Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه های آمریکا(NHTSA) آمریکا تحقیقی درباره ۱.۳۴ میلیون خودروی جیپ چروکی که بین ۲۰۱۴تا۲۰۲۰ تولید شده اند به دلیل نشت آب آغاز کرده است. چنین چالشی احتمالا سبب می شود ترمز پارک برقی خودرو فعال شود و خودرو به طور ناگهانی هنگام حرکت متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت در سال ۲۰۱۶ میلادی بولتنی منتشر و به نمایندگی ها اعلام کرد ماژول های مذکور را جایگزین کنند و رابط الکتریکی را بررسی کنند.

همچنین NHTSA پس از دریافت ۴۰ شکایت درباره رویدادهای توقف و از بین رفتن قدرت حرکت خودرو به دلیل اختلال در جعبه دنده، تحقیق درباره ۲۱ هزار و ۳۴۸ خودروی کرایسلر پاسیفیک هیبریدی تولید سال های ۲۰۱۹-۲۰۲۱ را آغاز کرده است. این آژانس همچنین تحقیق درباره فراخوان برای ۲۹۰ هزار خودروی داج جوری، جیب کامپس و جیپ پاتریوت در سال ۲۰۱۶ را آغاز کرده زیرا احتمالا حسگر میل لنگ یا میل بادامک ممکن است به طور متناوب کار کند و باعث توقف خودرو شود.

NHTSA در حال بررسی است تا مشخص شود فراخوان سال ۲۰۱۵ باید گسترش یابد یا خیر.

پس از آن که این سازمان در ماه می دادخواست بررسی نقص سوپاپ در خودروهای شاسی بلند برونکو فورد مجهز به موتورهای 2.7 لیتری Eco-boost را باز کرد، اکنون تحقیقات اولیه درباره ۲۵ هزار و ۵۳۸ خودروی مذکور را نیز آغاز کرده است.

کد خبر 5548576 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت خودروسازی خودروسازی فورد جنرال موتورز شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی فناوری نانو نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اینترنت حاکمیت سایبری گوگل فناوری فضایی ماهواره تراشه صادرات دانش بنیان تولید دانش بنیان هوش مصنوعی آغاز کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه

به گزارش مرضیه یاسی خبرنگار«تابناک»؛ یکی از مباحثی که طی روزهای اخیر مورد توجه مشتریان و خریداران خودرو قرار گرفته موضوع تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه توسط خودروسازان است. بنابراین به دلیل اهمیت، موضوع در جلسه وزارت صمت و شورای رقابت مطرح شد.
اعضای شورای رقابت در این بخش تاکید کرده‌اند که ثبت‌نام در سامانه برای خودرو تعهدی ایجاد نمی‌کند و این نکته در اعلامیه‌های ثبت‌نام در سامانه یکپارچه نیز درج شده است. لذا اعضای شورای رقابت با اکثریت آرا تصویب کردند که شکایات مربوط به ثبت‌نام و مراحل بعدی در سامانه یکپارچه در شورای رقابت غیرقابل‌رسیدگی است.

گروه اول: شکایاتی که موضوع آنها تغییر مدل خودروی ثبت نامی یکپارچه خودرو است بدین توضیح که پس از ثبت نام در سامانه تعیین مدل خودرو درخواستی از جانب مشتری، شرکت خودورساز به مشتری پیامک داده است که نسبت به انعقاد قرارداد در خصوص خودرویی متفاوت اقدام کند. با توجه به اینکه ثبت نام در سامانه برای خودرو تعهدی ایجاد نمی کند. این نکته در اعلامیه ثبت نام در سامانه یکپارچه نیز نیز درج شده است لذا اعضای شورای رقابت با اکثریت آرای حاضرین تصویب کردند که شکایت مربوط به ثبت نام و مراحل بعدی در سامانه یکپارچه در شورای رقابت غیرقابل رسیدگی است.

گروه دوم: هم آن دسته از شکایات هستند که شاکیان اعلام کرده‌اند پس از انعقاد قرارداد، شرکت خودروساز اعلام کرده است که مشتری خودروی دیگری غیر از خودروی ثبت‌نامی تحویل بگیرد. با توجه به اینکه در این شکایات شرکت‌های خودروساز گفته‌اند که در تغییر مدل خودرو هیچ‌گونه اجباری نبوده و به مشتری پیشنهاد شده و صرفا مدل خودرویی که مشتریان رضایت به تغییر داشته‌اند و متمم قرارداد را امضا کرده‌اند، اعمال شده است، اعضای شورای رقابت در این مورد هم با اکثریت آرا تصویب کردند که در مواردی که شاکی قراردادی را امضا کرده و رضایت داده و سپس به شورا شکایت کرده است، قابلیت رسیدگی در شورای رقابت را ندارد. باید به این نکته مهم نیز اشاره کرد و گفت که در این بخش توضیحی در خصوص کسانی که رضایت به تغییر مدل خودرو نداده‌اند و قرارداد هم امضا کرده‌اند، داده نشده است.

با این وجود شورای رقابت عنوان کرده که موضوع قابل‌طرح در شورای رقابت نیست. به عبارت دیگر می‌توان گفت این شورا پای خود را از این اختلاف بیرون کشیده تا خودروساز و متقاضی خودرو رویاروی یکدیگر قرار بگیرند. وزارت صمت به همراه شورای رقابت، با راه‌اندازی سامانه یکپارچه عرضه خودرو، از یک طرف وعده تنظیم بازار را به مردم داد و از سوی دیگر خودروساز را متعهد به میزان عرضه‌ای کرد که خارج از توان تولیدکننده بود.

دیگر خبرها

  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