Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی، ابوالفضل موتابها در جریان بازدید معاون اجتماعی فرهنگی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از این نیروگاه، به ظرفیت‌های ساخت داخل اشاره کرد و افزود: با وجود تحریم‌ها از سوی دشمنان توانسته‌ایم بیش از ۹۰ درصد تجهیزات و قطعات مورد نیاز خود را در داخل کشور و با بهره‌مندی از دانش متخصصان داخلی و مشارکت شرکت‌های دانش بنیان، تأمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: تاکنون بیش از پنج هزار قطعه مکانیکی از سوی متخصصان این نیروگاه طراحی و یا با نظارت و مدیریت آن‌ها ساخته شده است.

موتابها تصریح کرد: این نیروگاه به عنوان سومین نیروگاه بزرگ ایران برق مورد نیاز ۵/۳ درصد از نیاز مصرف کشور را تأمین می‌کند، این درحالی است که پس از سه دهه از آغاز فعالیت آن همچنان به مانند روز اول و با همان توان اولیه سهم تعریف شده خود را تولید می‌کند.

وی ادامه داد: در واقع آمادگی این نیروگاه، مرهون تلاش تمام مدیران، کارشناسان و تکنسین‌هایی است که با تمام ظرفیت تخصصی و دانش خود، واحدهای سیزده گانه بخاری و سیکل ترکیبی نیروگاه را به مانند روز اول، آماده تولید برق نگاه داشته‌اند.

مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی قزوین تاکید کرد: این نیروگاه در سال‌های ۹۶ تا ۹۹ طی چهار سال پیایی، عنوان نخست ارزیابی عملکرد بین نیروگاه‌های حرارتی را از وزارت نیرو دریافت کرده است.

وی در خصوص اجرای برنامه‌های فرهنگی اظهار داشت: این نیروگاه علاوه بر کسب عناوین مرتبط با حوزه تولید برق و آمادگی واحدهای آن، در حوزه فرهنگ نیز خوش درخشیده و با برنامه ریزی‌های منسجم و تلاش خودجوش کارکنان، همواره در صدر نتایج ارزیابی‌های فرهنگی وزارت نیرو قرار دارد.

موتابها اضافه کرد: امور فرهنگی نیروگاه با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، اجرای مسابقات فرهنگی، دعوت از خانواده‌ها برای بازدید از نیروگاه با هدف ایجاد همدلی و انسجام برای توجه بیشتر به تولید برق و آشنایی آنان با فرآیند سخت تولید انرژی الکتریکی و اهتمام ویژه‌ای نسبت به موضوع فرهنگ سازی به ویژه در میان اعضای خانواده کارکنان داشته است.

برچسب‌ها نیروگاه حرارتی انرژی برق استان قزوین اشتغال پایدار شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروگاه حرارتی انرژی برق استان قزوین نیروگاه حرارتی انرژی برق استان قزوین اشتغال پایدار شركت توزيع نيروی برق تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری