Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از نیو اطلس، کاوورایت وسیله‌ای فضایی بود که در چند جهان مختلف ایجاد شده و کشش گرانش را نفی یا معکوس می‌کرد و این قدرت را به هر وسیله‌ای که در آن قرار داشت هم گسترش می‌داد. این وسیله توسط یک دانمشند فیزیک به نام کاوور (Cavor) در کتاب داستان «نخستین انسان بر ماه» یک رمان عاشقانه علمی از نویسنده انگلیسی به نام  اچ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جی. ولز (H. G. Wells)، خلق شده است.

کاوورایت ایکس۵ (CavoriteX5) دوره واقعی ما، به‌عنوان تنها هواپیمای برخاست و فرود عمودی برقی (eVTOL)، دارای فن‌های‌ پوشیده‌شده مناسب پروازهای کروز با کشش فوق‌العاده کم است. پرواز پایاسیر یا پرواز پیمایشی یا همان کروز (Cruise) حالتی از پرواز است که در آن هواپیما در مسیر هوایی اصلی قرار دارد یا میان نقاط از پیش تعیین‌شده مسیر با سرعت و ارتفاع مناسب قرار دارد.

گفتنی است که کاوورایت ایکس۵ (CavoriteX5) حداکثر سرعت ۴۵۰ کیلومتر در ساعت را نوید می‌دهد که بسیار سریع‌تر از هواپیمای عمود پرواز برقی جوبی اس۴ ژاپنی (Joby S4) خواهد بود که در حال حاضر رکورد سریع‌ترین هواپیمای eVTOL جهان را از آن خود کرده است.

بیشتر بخوانید:

سریع‌ترین تاکسی‌ عمودپرواز برقی جهان در ژاپن به پرواز درمی‌آید

 ابعاد این نمونه اولیه با نصف مقیاس نمونه نهایی، شامل طول بال‌های ۶.۷ متری، طول بدنه اصلی حدود ۴.۶ متری و  وزنی معادل ۲۲۷ کیلوگرم است و از این جهت به هیچ وجه نباید آن را در دسته پهپادهای کوچک قرار داد.

کاوورایت ایکس۵ (CavoriteX5) از لحاظ فنی با دارا بودن ۱۶ فن برا (lift fans) تعبیه‌شده در بال‌ها و یک ملخ‌پسین (pusher prop) در پشت هواپیما، از پرواز عمودی کامل و طراحی ویژه کروز کانارد بهره می‌برد.

گفتنی است که با طراحی بال تقسیم‌شده، یک مشکل کلیدی در سایر طرح‌های این چنینی برطرف می‌شود.

براندون رابینسون بنیانگذار هوریزن (Horizon)، درخصوص  مزیت ایمنی این هواپیما هم اینچنین می‌گوید: «چنانچه در سیستم برا این هواپیما مشکلی پیش بیاید، مزیت ایمنی اضافی این هواپیما شما را قادر می‌سازد که آن را مانند یک هواپیمای معمولی فرود بیاورید.»

کد خبر 693240 برچسب‌ها شرکت‌های فناوری جهان هواپیما - پهپاد خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس فضا - بشقاب پرنده تکنولوژی (فناوری) هواپیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت های فناوری جهان هواپیما پهپاد فضا بشقاب پرنده تکنولوژی فناوری هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان را ببینید
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • رونمایی از پرواز رسمی تاکسی پرنده در اسلواکی + فیلم