Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@21:37:24 GMT

هیأت بدون شعار یعنی هیأت بدون هدف

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۱۹۲۱

هیأت بدون شعار یعنی هیأت بدون هدف

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی عصر امروز در گردهمایی هیئات مذهبی اصفهان در خیمه گلستان شهدا، با اشاره به آیاتی از سوره نحل اظهار داشت: جهاد تبیین مأموریت مهمی است که خداوند به عهده پیامبر(ص) گذاشته‌است.

وی با یادآوری اینکه با اقامه عزای سیدالشهداء، شیاطین جنی و انسی از مردم دور می‌شوند، افزود: کیفیت برگزاری مراسم مذهبی در استان اصفهان الگوی کشور است و در این زمینه زمانی که اصفهان قهرمان می‌شود، مردم با الگوهایی مواجه می‌شوند که کل کشور می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریزاوی در خصوص جهاد تبیین عنوان کرد: امروز جهاد تبیین برعهده همه ما و خواسته مقام معظم رهبری است، رهبر انقلاب در دیداری که با مسؤولان هیئات مذهبی داشتند فرمودند هیأت، کانون جهاد تبیین است.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه ائمه ما بنیانگذار هیئات مذهبی هستند، تصریح کرد: هدف ائمه(ع) از برگزاری روضه‌ها این بود که مردم فراموش نکنند که امت پیامبر(ص) چهل سال بعد از رحلت ایشان با فرزندشان چه‌کار کردند و شاهدیم که رهبر انقلاب نیز در کتاب انسان ۲۵۰ ساله به این موضوع به خوبی اشاره کرده‌اند.

وی ضمن اشاره به اینکه هیأت باید شعار داشته‎‌باشد، یادآور شد: هیأت بدون شعار یعنی هیأت بدون هدف و در این راستا نیاز است جوانان هیأت به این فکر باشند که با احتزاز پرچم عزا، چه شعارهایی ذیل شعار یاحسین(ع)  قرار می‌گیرد زیرا در مجالس عزا، برخی شعارهای فرعی وجود دارند که ناظر به مسائل جامعه هستند و هیأت نسبت به مسائل اجتماعی بی‌تفاوت نیست.

حریزاوی با اشاره به کارکرد اجتماعی هیئات، با تأکید بر اینکه هیأت تنها به روضه و سینه‌زنی محدود نمی‌شود، ادامه داد: هیأت کارکرد اجتماعی دارد و نیاز است مسائل اجتماعی در هیأت پیگیری شود که مصادیق آن شامل راه‌اندازی خیریه، صندوق قرض‌الحسنه و برنامه‌ریزی برای گره‌گشایی از مشکل مردم می‌شود.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با یادآوری اینکه هیأت به انقلاب اسلامی توجه دارد و برای حفظ انقلاب اسلامی و دین خدا تلاش می‌کند، بیان داشت: یکی از رجزهای معروف حضرت ابوالفضل(ع)، «وَ اللهِ اِنْ قَطَعْتُموا یَمینی اِنّی اُحامی اَبَداً عَنْ دینی» است و این جمله یعنی اجازه نمی‌دهم دین من از بین برود و شعائر آن فراموش بشود و در این راستا نیاز است کاری کنیم که پیام دین در دل‌های مردم رسوخ کند و جوانان در قبال دین، احساس مالکیت بکنند.

وی با بیان اینکه هیأت برای مبارزه با بی‌تفاوتی تأسیس شده‌است، اضافه کرد: اگر بتوانیم مسأله بی‌تفاوتی را حل بکنیم، تمام مسائل جامعه حل می‌شود؛ دیدیم در جریان سیل استهبان، جوانی خانه به خانه می‌دوید و به مردم هشدار می‌داد، بی‌تفاوت نبودن یعنی این و نیاز است درهیأت چنین انسان‌هایی تربیت شوند.

حریزاوی گفت: رهبر معظم انقلاب در یکسال گذشته حدود ۳۰ مرتبه عبارت «جهاد تبیین» و ۱۵۰ مرتبه معانی مشترک جهاد تبیین را ذکر نمودند و معنی این حرکت این است که ما در شرایطی قرار داریم که اگر بچه مذهبی‌ها حرف حق را تبلیغ نکنند، دشمن افکار مردم را عوض می‌کند.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه از تمام هیئات دعوت می‌کنیم تا درصدی از شرکت‌کنندگان آن‌ها، تبیین‌گر و روایتگر باشند، تصریح کرد: یعنی افراد گوشی را دست بگیرند و وقایع و نظرات خود را بیان کنند مانند خبرنگاران که وقایع را روایتگری می‌کنند و در این مسیر نیاز است همه شما حقایق را روایت‌کنید.

وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: با تمام شدن هیأت متفرق نشوید و از هیأت نروید؛ جلسات گفت‌وگو، مباحثه و پرسش و پاسخ راه بیندازید و در آن‌ها از اساتید حوزه و دانشگاه و معلمان فرهیخته هم دعوت‌کنید، اینگونه هیأت به کانون جهاد تبیین تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: هیئات مذهبی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی جهاد تبیین هیأت بدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: تلاش خواهیم کرد تا به نوعی مراکز رشد علوم انسانی را در استان شکل دهیم تا هسته‌های علوم انسانی در مراکز مستقر و حمایت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، روح‌الله رضوی‌نژاد ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در کمتر از پنج دهه پیشرفت‌های بسیار زیادی کسب کرده است، پیشرفت‌های ایران اسلامی به برکت انقلاب، امام راحل(ره) و جانفشانی شهدا به دست آمده است. بنابراین نباید این افتخارات و پیشرفت‌ها فراموش شود. پشتوانه انقلاب اسلامی مردم هستند، مقام معظم رهبری فرموده‌اند هرجا کاری به مردم واگذار شد، کار پیش رفت.

وی با بیان اینکه معجزه انقلاب اسلامی حرکت مردمی است، افزود: بسیج تنها داشتن کارت بسیجی نیست بلکه تمام افرادی که در راستای مشکلات پیشگام و همراه هستند بسیجی هستند که به عنوان جهادگران در این حوزه فعالیت می‌کنند که در این راستا همه مردم ایران بسیجی هستند، حضور مردم به صاحبان مسئله کمک می‌کند و مانع کار مسئولان و صاحبان مسئله نمی‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور  تصریح کرد: مشارکت مردم بستر تحول را ایجاد می‌کند که بستر این نقش‌آفرینی باید فراهم شود. انقلاب اسلامی حرکتی را آغاز کرده که قرار است تمدن نوین اسلامی را تحقق ببخشد، قدرت تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند مرجعیت علمی است که با جهاد علمی محقق می‌شود، اگر بتوان طرفیت‌های موجود را برای حل مسائل انقلاب اسلامی بسیج کرد، قطعا نتایج خوبی حاصل می‌شود، ما اتفاقات بررگی را رقم زده‌ایم و به طور حتم می‌توان اتفاقات و تحولات بزرگ‌تری را رقم زد.

رضوی‌نژاد خاطرنشان کرد: همه آزادیخواهان عالم و مردم ایران از طوفان‌الاقصی در پاسخ به عملکرد رژیم صهیونیستی و وعده صادق خوشحال و خرسند شدند، بیش از ده‌ها هزار کودک فقط توسط رژیم صهیونیستی از بین رفته‌اند که این پاسخی کوبنده به جنایات رژیم صهیونسیتی است.

وی ادامه داد: برنامه ما در حوزه فناوری سبز و نرم، ساماندهی هسته‌های صاحب ایده در مراکز رشد و حمایت‌های مادی و معنوی از طرح آنهاست، تسهیلات پرداختی به صاحبان ایده بسته به طرح‌ها و میزان نیاز طرح تعلق خواهد گرفت، سقف تسهیلات تبصره‌ای کارفرمایی تا 4 میلیارد تومان است، اما حمایت‌هایی که بنیاد تعاون سازمان بسیج تاکنون داشته 15 میلیارد تومان بوده است، اما در حوزه فناوری بسته به عدد طرح حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور خاطرنشان کرد: تاکنون بیشتر تأکیدات درحمایت از حوزه فناوری نرم است و از امسال تلاش می‌شود در سازمان بسیج، حوزه فناوری‌های نرم و مسئله‌های حوزه انسانی و اجتماعی را فعال کنیم و به نوعی مراکز رشد علوم انسانی را در استان شکل دهیم و هسته‌های علوم انسانی در مراکز مستقر و حمایت شوند، پیش بینی ما این است متوسط بین 45 تا 60 مسئله حوزه فناورانه حمایت شوند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • هیأت ظرفیتی برای اجتماع قلوب و تربیت انسان انقلاب اسلامی
  • توجه روحانیون در حج به سبک زندگی اسلامی و جهاد تبیین
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • معلمان وظیفه خطیر جهاد تبیین را برعهده دارند
  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است