Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه "فایننشال تایمز"، با افزایش نگرانی ها نسبت به رشد بهای نفت، دولت «جو بایدن» تلاش ها برای اجرای یک طرح که در آن واردکنندگان نفت باید برای قیمت نفت خام روسیه سقف تعیین کنند را افزایش داده است.  

در این راستا، مقام های آمریکایی اعلام کرده اند که مذاکرات با چین، هند و سایر کشورهایی که در پی اعمال تحریم های نفتی اروپا بر روسیه، به نفت ارزان قیمت این کشور روی آورده اند را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش‌های دیپلماتیک در واشنگتن در حالی صورت می‌گیرد که انگلیس و آمریکا در حال آماده شدن برای اجرای طرح ممنوعیت بیمه و خدمات اتحادیه اروپا برای کشتی‌های حامل نفت روسیه هستند. ممنوعیت بیمه نفتکش های حامل نفت روسیه در واقع بخشی از تلاش غرب برای محدود کردن درآمد حاصل از صادرات انرژی کرملین است که به منظور تامین هزینه جنگ در اوکراین استفاده می شود و از دسامبر (آذر) سال‌جاری اجرایی می گردد.

همزمان برخی مقام های آمریکا به سایر کشورها هشدار داده اند که اجرای این طرح می توان سبب کاهش صادرات نفت روسیه شود و قیمت ها را افزایش داده و بار سنگین تری بر دوش مصرف کنندگان بگذارد و در عین حال آسیب اقتصادی چندانی بر مسکو وارد نکند.

گفته می شود وزارت خزانه‌داری آمریکا اعضای گروه هفت و خریداران بزرگ نفت روسیه (از جمله چین و هند) را تحت فشار قرار داده تا برای نفت روسیه سقف تعیین کنند و تا زمانی که قیمت نفت روسیه به میزان قابل توجهی با تخفیف ارائه شود از ممنوعیت بیمه و خدمات دریایی هم معاف می شود.

یکی از منابع نزدیک به مذاکرات درخصوص تعیین سقف برای قیمت نفت روسیه به فایننشال تایمز گفت: با شروع کامل ممنوعیت بیمه نفتکش ها، تولید روسیه کاهش می یابد، مگر اینکه از سقف قیمت برای ادامه صادرات استفاده کند. وی این اقدام را یکی از راه های جلوگیری از افزایش روزافزون قیمت نفت دانست.

بایدن در هفته‌های اخیر مدعی شده که تلاش دولتش برای کاهش بار ناشی از افزایش قیمت بنزین بر دوش رانندگان در حال به ثمر نشستن است.

اما چند مقام کاخ سفید که خواستند نامشان فاش نشود، ابراز نگرانی کردند که شاید معامله گران بازار نفت تاثیر بالقوه اعمال ممنوعیت بیمه نفتکش ها را بدون تعیین سقف قیمت، دست کم بگیرند.

مدیران و تحلیلگران نفتی نیز این طرح آمریکا را زیر سوال برده و نسبت به حرکت تلافی جویانه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه برای کاهش صادرات نفت هشدار داده اند. روسیه در حال حاضر عرضه گاز طبیعی به اروپا را هم محدود کرده است.

«الویرا نابیولینا» رئیس بانک مرکزی روسیه هفته گذشته در واکنش به اجرای طرح ممنوعیت بیمه نفتکش های حامل نفت روسیه گفت که کشورش از فروش نفت به خریدارانی که سعی در "تحمیل چنین سقفی" دارند، خودداری خواهد کرد.

آمریکا با اجرای این طرح قصد دارد علاوه بر کاهش درآمدهای نفتی روسیه، عرضه آن دست نخورده باقی بماند.

براساس گزارش های رسیده هنوز بر سر سقف قیمت نفت تصمیم گیری نشده و مکانیسم پیشنهادی می تواند انعطاف پذیر باشد تا تحرکات بازارهای نفت هم در نظر گرفته شود.

نفت خام پایه اورال روسیه در هفته جاری به بهای ۷۹ دلار در هر بشکه در مقایسه با ۱۰۴ دلار نفت برنت که شاخص قیمت جهانی است، فروخته شد.

برچسب‌ها روسیه ایالات متحده آمریکا دولت بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا دولت بایدن روسیه ایالات متحده آمریکا دولت بایدن نفت روسیه قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟

بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت و تخصیص اولیه سهمیه یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه خودداری کند.

پیش از این هم مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: بیمه مرکزی با همکاری ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، طرح یک‌به‌یک سازی کارت سوخت و بیمه نامه شخص ثالث را پیش می‌برند. طبق این طرح به ازای هر بیمه‌نامه شخص ثالث فعال وسیله نقلیه باید یک کارت سوخت وجود داشته باشد.

در همین راستا مهرماه سال گذشته بود که سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با محوریت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و همکاری دستگاه‌های ذی ربط ازجمله بیمه مرکزی، فراجا و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در گام اول اجرای این ماده قانونی، بیش از ۲۰ هزار خودرو نفت گازسوز فاقد بیمه نامه که علی رغم گذشت بیش از یک سال از تاریخ انقضاء بیمه نامه همچنان فاقد بیمه بوده اند، در تیر ۱۴۰۲ شناسایی شدند.

سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود

به تازگی هم وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است در این نامه خاندوزی نوشت: ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودرو‌های گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود 

در ادامه هم روز گذشته مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد: با پیگیری‌های انجام شده توسط دستگاه‌های ذی‌ربط اطلاعات ۵ هزار و ۷۵۸ تاکسی فاقد بیمه شخص ثالت برای عدم استفاده از سهمیه سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است همین طور اطلاعات ۹ هزار و ۱۱۵ وانت بار که بیمه‌نامه آنها از سال ۱۳۹۷ منقضی و دیگر تمدید نشده برای اجرای ماده ۴۸ توسط ستاد سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است.

اما اهمیت اجرای این بند قانونی یعنی ماده ۴۸ بیمه اجباری شخص ثالث چه میزان است؟ در همین راستا قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی مجید مشعلچی طرح یک به یک سازی را در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از حوادث رانندگی و همچنین قاچاق سوخت، موثر دانست و اظهار کرد: در کل این طرح یک به یک سازی در حال انجام است تا مصرف سوخت ساماندهی و بتوانیم با این ابزار‌ها مقداری از ناترازی مصرف سوخت بکاهیم.

پیش از این هم علیرضا احمدی فینی سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور مطرح کرده بود: ناترازی در حوزه انرژی کشور رخ داده است که باید در این بخش مدیریت سوخت انجام شود و این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است. ستاد مدیریت سوخت حمل ونقل کشور ماده ۴۸ بیمه شخص ثالث را پیگیری کرده است و برای ناوگانی که بیمه شخص ثالث نداشته باشند کارت سوخت صادر نمی‌کند.

او همچنین تاکید کرد: با این اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالت علاوه بر اینکه ناترازی انرژی اصلاح می‌شود ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث نیز افزایش می‌یابد.

در ادامه هم مینا صادقی کارشناس حوزه بیمه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بیمه شخص ثالث، مهم‌ترین بیمه برای وسایل نقلیه بوده و خرید آن بر اساس قانون، اجباری است. به همین دلیل ماده ۴۸ قانون برای افرادی که بیمه شخص ثالث ندارند، یا نسبت به انجام آن کوتاهی می‌کنند، وضع شده است. 

او افزود: بیمه شخص ثالث در زمان‌های تصادفات به کمک افراد می‌آید و بخشی از بار تصادفات را کاهش می‌دهد پس داشتن بیمه نامه شخص ثالث ضروری است که باید به آن توجه داشت و این قانون بر این اساس بوده تا علاوه به کمک به رانندگان به افزایش ضریب نفوذ بیمه هم کمک کند.

گقتنی است، صاحبان خودروهای فاقد بیمه که استفاده از سهمیه سوخت آنها بر اساس اجرای قانون محدود شده به منظور فعال شدن مجدد کارت هوشمند سوخت خود لازم است بیمه نامه شخص ثالث خود را تمدید کرده و سپس به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ سراسر کشور مراجعه و آن را ثبت کنند همچنین مطابق ماده قانونی، درخواست صدور کارت هوشمند سوخت در دفاتر پلیس +۱۰ منوط به احراز بیمه نامه شخص ثالث است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می شود
  • خاندوزی: سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد