Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به آغاز هفتمین طرح جامع سفیران جوان اقتصاد مقاومتی (سجا ۷) در دانشگاه فنی و حرفه ای از اول مردادماه افزود: این طرح تا پایان ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، علی اصغر رجبی در خصوص اقداماتی که در معاونت دانشجویی و فرهنگی برای تابستان ۱۴۰۱ دانشجویان پیش‌بینی و انجام شده است، گفت: یکی از طرح‌هایی که در تابستان ۱۴۰۱ اجرا خواهد شد، طرح سفیران جوان اقتصاد مقاومتی (سجا ۷) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تبیین این طرح تصریح کرد که این طرح مشمول دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای است و دوره آن از اول مردادماه تا ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۱ است. این طرح با هدف برخورداری از پشتوانه نیروی انسانی کارآمد، اساتید، کارکنان و دانشجویان متعهد، به منظور بهره‌مندی از توانمندی‌های فنی و داخلی برای انجام تعمیرات و تولید تجهیزات مورد نیاز دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و برای تحقق اقتصاد مقاومتی در تابستان ۱۴۰۱ اجرا خواهد شد.

رجبی عینیت بخشی به شعار سال ۱۴۰۱ با پیاده‌سازی الگوی عینی در جامعه دانشگاهی؛ توسعه و تقویت فرهنگ حمایت از تولید داخلی به‌منظور تحقق شعار سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»؛ تعیین قطب‌های تخصصی تولید در سراسر کشور؛ خودکفایی در تأمین تجهیزات و اقلام مورد نیاز خوابگاه‌ها، سلف سرویس و تجهیزات کمک آموزشی؛ همیاری در اجرای طرح ارتقا و تحول خوابگاه و سلف سرویس و بهره‌مندی از توانمندی دانشجویان و افزایش مهارت‌افزایی برای کسب آمادگی ورود به بازارکار را از دیگر اهداف مهم این طرح برشمرد.

وی ارتقا و تحول خوابگاه و سلف سرویس، امور خدمات بهسازی فضاهای دانشجویی، جدول‌کشی، موزاییک‌کاری محوطه و رنگ آمیزی، کاشت گل و گیاه در محوطه مرکز، تولید ملزومات خوابگاهی تخت – کمد – جاکفشی، ‌ساخت و تولید تجهیزات، ملزومات سلف سرویس، آشپزخانه صنعتی، طراحی تولید پوشاک و منسوجات مانند دوخت پرده، ملحفه، انواع لباس فرم کاری، اداری و بهداشتی، تولید اقلام و مواد غذایی مانند تولید و پرورش محصولات کشاورزی و دامی، دریایی، مرغ، جوجه، گوشت گوسفند، تخم مرغ، ماهی، عسل، قارچ خوراکی، انواع صنایع غذایی مانند تولید رب گوجه فرنگی، انواع کنسرو، انواع مرباجات، میوه سبزیجات خشک، پیاز خشک، عرقیجات، حبوبات و سیر را از جمله فعالیت های این طرح عنوان کرد.  

رجبی تولیدات کامپیوتری، انجام فعالیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، برنامه‌نویسی، وبلاگ، سایت، تولید صنایع دستی، تولید اقلام زینتی و صنایع دستی را از دیگر فعالیت این طرح برشمرد.  

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای در توضیح فرآیند اجرایی طرح سجا (۷) گفت: اعلام توانمندی انواع تولیدات با تکمیل فرم" اعلام توانمندی تولید- سجا ۷" در پیشخوان مراکز تابعه پورتال دانشگاه میسر است و ثبت نام دانشجویان به ­منظور اعلام آمادگی مشارکت در این طرح از طریق تکمیل فرم مربوطه در پورتال تازه‌های دانشجویی/سایت دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به آدرس http://students.tvu.ac.ir امکانپذیر است.

وی افزود: هر دانشجو پس از ثبت نام در فرم مذکور می‌تواند با هماهنگی آموزشکده متقاضی، فعالیت خود را آغاز کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اقتصاد مقاومتی ، اشتغال‌آفرین ، دانشگاه فنی وحرفه ای

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی اشتغال آفرین دانشگاه فنی وحرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای اقتصاد مقاومتی سلف سرویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده

 احسان جهانبخش  در دوره منطقه‌ای آموزش و توانمندسازی تسهیل گران اقتصاد مقاومتی که در سالن همایش هتل کوثر ارتش برگزار شد، با اشاره به اینکه از ابتدای کرونا تاکنون ۸۰ کیلومتر کانال کشاورزی توسط بسیج سازندگی احداث شده است، اظهار کرد: در حالی که قرار بود ۲۰ کیلومتر کانال کشاورزی احداث شود، اما با مشارکت مردم با ۲۰ میلیارد تومان توانستیم ۸۰ کیلومتر کانال کشاورزی احداث کنیم.
وی تاکید کرد: تمام اهداف و اقدامات سپاه و بسیج سازندگی در راستای تولید و تحقق فرامین مقام معظم رهبری است.
مسئول بسیج سازندگی لرستان با اشاره به فعالیت صندوق قرض الحسنه بسیج سازندگی، گفت: ۸۱۲ صندوق قرض‌الحسنه و ۱۴ تعاونی در استان فعالیت دارند که پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ را به جامعه هدف انجام می‌دهند.
 جهانبخش با اشاره به اینکه یک گلخانه ۳ هزار و ۲۰۰ متر در قالب دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در حال احداث است، گفت: این گلخانه که یک کارگاه آموزشی و تولیدی است ظرف شش ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی بیان کرد: همچنین یک واحد کارگاه اسانس گیری ۴۰۰ متری که مربوط به خوشه گیاهان دارویی است توسط بسیج سازندگی استان در حال احداث است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای