Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@16:36:52 GMT

سکوت عجیب مدیرعامل سپاهان در ماجرای حقوق ۹۲ میلیونی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۹۶۱۶

سکوت عجیب مدیرعامل سپاهان در ماجرای حقوق ۹۲ میلیونی

مدیرعامل باشگاه سپاهان درقبال موضوع حقوق ۹۲ میلیون تومانی‌اش واکنشی نشان نداده است.

چند روزی از انتشار نامه حسین میرزایی نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه اصفهان می‌گذرد، نامه‌ای که در آن دستمزد‌های نجومی برخی از مدیران این مجموعه از جمله محمدرضا ساکت افشا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل باشگاه سپاهان اینطور که در این نامه رسمی قید شده است، ماهیانه بیش از ۹۲ میلیون تومان حقوق دریافت کرده است. همچنین در انتهای نامه به دریافت حق‌الجلسه، پاداش و هدایایی نظیر تلفن همراه، رایانه همراه و کارت هدیه اشاره شده است. البته تاریخ صدور این نامه، مربوط به مهر ماه سال ۱۴۰۰ است و طبیعتاً رقم حقوق و دیگر اطلاعات ذکرشده، مربوط به ماه‌های گذشته و یا سال قبل از آن است. بر همین اساس از میزان حقوق ساکت بعد از صدور این نامه و در سال ۱۴۰۱ اطلاعاتی در دسترس نیست. تصویر این نامه را در زیر می‌بینید:

ادامه فعالیت با وجود بازنشستگی
این درحالی است که مدیرعامل باشگاه سپاهان یک فرد بازنشسته محسوب می‌شود و پیش از این به دلیل اجرای قانون منع به‌کار‌گیری بازنشستگان به اجبار از بدنه فدراسیون فوتبال جدا شده است. در همین رابطه چند روز قبل از صدور نامه‌ای که در بالا به آن اشاره شد، نامه‌ای دیگر از سوی میرزایی (رئیس هیئت تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه اصفهان) به شرکت فولاد مبارکه ارسال و نسبت به روند به‌کارگیری افراد بازنشسته در این مجموعه اخطار داده می‌شود. با این وجود با گذشت نزدیک به ۹ ماه از صدور این نامه حداقل در باشگاه سپاهان که زیرمجموعه شرکت فولاد مبارکه به حساب می‌آید، این اخطار کاری را از پیش نبرده است. تصویر این نامه را در زیر می‌بینید:

تأیید دریافت حقوق از سوی روابط عمومی باشگاه سپاهان
بعد از انتشار نامه دوم که در آن میزان دریافتی مدیرعامل بازنشسته باشگاه سپاهان مشخص شده است، موج جدیدی از واکنش‌ها در این رابطه آغاز شد. از همین رو محمدصادق میرصالحیان مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان در گفت‌وگویی با رد حقوق ۹۲ میلیونی ساکت، عنوان کرد: «این اعداد درست نیست و مشخص است بحث شخصی وجود داشته. آقای ساکت یک مدیر نخبه ورزشی است. سیستم مالی و نظارتی کارخانه فولاد مبارکه سپاهان شفاف است و اصلاً چنین صحبت‌هایی صحت ندارد و شیطنتی است که مطرح شده. گروهی وجود دارند که می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند و نامه‌ای که منتشر شده است، پایه و اساس درستی ندارد. این عدد صحت ندارد و حقوق ماهیانه آقای ساکت بسیار پایین‌تر از اینهاست».

مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان حقوق ماهیانه ۹۲ میلیون تومانی مدیرعامل این باشگاه را تکذیب کرده، اما با مصاحبه اخیرش اعمال حقوق (با هر رقمی) برای ساکت در این مجموعه را تأیید کرده است، آنهم در حالی که در نامه فوق صراحتاً پرداخت حقوق به مدیران بازنشسته غیرقانونی دانسته شده است. در پایان این نامه عنوان شده است: «طبق قانون (منع به‌کار‌گیری بازنشستگان) پرداخت هرگونه وجهی از هر محل و تحت هر عنوان در حکم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی توسط مدیران شرکت فولاد مبارکه می‌باشد». مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان خواسته یا ناخواسته تأیید می‌کند که ساکت با وجود بازنشسته بودن برای مدیریت در باشگاه سپاهان حقوق می‌گیرد، ولی فقط حقوقی که دریافت می‌کند، بسیار پایین‌تر از ۹۲ میلیون تومان است.

از سویی دیگر در قانون منع به‌کار‌گیری بازنشستگان آمده است که فرد بازنشسته‌ای که شرایط قانونی لازم را برای ادامه کار ندارد، یا باید از سازمان برود با اینکه اگر قرار باشد به فعالیت خود در آن سازمان ادامه دهد، به هیچ عنوان نمی‌تواند دارای پست باشد. فقط در صورت داشتن شرایط تحصیلی امکان استفاده از او به‌عنوان مشاور و یا کارشناس پاره‌وقت آنهم با حقوق یک‌سوم افراد همسطح خود وجود دارد. اتفاقی که طبق نامه‌های صادره از سوی مجلس، عملاً در سپاهان رخ نداده است و ساکت با وجود بازنشستگی، در پست مدیرعاملی باشگاه فعالیت و در ازای آن حقوق چند ده میلیونی دریافت می‌کند.

