Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@15:26:37 GMT

یک واحد فرآوری کود مایع ماهی در بویین زهرا افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۶۷۵۴

یک واحد فرآوری کود مایع ماهی در بویین زهرا افتتاح شد

به گزارش خبرنگار ایرنا،  این واحد در مساحت هفت هکتار با انجام فرآوری و چرخ کردن ضایعات ماهی و مرغ به ساخت کود مایع اقدام کرده و از آن برای تغذیه کشاورزی استفاده می‌کند.

ظرفیت تولید این واحد ۲ میلیون لیتر در سال بوده و هم اکنون ۲۰ نفر به صورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند.

برای احداث این واحد ۳.۵ میلیون دلار هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاح این واحد واقع در اراضی پاپلی بویین زهرا، میثم پیله فروش معاون امور اقتصادی استاندار قزوین و رضا افلاطونی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین حضور داشتند.

بازدید استاندار قزوین از یک مزرعه تولید پسته در بویین زهرا

استاندار قزوین در ادامه از یک مزرعه تولید پسته (کشت بافت، کمپوست و باغ مادری پسته) در شهرستان بویین زهرا بازدید کرد.

در قسمتی از این واحد کشت بافت گیاهی به شیوه دانش بنیان و با استفاده از دستاوردهای تکنولوژی و تحقیقاتی در سطح ملی و بین المللی تلاش می‌کند تا نهالی سالم و اصیل را تولید کرده و آن را به سایر کشورها صادر کند.

در این واحد کشت بافت، پایه رویشی هیبرید آروتا به عنوان اولین پایه هیبرید اصلاح شده پسته در ایران و همچنین پایه و ارقام تجاری گردو و انار در دستور کار قرار گرفته است.

بخش دیگری از این واحد کشت و صنعت شامل دو مجموعه زراعی تات سبز و پاپلی به مساحت ۴۱۰ هکتار است که به ترتیب ۲۱۵ و ۱۹۵ هکتار باغ پسته با ارقام اکبری، احمد آقایی، قزوینی و فندوقی تولید می‌کنند.

در این دو مزرعه از شیوه آبیاری قطره‌ای استفاده شده و میزان برداشت محصول در این دو مجموعه ۱.۸ تن پسته خشک در هکتار است.

شهرستان بویین زهرا با مرکزیت شهری به همین نام در ۵۵ کیلومتری جنوب قزوین واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان قزوین استانداری قزوین محمدمهدی اعلایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان قزوین استانداری قزوین وزارت جهاد کشاورزی استان قزوین استانداری قزوین محمدمهدی اعلایی بویین زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • روزی برای قدردانی از سربازان عرصه تولید در تاکستان+ فیلم
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد