Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز چهارشنبه در  سفر خود به  منطقه هند و اقیانوسیه به شبکه تلویزیونی ای بی سی ۷ گفت که افزایش قدرت نظامی چین بسیار نگران کننده است.

این مقام ارشد نظامی آمریکا همچنین ادعا کرد که اگر پکن تصمیم حمله به تایوان را بگیرد، توانایی انجام آن را به دست خواهد آورد.

وی در عین حال اذعان کرد در حالی که آمریکا  افزایش توانایی  نظامی چین را تحت نظر دارد، هیچ نشانه‌ای از حمله قریب‌الوقوع  این کشور به تایوان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات مارک میلی در میان  تنش های فزاینده بر سر سفر احتمالی  نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان دموکرات به تایوان منتشر می شود.

مقامات آمریکایی  به آسوشیتدپرس گفتند که ارتش آمریکا در حال آمادگی برای افزایش استقرار جنگنده ها، کشتی‌ها و تجهیزات نظارتی خود در منطقه در صورت انجام سفر پلوسی است.

میلی روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره سفر رئیس مجلس نمایندگان  به تایوان به شبکه ای بی سی ۷ گفت: نمی دانم که اگر پلوسی تصمیم به سفر بگیرد، این اقدام باعث افزایش تنش ها خواهد شد یا خیر.

این مقام نظامی آمریکا اظهارات مقامات چینی در این زمینه را کاملاً نگران کننده خواند.

ژنرال مارک میلی عالی ترین فرمانده نظامی آمریکا و مشاور اصلی نظامی رئیس جمهوری این کشور است. او برای کنفرانس مقامات دفاعی  به  استرالیا سفر کرده است.

او گفت در حالی که آمریکا  افزایش توانایی  نظامی چین را تحت نظر دارد، هیچ نشانه‌ای از حمله قریب‌الوقوع  این کشور به تایوان وجود ندارد.

میلی ادعا کرد: مشخصا  چینی‌ها در حال توسعه توانایی‌ها در همه حوزه‌ها از  جمله  فضا و سایبری، زمین، دریا و هوا برای انجام یک حمله چند جانبه با هدف تصرف جزیره تایوان در صورت تصمیم سیاسی برای انجام این کار، هستند.
 

برچسب‌ها چین ایالات متحده آمریکا تایوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا تایوان چین ایالات متحده آمریکا تایوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پلیتیکو» گزارش داد که جمعی از وکلای آمریکایی و غیرآمریکایی با امضای درخواستی رسمی، اقدام نظامی اسرائیل علیه غزه را ناقض قوانین آمریکا و بین‌الملل توصیف کرده‌اند.

دست‌کم ۲۰ تن از ۹۰ حقوق‌دانی که زیر این درخواست را امضا کرده‌اند، در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا مشغول به فعالیت هستند و از او می‌خواهند که ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تعلیق کند چراکه اقدام‌های این رژیم در غزه با قوانین آمریکا و بین‌الملل همخوانی ندارد.

آنها قرار است درخواست خود را طی روز‌های آینده به دفتر «مریک گارلند» دادستان کل ارسال کنند. در این نامه که به رؤیت پلیتیکو رسیده است، وکلا از احتمال نقض کنوانسیون‌های ژنو درباره ممنوعیت حملات نامتناسب علیه غیرنظامیان و همچنین نقض قانون کنترل صادرات تسلیحاتی آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اند.

این تازه‌ترین نشانه از بالا گرفتن اختلاف در دولت واشینگتن در قبال سیاستی است که کاخ سفید نسبت به اسرائیل در پیش‌گرفته و شامل حمایت از رژیم به‌رغم جنایت‌هایی است که در غزه انجام می‌دهد.

در تاریخ ۹ اردیبهشت، «رویترز» برای نخستین بار از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا و بی‌اعتمادی شماری از مقامات درباره نحوه استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی خبر داد.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به بلینکن گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

اختلاف‌های داخلی دولت واشینگتن در حالی عیان می‌شود که مقام‌های رسمی بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی؛ نشانه تحریم‌ناپذیری ایران
  • تایوان: چین بعد از بازگشت بلینکن تحرکات نظامی خود را از سر گرفت
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست