Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،حبیب‌الله صادقی هنرمند نقاش شناخته شده کشورمان که آثارش در بازتاب مفاهیم انقلاب و دفاع مقدس نقش مهمی ایفا کرده بود، صبح امروز چهارشنبه (۵ مردادماه) در سن ۶۵ سالگی بر اثر بیماری قلبی درگذشت.

بهمن نامورمطلق رئیس فرهنگستان با تایید خبر درگذشت حبیب‌الله صادقی گفت: این استاد پیشکسوت عرصه نقاشی و و چهره نامدار هنر متعهد انقلابی صبح امروز (چهرشنبه ۵ مرداد ماه) به دلیل عارضه قلبی دار فانی را وداع گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استاد صادقی مدتی قبل به دلیل سابقه بیماری؛ عمل فلب انجام داده بود و مدتی بود که کسالت داشت و ساعتی قبل با خبر شدم که آسمان هنر ایران یکی از ستاره‌های درخشان خود را از دست داد.

نامورمطلق درباره زمان تشییع و تدفین زنده‌نام صادقی گفت: با توجه به اینکه تنها ساعتی است که از این حادثه غمبار می‌گذرد هنوز جزییات مراسم مشخص نیست و رد گفت‌وگو و تعامل با خانواده مراب از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

استاد حبیب‌الله صادقی با زبان هنر ثابت قدم پای آرمان های انقلاب اسلامی ایستاد

همزمان باانتشار این خبر تلخ؛ محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت استاد حبیب‌الله صادقی، هنرمند روایتگر انقلاب و حماسه را تسلیت گفت.

در متن پیام تسلیت معاون امور هنری چنین آمده است: بسمه تعالی؛ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ؛ خبر درگذشت اندوه‌بار هنرمند متعهد، انقلابی و پیشکسوت عرصه نقاشی، کاریکاتور و گرافیک  استاد حبیب الله صادقی، موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب شد.

سالاری در این پیام خاطرنشان کرده است: استاد حبیب‌الله صادقی شخصیت بزرگی که عمر پربرکت خویش را با عشق و هنرمتعهدانه درهم آمیخته و سالها با جان و دل خود در دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس با آثارش کنار مردم بود و باورها و آرمان های مردم را نقش زد؛ انقلابی بود و تفکر آرمانی داشت، همواره به دنبال ایجاد تحول، تجلی، قرائت و رهیافت جدید از روحیه انقلابی با زبان هنر، ثابت قدم پای آرمان های انقلاب اسلامی ایستاد.

معاون امور هنری در ادامه این پیام تسلیت یادآور شده است: یقینا نام وآثار هنری این استاد و هنرمند پیشکسوت ارزشمند روایتگر انقلاب و حماسه برای همیشه در تاریخ هنر ایران اسلامی ماندگار خواهد بود.  اینجانب فقدان این هنرمند پیشکسوت را به خانواده محترم ایشان، اصحاب فرهنگ و هنر تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر آرزومندم.

حبیب‌الله صادقی درگذشت/ سالاری: استاد صادقی باورها و آرمان‌های مردم را نقش زد

به گزارش ایرنا؛ محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهمن ماه سال گذشته (۱۴۰۰) با حضور در موزه هنرهای معاصر فلسطین ضمن گفت‌وگو با استاد حبیب‌الله صادقی از کارگاه نقاشی ایشان بازدید کرد و در جریان روند آماده‌سازی آثار این هنرمند پیشکسوت قرار گرفت.

حبیب‌الله صادقی در سال ۱۳۳۶ در محله تهران نو چشم به جهان گشود. از دوران کودکی در محل کار پدر با نام روزنامه اطلاعات آشنا شد و سال‌ها بعد او و یکی از برادرانش به عنوان روزنامه‌نگار در بخش تحریریه مشغول به کار شدند. زنده‌نام صادقی نخستین بار نقاشی را در ۸ سالگی شروع کرد.

زنده‌نام حبیب‌الله صادقی هنرمند نقاش، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رئیس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر بود. وی در دانشگاه‌های مختلفی همچون دانشکده هنر، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا و واحد هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به آموزش هنر و مدیریت هنری پرداخته است.

عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، عضویت پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و ریاست موزه هنرهای معاصر تهران از مهمترین سوابق مدیریتی او به حساب می‌آید.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استاد حبیب الله صادقی معاون امور هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ ولی پوری در مراسم روز ملی شورا‌ها گفت: اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا امروز مشاوران مسئولان اجرایی استان هستند امروز نقش شورا‌ها در تصمیم گیری‌ها بسیار مشخص است.   او ادامه داد: شورا‌های اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی هستند، زیرا به نقش مردم در تصمیم گیری برای تمامی نقاط کشور حتی روستا‌ها اشاره دارند.   ولی پوری اضافه کرد: نقش شورا‌ها در مسائل سیاسی هم بسیار مهم است. حدود یکسال دیگر قرار است انتخابات شورا‌ها و ریاست جمهوری در کشور برگزار شود و تا کمتر از دو هفته دیگر هم مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان برگزار می‌شود و ما در ستاد انتخابات استان به کمک شورا‌های اسلامی برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور نیاز داریم.   معاون سیاسی اجتماعی استاندار البرز گفت: دور دوم انتخابات با حضور ۱۷ هزار نیروی آموزش دیده انجام می‌شود و به عنوان یک رویداد بزرگ سیاسی اجتماعی همه ما برای برگزاری هرچه بهتر آن وظیفه داریم.   ولی پوری گفت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی متعلق به گروه خاصی نیست و صاحب اصلی آن مردم هستند. در انتخابات مردمی ایران دولت نقش مجری را دارد و برگزاری آن به عهده مردم است.

دیگر خبرها

  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • تسلیت رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی
  • موج نفرت از جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در حال گسترش است
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود
  • پیام تسلیت امام‌جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت امام جمعه سابق جوانرود
  • کاسب حبیب الله‌،طرحی برای تجلیل از کاسبان خوشنام