Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رییس جمهور از تاسیس سازمان نظام روزنامه نگاری کشور خبر داد و گفت: لایحه تشکیل این سازمان با هدف حمایت از خبرنگاران و اصحاب رسانه به زودی به مجلس ارائه می‌شود.

به گزارش ایرنا، سیدمحمد حسینی روز چهارشنبه در همایش بزرگداشت روز خبرنگار در مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی شهر همدان، اظهار داشت: خبرنگاران و اهالی رسانه با مشکلات و بلاتکلیفی هایی از قبیل بیمه سر و کار دارند که برای رفع این مسائل، تاسیس سازمان نظام روزنامه نگاری کشور به همت دولت سیزدهم در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این موضوع در چندین جلسه کمیسیون فرهنگی مطرح شده و مراحل نهایی را می گذراند تا به صورت لایحه به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

معاون پارلمانی رییس جمهور ابراز امیدواری کرد که این سازمان حمایتی به زودی به نتیجه برسد تا جامعه رسانه ای کشور از پشتیبانی و حمایت‌های لازم برخوردار شوند.

حسینی با اشاره به انجام سی‌امین سفر استانی رییس جمهور به همدان، گفت: سفر دولت به استان همدان منشا خیر و برکات بسیاری برای مردم این منطقه است و اعتبارات مورد نیاز پروژه های مختلف برای تکمیل وبهره برداری تخصیص می یابد.

وی از رسانه ها خواست مصوبات سفر رییس جمهور را پیگیری کنند و تا رسیدن به نتیجه مطلوب اجرای آنها را مطالبه کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به اقدامات سازنده و ارزنده دولت سیزدهم در حوزه های گوناگون تاکید کرد: برخی رسانه های خارجی این نقاط مثبت را نادیده گرفته و عده ای نیز در داخل با آنها همنوایی می کنند.

حسینی خاطر نشان کرد: براساس آخرین گزارش‌ها درآمدهای نفتی کشور ۶ برابر شده و همچنین در سفر رییس جمهور روسیه توافق ۴۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری این کشور در بخش‌های مختلف صورت گرفته که رخدادهای بی نظیری است و باید به آگاهی مردم برسد.

او با اشاره به سیاست دولت سیزدهم درخصوص توسعه و تقویت مراودات تجاری کشورمان با ۱۵ کشور همسایه، تصریح کرد: موفقیت‌ها و دستاوردهای دولت باید به درستی بیان شود و در این بین نقد منصفانه را هم پذیرا هستیم.

معاون پارلمانی رییس جمهور، ارتقای سواد رسانه ای مردم را ضروری دانست و گفت: رسانه های داخلی و خبرنگاران بصیر و آگاه با شناسایی شگردها و شیوه های رسانه های معاند باید هوشیار باشند تا القائات دشمن باعث فریب افکار عمومی نشود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سازمان نظام روزنامه نگاری دولت مجلس محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌ نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است.

وی افزود: مهم‌ترین محورها استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به ویژه بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج‌نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ماست و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

کد خبر 748838

دیگر خبرها

  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی