Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- نتیجه جلسه فدرال رزرو به افزایش دوباره نرخ بهره منجر شد، اما قیمت بیت‌کوین درقیاس با دیروز تقریبا ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است. درحالی که انتظار می‌رفت افزایش نرخ بهره منجر به ریزش قیمت بیت‌کوین شود، اما سردمدار بازار ارز دیجیتال صبح امروز دو هزار دلار نسبت به روز گذشته ارزش بیشتری داشت و بازدهی روزانه آن مثبت ۱۰ درصد به‌ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتریوم به‌عنوان دومین توکن مهم دنیا اوضاع بهتری داشته و ارزش آن درقیاس با دیروز ۱۴ درصد بالا آمده است. قیمت شیبا، کاردانو، ترون و دوج‌کوین نیز طی این مدت بین چهار تا ۹ درصد رشد داشته است.

قیمت بیت‌کوین؛ ۲۳ هزار و ۱۰۰ دلار

به گزارش فرارو، جلسه فدرال رزرو شب گذشته منجر به افزایش ۰.۷۵ درصدی نرخ بهره شد و بلافاصله شاهد جهش قیمت بیت‌کوین بودیم. قیمت لحظه‌ای بیت‌کوین صبح امروز ۲۳ هزار و ۱۰۰ دلار به‌ثبت رسید درحالی که صبح دیروز بیت‌کوین کف کانال ۲۱ هزار دلار معامله می‌شد. رشد دو هزار دلاری قیمت بیت‌کوین در این مدت به‌معنای جهش ۱۰ درصدی ارزش این ارز دیجیتال است. بیشترین قیمت بیت‌کوین در شبانه‌روز گذشته ۲۳ هزار و ۲۷۵ دلار بوده و کمترین سطح این راز دیجیتال ۲۱ هزار و ۱۰۵ دلار به‌ثبت رسیده است. حالا درقیاس با هفته قبل که بیت‌کوین حوالی مرز ۲۳ هزار دلار معامله می‌شد بازدهی هفتگی بیت‌کوین مثبت یک درصد درنظر گرفته می‌شود. البته بیت‌کوین هنوز چیزی نزدیک به ۶۵ درصد با قله تاریخی خود یعنی محدوده ۶۸ هزار دلار فاصله دارد و درحال حاضر حجم ۴۴۲ میلیارد دلاری بازار آن، معادل ۴۰ درصد از سهم بازار ارز دیجیتال برآورد می‌شود.

قیمت اتریوم؛ هزار و ۶۳۵ دلار

قیمت لحظه‌ای اتریوم صبح امروز پنجشنبه ششم مرداد به هزار و ۶۳۵ دلار رسید. رقمی که نسبت به دیروز رشد ۱۹۰ دلاری قیمت اتریوم را نشان می‌دهد و معادل جهش ۱۴ درصدی ارزش این ارز دیجیتال به‌شمار می‌رود. بیشترین و کمترین قیمت اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته به‌ترتیب هزار و ۶۶۰ دلار و هزار و ۴۴۴ دلار به‌ثبت رسیده است و اگر به هفته قبل برگردیم، بازدهی هفتگی اتریوم را باید نزدیک ۱۰ درصد درنظر بگیریم. چون پنجشنبه هفته قبل اتریوم هزار و ۴۸۵ دلار خرید و فروش می‌شد. قیمت لحظه‌ای اتریوم صبح امروز حدود ۶۶ درصد نسبت به بیشترین قیمت تاریخی این ارز دیجیتال – رقم چهار هزار و ۸۵۱ دلار - فاصله داشت. همچنین سهم اتریوم از کل بازار نزدیک ۱۸ درصد برآورد می‌شود که این عدد نسبت به دیروز دو درصد بیشتر است.

قیمت انواع ارز دیجیتال

ژقیمت شیبا و کاردانو در شبانه‌روز گذشته ۹ درصد افزایش داشته، ارزش دو‌ج‌کوین شش درصد بالا آمده و بازدهی روزانه ترون در این مدت چهار درصد بوده است. قیمت شیبا صبح امروز پنجشنبه ششم مرداد ۰.۰۰۰۰۱۲ دلار بود درحالی که این توکن را صبح دیروز ۰.۰۰۰۰۱۱ دلار خرید و فروش می‌کردند. قیمت کاردانو با نماد اختصاری ADA که با تسلط ۱.۵ درصدی به کل بازار هشتمین ارز دیجیتال مهم دنیا به‌شمار می‌رود، طی شبانه‌روز گذشته از ۰.۴۶۸ دلار به ۰.۵۰۶ دلار افزایش پیدا کرد. قیمت دوج‌کوین که صبح دیروز ۰.۰۶۲ دلار بود، صبح امروز به ۰.۰۶۶ دلار ارتقا پیدا کرد و ترون به‌جای ۰.۰۶۵ دلار، ۰.۰۶۸ دلار معامله شد.

تغییر قیمت انواع ارز دیجیتال

انواع ارز دیجیتال

هفته قبل

دیروز

امروز

بیت‌کوین

۲۲ هزار و ۹۰۰ دلار

۲۱ هزار و ۱۱۰ دلار

۲۳ هزار و ۱۰۰ دلار

اتریوم

هزار و ۴۸۵ دلار

هزار و ۴۴۵ دلار

هزار و ۶۳۵ دلار

شیبا

۰.۰۰۰۰۱۲ دلار

۰.۰۰۰۰۱۱ دلار

۰.۰۰۰۰۱۲ دلار

کاردانو

۰.۴۸۷ دلار

۰.۴۶۸ دلار

۰.۵۰۶ دلار

ترون

۰.۰۶۷ دلار

۰.۰۶۵ دلار

۰.۰۶۸ دلار

دوج‌کوین

۰.۰۶۸ دلار

۰.۰۶۲ دلار

۰.۰۶۶ دلار

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارز دیجیتال قیمت بیت کوین ارز دیجیتال هزار دلار صبح امروز روز گذشته ۲۳ هزار هفته قبل ۱۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید