاری رویدادهای کارآفرینانه و نوآورانه از شمار آن‌ها هستند، صورت گرفته است.

دکتر فریدزاده تاکید کرد: به‌هرحال سازمان در طول این سال‌ها با شدت و ضعف تلاش داشته است تا یک سازمان چابک و ایده‌پرداز بر اساس نیازهای روز و برای پاسخ به مسایل باشد.

سرپرسیت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با اشاره به این که یکی از دغدغه‌های مهم و اصلی سازمان در دورۀ جدید کارآفرینی و ارزش‌آفرینی است، گفت: در این راستا جشنواره نوآوری و کارآفرینی دانشگاهیان کشور برگزار می شود که در این رویداد، به ایده‌های دانشجویانی که موجب خلق ثروت از علم است، پرداخته می‌شود.

وی افزود: همۀ این تلاش‌ها در بستر رویکرد ملی طی سال‌های اخیر است که به دنبال ایجاد زیست‌بومی برای دانشجویان کارآفرین و نوآور در کنار آموزش و پژوهش و شکل‌گیری رفتار کارآفرینانه در میان دانشجویان است.

وی با اشاره به هجدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر ادامه داد: هجدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر (بازدید دانشگاهیان از طرح‌های نوآورانه و فناورانه سراسر کشور و نیز مواریث فرهنگی) نیز در طول سال جاری برگزار می شود که در این دوره برای اولین بار از طرح چهار نوع بازدید برای آشناسازی دانشگاهیان با نوآوری‌های صورت‌گرفته در صنایع بزرگ و کوچک کشور و فناوران و نوآوران پیش‌بینی شده است: نخست، بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان شاخص (با عنوان بازدیدهای آچار)؛ دوم، بازدید از کسب‌وکارهای نوآورانه و دیجیتالی (با عنوان بازدیدهای فوت‌وفن)؛ سوم بازدید از کسب‌وکارهای کوچک و مشاغل خانگی موفق و شاخص (با عنوان بازدیدهای نهال) و چهارم دیدار دانشجویان با کارآفرینان و نوآوران موفق (با عنوان با کارآفرینان). همچنین، در سال جاری، جشنواره مهرباران؛ جشنواره نکوداشت شهدای دانشجو؛ جشنواره منظومه فکری امام(ره) و رهبری؛ یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان کشور؛ هشتمین جشنواره طریق جاوید و جشنواره نکوداشت مفاخر و نوآوران ایران اسلامی برگزار می‌شود.

وی در ادامه در رابطه با میزان تعامل با سازمان‌ها و دستگاه‌های کشوری گفت: سازمان دانشجویان ایران با دستگاه‌های کشوری و بخش‌های غیردولتی و مردم‌نهاد به دو شکل همکاری دارد؛ نخست در سطح ستاد که رایزنی‌ها و همکاری‌ها صورت می‌گیرد؛ از جمله همکاری‌ها و رایزنی‌های اخیر این سازمان می‌توان به رایزنی با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی سازمان در دانشگاه‌ها اشاره کرد.

دکتر فریدزاده با بیان اینکه در حوزۀ ترویج گفتمان امام‌(ره) و رهبری معظم انقلاب اسلامی با مجموعه‌های ذی‌ربط همکاری‌هایی صورت می‌گیرد، افزود: همکاری با سازمان‌هایی چون مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛ وزارت ورزش و جوانان در زمینۀ برگزاری دوره‌های مهارت‌محور و کارمحور در استان‌های محروم؛ دانشگاه پیام ‌نور و دانشگاه فنی و حرفه‌ای در برگزاری مسابقات ملی مناظره؛ دانشگاه آزاد اسلامی در زمینۀ مشارکت در برگزاری طرح‌های ملی؛ راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با هدف ترویج فرهنگ ریلی با رویکرد سرگرمی؛ سازمان زیباسازی شهرداری تهران و انجمن‌های صنفی و خانه صنتعت‎کاران ایران و بخش‌های خصوصی طی ماه‌های اخیر صورت گرفته است که مبنای همکاری و تعامل برنامه‌ها و اهداف مشخص و از پیش‌تعیین‌ شده است و تلاش بر این است که از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی که به مرحلۀ عمل و اجرا نمی‌رسند خودداری شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، ما در سطح کشور 42 شعبه فعال داریم که هرکدام از این شعب به تناسب نوع کار و موضوعات مدنظر با دستگاه‌های ملی و استانی تعامل دارند. در مجموع، تلاش بر این بوده است تا سازمان با مجموعه‌های فرهنگی موجود در دانشگاه‌ها از تعامل، تماس و ارتباط مناسبی برخوردار باشد.

سرپرست سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در رابطه با برنامه‌های آیندۀ این سازمان گفت: یکی از مهم‌ترین نقش‌آفرینی‌هایی که سازمان دانشجویان ایران می‌تواند در زیست‌بوم نوآوری جدید کشور داشته باشد، این است که به عنوان پل و حلقۀ واسط عمل کند؛ یعنی دانشجویان از طریق شبکه‌های موجود سازمان دانشجویان در سراسر کشور جذب جهاددانشگاهی شوند، کما اینکه در طول سال‌های گذشته کم و بیش همین طریق بوده است و بسیاری از مدیران و متخصصانی که در حال حاضر در جهاد مشغول به فعالیت هستند، از طریق همکاری داوطلبانه، پاره‌وقت و ... با سازمان دانشجویان، جذب جهاد شده‌اند و به قول معروف مشق آموختن کرده‌اند و بعد پله‌پله مسیر را ادامه داده‌اند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اَشکال مشارکت این سازمان در زیست‌بوم نوآوری جدید کشور، برگزاری مجموعه‌برنامه‌های نظام‌مند و سامان‌مندی است که به بخشی از آن‌ها اشاره شد.

