Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@05:52:53 GMT

عادی انگاری موجب بروز پیک جدید کرونا شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۸۰۶۹

عادی انگاری موجب بروز پیک جدید کرونا شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حاجی‌زاده پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه مدیریت بحران استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: عادی انگاری و غفلت از ویروس کرونا بعد از پیک قبلی تا شروع پیک جدید موجب بروز چالش جدید شد و در این زمینه ضرورت دارد تا حساسیت مردم نسبت به خطرات این ویروس افزایش یابد و بیشتر مراقبت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم عنوان داشت: کادر درمان در سال‌های اخیر به صورت شبانه روزی در خدمت به بیماران کرونایی از هیچ تلاشی دریغ نکرده و در این زمینه همگان مسئولیت دارند تا با رعایت استفاده از ماسک و دستورالعمل‌های بهداشتی باری از دوش آنان برداشته شود و قدردان زحماتشان باشیم.

حاجی‌زاده بیان داشت: امروز در آستانه ورود به ماه عزاداری سید و سالار شهیدان هستیم که در این زمینه می‌بایست مدیریت و پیش بینی‌های لازم از سوی مسئولان هیئت‌های مذهبی صورت گرفته تا این مراسم‌ها در سلامت کامل برگزار شود.

وی با انتقاد از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی از مراسم‌های رسمی و خانوادگی در استان قم گفت: انتظار می‌رود هلال احمر استان قم همانند پیک‌های گذشته که به عنوان بازوی دانشگاه علوم پزشکی در صحنه حضور داشته در این ایام نیز نقش آفرین باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات و مراکز مختلف تاکید کرد و افزود: استان قم امروز در وضعیت نارنجی بیماری کرونا قرار دارد که درخواست می‌شود رعایت‌ها و نظارت‌ها در این زمینه مطابق شرایط قرمز باشد تا شاهد افزایش و شیوع این بیماری در روزهای آتی نباشیم.

کد خبر 5548833

منبع: مهر

کلیدواژه: قم ویروس کرونا آمار کرونا بوشهر ویروس کرونا سیلاب کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مدیریت بحران ماه محرم اردبیل شیوع کرونا محرم 1401 بیست و نهمین سفر استانی دولت وقوع سیلاب بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است