سکوت ساکت در قبال نامه نماینده مجلس
با این وجود چند روز از انتشار نامه رئیس هیئت تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه اصفهان در مجلس و افشای حقوق محمدرضا ساکت در این باشگاه می‌گذرد، ولی به غیر از روابط عمومی باشگاه، مرجع دیگری از جمله خودِ ساکت در این باره اظهارنظر نکرده است. اصل ماجرا این است که در این نامه ادعا شده است، ساکت با وجود بازنشستگی ماهیانه ۹۲ میلیون تومان دریافت کرده، اما او تاکنون حاضر نشده است در رابطه با آن توضیح بدهد. ساکت حتی حاضر نیست درباره بازنشستگی‌اش و مدیریت در باشگاه سپاهان توضیح بدهد و وقتی که در این باره از او سؤال شده است، این موضوع را «سؤالات حاشیه‌ای» دانسته و پاسخی به آن نداده است. 

مدیرعامل باشگاه سپاهان که این روز‌ها به بهانه جذب هر بازیکن در فضای مجازی فعال است و اظهارنظر می‌کند، عجیب است که تاکنون در ماجرای مهمی، چون دریافت حقوق نجومی سکوت پیشه کرده است. از سویی دیگر هیئت مدیره باشگاه سپاهان یا مدیران شرکت فولاد مبارکه نیز در این باره هیچ توضیحی نداده‌اند تا فضای این باشگاه اصفهانی تحت‌الشعاع حاشیه و شایعه قرار بگیرد، حاشیه برای آنچه تاکنون در این باشگاه رخ داده است و شایعه برای تغییرات احتمالی و آنچه در آینده رقم خواهد خورد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمدرضا ساکت سپاهان روابط عمومی باشگاه سپاهان مدیرعامل باشگاه سپاهان شرکت فولاد مبارکه ۹۲ میلیون نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۹۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی

به گزارش حوزه‌ بین‌الملل خبرگزاری تقریب، فدراسیون فوتبال فرانسه در نامه‌ای که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده، از رؤسای برگزارکننده لیگ و مسابقات مناطق مختلف خواسته است استفاده از "ساق‌بند و جوراب‌های بلند" را ممنوع کنند، چرا که این نگرانی وجود دارد که این پوشش به یک نماد اسلامی تبدیل شود. 
  براساس گزارش روزنامه‌ فرامنطقه‌ای القدس العربی،  در این نامه که توسط یکی از مسئولان فوتبال فرانسه امضا شده، پوشیدن ساق‌بند و جوراب بلند فقط در صورت داشتن دلایل قطعی پزشکی امکان‌پذیر است، و برای موافقت با استفاده از چنین جوراب‌هایی فقط به نسخه ساده پزشکی اکتفا نشود، بلکه با کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال فرانسه مشورت شود تا به‌عنوان تنها طرف تصمیم گیرنده در خصوص این مسئله تصمیم خود را اعلام کند.
  براساس این نامه، در صورت مخالفت افراد و استفاده از این گونه جوراب‌ها بدون مجوز، فرد خاطی باید از بازی منع شود.
  به نوشته روزنامه "لوپاریزین" مخالفت با استفاده از ساق‌بند و جوراب‌های بلند می‌تواند به 2 دلیل باشد؛ یکی این که از اینگونه جوراب‌ها به‌عنوان حجاب استفاده شود که طبق فدراسیون فوتبال فرانسه و دولت در سال 2023 ممنوع شده است، و مورد دوم این است که این جوراب‌ها همسو با توصیه‌های اسلامگرایان، علاوه بر زانوها رانها را نیز می‌پوشاند.
انتشار این نامه عجیب با موجی از تمسخر و انتقاد در فضای مجازی همراه شده است، به‌صورتی که برخی کاربران با انتشار عکس‌هایی از "مسی" و "نیمار" با جوراب‌های بلند، نوشته‌اند: "طبق معیارهای فدراسیون فوتبال فرانسه، مسی و نیمار مسلمان هستند".    فدراسیون فوتبال همچنین در این نامه تأکید کرده است که برای اطمینان از درستی درخواست معافیت از این قانون باید پرونده کامل پزشکی افراد ارائه شود. همچنین برخی رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند، زنانی‌ که ازنوعی بیماری پوستی رنج می‌برند امکان پوشاندن سر خود را دارند. 
  این نخستین بارنیست که فدراسیون فوتبال فرانسه اقداماتی را برای مقابله با مسائل دینی انجام می‌دهد. در سال 2023 نیز این فدراسیون بر ممنوعیت استراحت بازیکنان برای خوردن غذا و یا آب هنگام افطاری ماه رمضان  تأکید کرد. این اقدامات تبعیض‌آمیز فدراسیون فوتبال فرانسه علیه مسلمانان درحالی است که دیگر فدراسیون‌ها مانند انگلیس به بازیکنان مسلمان برای افطاری اجازه استراحت می‌دهند.

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب مرگ یک دانش آموز با مشت یک همکلاسی
  • اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • ماهر در ساکت کردن منتقدان؛ کای هاورتس به رکورد الکسیس سانچز رسید
  • 15 درصد حقوق بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!