دکتر فریدزاده تصریح کرد: نکته دیگر قابل‌ذکر این است که در دوره جدید، نگارش سند تحول سازمان دانشجویان انجام شده و در نظر است که بر مبنای این سند، علاوه بر دانشجویان، فناوران جوان و نخبگان دانشگاهی نیز به عنوان جامعۀ هدف سازمان نقش‌آفرین باشند و در همین راستا باشگاه دانشجویان نوآور شکل خواهد گرفت و طبیعتاً برنامه‌ها و اقدامات با توجه به رویکردهای نوین و مقتضیات دوران جدید خواهد بود. ما به این مهم باور داریم که جهاددانشگاهی محیط مناسب برای دانشجویان علاقه‌مندی است که به دنبال فعال‌سازی ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و آموزشی و مهارتی خود هستند و ازاین‌باب، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی تلاش می‌کند تا درگاهی امن، ایمن و درخوری برای ورود دانشجویان علاقه‌مند به جهاددانشگاهی به‌عنوان زیست‌بوم نوآوریِ نخبگان ایران باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی چهل و دومین سالگرد جهاد دانشگاهی سازمان دانشجويان سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران دانشگاه ها برنامه ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو 2024) تفاهم‌نامه‌های همکاری فی‌مابین استانداری آذربایجان شرقی، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه و ستاد اقتصادی ایران در کشور سوریه امضا شد.

در این مراسم که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، یونس ژائله، رئیس اتاق تبریز و مقامات اقتصادی از کشور سوریه، برگزار شد، اتاق بازرگانی تبریز ‌تلاش تازه‌ای را برای گسترش همکاری‌های خود با کشور سوریه و مشارکت در ظرفیت‌های جدید‌ و استفاده نشده در این کشور را آغاز کرد.

استان آذربایجان شرقی و در راس آن اتاق بازرگانی تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صادرات محصولات ایرانی در راستای شعار سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در تلاش است تا با امضای این تفاهم‌نامه‌ها ارتباط اقتصادی گسترده‌تری را با کشور سوریه برنامه‌ریزی کند.

در این راستا دو نفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و استانداری آذربایجان شرقی با ستاد اقتصادی ایران در سوریه و اتاق بازرگانی و اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی در حاشیه ایران اکسپو 2024 امضا شد.

در این مراسم که محمد ابوالهدى اللحام، رئیس فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه، و محمد عبد الباسط قدح، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی، حضور داشتند، مصطفی خاکسار قهرودی، به نمایندگی از ستاد اقتصادی ایران در سوریه گفت: سوریه ظرفیت‌های خیلی خوبی دارد و به برکت وجود این ظرفیت‌ها می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و قدم‌های خوبی برداریم. امروز تفاهمنامه عمومی خوبی تنظیم شده و مبنای خوبی برای تجارت آینده خواهد بود.

 

جهش‌های بزرگ اقتصادی برای ایران و سوریه

در ادامه این مراسم محمد قدح با تشکر از حاضران در این نشست گفت: این محفل را می‌توانیم یک قدم موثر و حرکتی بزرگ برای برقراری ارتباط میان دو کشور به ویژه در زمینه اقتصادی بدانیم.

او با تشکر از حضور وزیر کشور ایران در این مراسم ادامه داد: بازدید از این نمایشگاه می‌تواند فرصتی مناسب برای تقویت روابط دو کشور و استمرار این روابط در آینده باشد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی تصریح کرد: تفاهمنامه‌های مختلفی بین دو کشور به امضا رسیده که محتوای آن مبتنی بر به صفر رساندن هزینه و مالیات گمرکی برای کالاهای تولید شده دو کشور است. امضای این تفاهمنامه موجب مستحکم شدن روابط اقتصادی دو کشور خواهد شد.

وی افزود: از مسئولین ایرانی دعوت می‌کنیم با حضور در نمایشگاهی که به زودی در سوریه برگزارخواهد شد از امکانات و ظرفیت‌های کشور ما بازدید کنند.

قدح در تشریح اهداف این تفاهم‌نامه‌ها هم گفت: از اهداف این تفاهم‌نامه‌ها افزایش وسعت زمینه‌های تبادل تجاری فی مابین دو کشور، افزایش تعداد و میزان درصدی تجار ایرانی و میزان تبادلات مالی دو کشور و حضور ایرانیان در نمایشگاه‌های دائمی و موقت سوریه است. این مسائل باعث می‌شود که در آینده خیلی نزدیک شاهد جهش‌های بزرگ اقتصادی برای هر دو کشور باشیم.

 

ایران در کنار سوریه

در ادامه این مراسم احمد وحیدی، وزیر کشور، در سخنانی کوتاهی با خوشامدگویی به هیئت سوری حاضر در این نشست گفت: همان‌گونه که در دوره جنگ، جمهوری اسلامی در کنار ملت و دولت سوریه بود در دوره سازندگی و رشد اقتصادی هم ایران در کنار شما عزیزان است. باید سوریه پیروز در جنگ تحمیلی توسط دشمن، در صحنه اقتصادی هم پیروز و سربلند شود. ما در این راه همراه شما هستیم و امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها موجب شود جریان سازندگی و اقتصاد در سوریه بیش از پیش رشد و توسعه پیدا کند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان دو کشور امضا شد.

 

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات