Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه ایران به عنوان بزرگترین بیمه کشور که مدیریت صنعت بیمه را بر عهده دارد با انعقاد تفاهم نامه امروز با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پشتوانه محکمی برای شرکت‌های دانش بنیان است. سید عباس حسینی معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با بیان این مطلب در بازدید از غرفه بیمه ایران در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)، گفت: تمام توان نظام بیمه‌ای و شبکه بانکی کشور در خدمت و پای کار سیاست‌های کلان دولت برای تحقق مسئولیت‌های دولت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی که دقایقی قبل از امضای تفاهم نامه بین بیمه ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در غرفه بیمه ایران مورد استقبال مدیران ارشد این دو دستگاه قرار گرفت، در سخنانی، با اشاره به اینکه مجموعه وزارت امور اقتصاد و دارایی، بیمه‌ها و بانک‌ها در خدمت شرکت‌های دانش بنیان هستند، اضافه کرد: یکی از اقدامات مهمی هم که در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان صورت داده ایم همین برقرار کردن پیوند بین شرکت‌های دانش بنیان و صنعت بیمه است تا بتوانند برنامه‌ها را به سرعت جلو ببرند.

دکتر حسینی افزود: بیمه ایران هم که به عنوان بزرگترین بیمه کشور مدیریت صنعت بیمه را بر عهده دارد با انعقاد تفاهم نامه امروز با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه کمک و پشتوانه محکم و خوبی برای شرکت‌های دانش بنیان است.

معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در ادامه اقدام بیمه ایران در رابطه با انعقاد تفاهم نامه همکاری برای خدمت رسانی به جامعه ناشنوایان کشور را قابل قدردانی دانست.

بنا به این گزارش، در جریان دیدار معاون وزیر اقتصاد و هیات همراه از غرفه بیمه ایران، سید محمد ناصر مبرقعی عضو هیات مدیره بیمه ایران توضیحات مختصری از جدیدترین اقدامات بیمه ایران در ایفای به تعهدات در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی شرکت داد و اضافه کرد: در تازه‌ترین این اقدامات، با همت مدیریت بازاریابی بیمه ایران و همسو با سیاست‌های کلان شرکت در چارچوب پایبندی به مسئولیت‌های اجتماعی، همین امروز در اقدامی اساسی و به اعتقاد بنده ممتاز، تفاهم نامه‌ای برای ارائه خدمات ویژه بیمه‌ای به جامعه ناشنوایان و کم شنوایان کشور به امضا می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه بررسی‌های کارشناسی همکاران حوزه بازاریابی شرکت موید این نکته بود که متاسفانه به دلیل اخلال ارتباطی جامعه ناشنوایان و کم شنوایان کشور اطلاعات بسیار ناچیزی از خدمات بیمه‌ای دارند، افزود: هدف از این اقدام که برای نخستین بار در کشور صورت می‌گیرد برطرف ساختن موانع برقراری ارتباط موثر با عزیزان ناشنوا به منظور دریافت حداکثر خدمات بیمه‌ای موجود است.

عضو هیات مدیره بیمه ایران اضافه کرد: به این ترتیب تمهیداتی اندیشیده شده است که عزیزان ناشنوا بزودی بتوانند بلافاصله پس از ارتباط با مرکز تماس بیمه ایران) (SRM با شخص پاسخگویی مرتبط شوند که با زبان اشاره ویژه ناشنوایان و به صورت تصویری علاوه بر دریافت اطلاعات بیمه‌ای مورد نیاز، خدمات بیمه‌ای خاصی که برای این قشرشریف در نظر گرفته شده است را دریافت کنند.

مبرقعی در ادامه توضیحات خود به معاون محترم وزیر اقتصاد و هیات همراه، با اشاره به تفاهم نامه همکاری که امروز بین بیمه ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان) به امضا خواهد رسید، گفت: بر اساس این تفاهم نامه مقرر است که بیمه ایران بتواند با ارائه خدمات بیمه‌ای ویژه، چرخه فعالیت آن‌ها را تقویت کند و در مقابل از ایده‌ها و خلاقیت‌های آن‌ها در رابطه با نیاز‌های نرم افزاری و سخت افزاری شرکت بهرمند شود.

روابط عمومی بیمه ایران

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان خدمات بیمه ای بیمه ایران تفاهم نامه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند

شرکت ملی نفت ایران با هدف مطالعه توسعه میدان‌های گازی و تولید روزانه ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز هفت تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلون دلار با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده‌ را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح‌ ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و .... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت‌ اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی