Web Analytics Made Easy - Statcounter

حالا ایتالیا با یک چهره‌ی جدید و سرحال از راستگرایان روبروست: جورجیا ملونی که حالا با کنار زدن برلوسکونی و سالوینی خود را به عنوان سرآمدترین چهره دست راستی در ایتالیا معرفی کرده در ماه‌های اخیر از حمایت قابل توجهی در میان مردم برخوردار شده است.

«دوپینگ اوکراین تمام شد.» این تعبیری است که رسانه‌های اروپایی برای توصیف وضعیت سیاسی در قاره‌ی سبز استفاده می‌کنند؛ شرایطی که حالا می‌تواند موج جدید گرایش به جریان‌های راست در کشورهای مختلف از جمله در ایتالیا و فرانسه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ، تحولات سیاسی و اجتماعی در ایتالیا شتاب گرفته‌اند و جریان راست تند، برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف به‌ویژه درجهت تغییر قوانین مربوط به مهاجران به پیش می‌برد. در کمتر از 10 روز، ماریو دراگی، برای دومین بار از سمت خود به عنوان نخست وزیر ائتلاف وحدت ملی ایتالیا استعفا داد.

سرجیو ماتارلا، رئیس جمهوری ایتالیا که هفته گذشته یک‌بار استعفای او را رد کرده بود حالا می‌گوید از دراگی خواسته تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام که احتمالا 25 سپتامبر برگزار خواهد شد به عنوان رهبر موقت امور روزمره کشور را اداره خود کرد. ماتارلا همانطور که پیش بینی می شد ساعتی بعد دستور انحلال پارلمان را اعلام کرد.

و حالا ایتالیا با یک چهره‌ی جدید و سرحال از راستگرایان روبروست: جورجیا ملونی که حالا با کنار زدن برلوسکونی و سالوینی خود را به عنوان سرآمدترین چهره دست راستی (پسافاشیستی) در ایتالیا معرفی کرده در ماه‌های اخیر از حمایت قابل توجهی در میان گروه‌های رادیکال ایتالیایی برخوردار شده است.

پیش از انتخاباتی که انتظار می رود به ایجاد یک اکثریت راست بیانجامد، این سوال به جاست که بپرسیم دولت به رهبری ملونی «پسا فاشیست» چگونه خواهد بود؟ او به خود می‌بالد که قبلاً به عنوان وزیر ورزش و جوانان در آخرین دولت برلوسکونی در سال های 2008-2011 میلادی کار کرده است. دومین رهبر حزب، ایگنازیو لاروسا، وزیر دفاع در همین کابینه بود. در آن زمان، لاروسا – شخصیتی که به خاطر جنجال‌هایش و دفاع از حق سلام فاشیستی شناخته می‌شود – از موقعیت وزارت خود استفاده کرد تا بگوید سربازانی که برای ایتالیای فاشیست می جنگیدند و نه فقط آنهایی که در برابر تهاجم آلمان مقاومت کردند، برای کشورشان کشته شده اند.  

بر طبق گزارشی که یورونیوز منتشر کرده، در حال حاضر حزب راست افراطی برادران ایتالیا به رهبری خانم جورجیا ملونی در صدر نظرسنجی‌ها قرار دارد و گمانه‌زنی‌ها از احتمال پیروزی حزب او و تشکیل یک دولت راست ائتلافی و انتخاب ملونی به عنوان نخست وزیر آتی ایتالیا خبر می‌دهند. حزب برادران ایتالیا، لگا به رهبری متئو سالوینی و فورتزا ایتالیا به رهبری برلوسکونی هر سه در رای گیری روز چهارشنبه شرکت نکردند تا عملا باعث فروپاشی دولت ائتلافی دراگی شوند.

اما این همه‌ی ماجرای نیست؛ چرا که مساله‌ی راستگرایی در اروپا منحصر به ایتالیا نیست و طبق گزارشی که نشریه‌ی فارن افرز نوشته، جریان راست در فرانسه هم با وجود شکست در انتخابات ریاست جمهوری، تبدیل به جریان اصلی سیاسی در این کشور شده است. حالا قاره‌ی سبز مانده و سیل راستگرایی که از مجارستان تا ایتالیا، اتحادیه اروپا را در بر گرفته است...

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا

ضیغمی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: یکی از افتخارات بزرگ نظام ج. ا ایران و دولت سیزدهم این است که تحت منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری سیاست توجه به آفریقا را در کانون توجه سیاست‌های خارجی کشور به‌ویژه در حوزه تجاری قرار داده است.

وی با خطاب قرار دادن رئیس جمهور، افزود: موفقیت‌های اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد؛ آن موفقیت انگیزه‌ای شد تا شما دستور بفرمایید اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. مفتخر هستم که اعلام کنم ابتکار شما منجر به بزرگترین رویداد همکاری‌های اقتصادی ایران و قاره آفریقا شده است.

به گفته معاون وزیر، در این اجلاس، ج. ا ایران میزبان بیش از 30 کشور آفریقایی است و وزرات صمت به عنوان سیاست‌گذار و سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی برگزاری این اجلاس در تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه کشور، سفرای محترم کشورهای آفریقایی در ایران و نمایندگان ایران در قاره آفریقا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای برگزاری هدفمند این اجلاس انجام داده است. همانگونه که مستحضرید این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، افزود: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب 12 کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از 3 نفر به 14 نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است؛ امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو 2024 و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا، ( توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده است) و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم  و با دستور  رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد؛ امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • کشف قبرستان باستانی در محل ساخت نیروگاه
  • کشف یک گورستان باستانی در محل ساخت نیروگاه
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه