Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@13:20:22 GMT

تلاش برای تامین داروهای درمان ناباروری در لرستان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۵۷۴۶

تلاش برای تامین داروهای درمان ناباروری در لرستان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: جلسه قرارگاه جوانی جمعیت لرستان امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار و در این جلسه به مواردی از قبیل استانداردسازی خدمات درمان ناباروری در مراکز دولتی، تشویق پرسنل دارای بیش از دو فرزند، ضرورت انجام کارهای پژوهشی، تأمین داروهای درمان ناباروری و همچنین تحت پوشش بیمه قرار گرفتن همه داروها تاکید شد که اینها به تصویب جلسه رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بار اصلی فرزند آوری و تربیت فرزندان بر دوش بانوان است

وی عنوان کرد: با توجه به این که بار اصلی فرزند آوری و تربیت و پرورش فرزندان بر دوش بانوان است تصمیم گیری آنها باید بیشتر در برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، همچنین خواستار اجرای بیشتر طرح‌های پژوهشی در خصوص جمعیت، برقراری مشاوره‌های تغذیه‌ای در مراکز درمان ناباروری و جامعه و ساماندهی خوابگاه‌های دانشجویان متأهل شد.

مریم کوشکی معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با تاکید بر اینکه اطلاعات جمعیتی پرسنل دانشگاه تهیه شود اظهار داشت: برای فرهنگ سازی لازم و اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت باید از پرسنل دانشگاه شروع کرد.

وی ادامه داد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی یک جمعیت آماری مناسب برای اجرای برنامه‌های پیشنهادی است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: با در اختیار داشتن اطلاعات کامل پرسنل و دانشجویان می‌توان برنامه‌های تشویقی و انگیزشی را به صورت کامل اجرا کرد.

پیگیری برای استاندارد سازی خدمات درمان ناباروری

علی بختیاری معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه گفت: خدمات درمان ناباروری در مراکز دولتی در حال استانداردسازی هستند و به زودی در اختیار زوجین نابارور قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به تکمیل مرکز درمان ناباروری خیریه عسلی شهر خرم آباد عنوان کرد: در این مرکز خدمات درمان ناباروری از جمله «آی یو آی» و «آی وی اف» ارائه خواهد شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: در حال حاضر خدمات سطح دو برای زوجین نابارور انجام می‌شود.

بختیاری گفت: برای افزایش کارشناسان مامایی در بخش‌های زنان و زایمان در حال جمع آوری نیازمندی‌ها هستیم که به زودی برای معاونت توسعه ارسال خواهد شد.

ضرورت انجام کارهای پژوهشی

بهرام رسولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه گفت: جوانی جمعیت در اولویت برنامه‌های پژوهشی قرار خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: موضوع جوانی جمعیت در اولویت برنامه‌های تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی لرستان قرار خواهد گرفت.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: به نظر می‌رسد پژوهش در مورد وضعیت سنی جمعیت به تفکیک مناطق مختلف، تأثیر برنامه‌های فرهنگی در افزایش نرخ ازدواج و موالید و همچنین میزان تأثیر برنامه‌های درمان ناباروری یک ضرورت است.

بخش عمده داروهای درمان ناباروری در لرستان موجود است

محسن اسد بیگی معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه گفت: بخش عمده داروهای درمان ناباروری در استان موجود است.

وی افزود: بخش مهم و عمده داروهای درمان ناباروری در استان موجود است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: این داروها را متمرکز کرده ایم و عمدتاً در داروخانه امام خمینی (ره) و داروخانه‌ی بیمارستان شفا که مرکز درمان ناباروری دارد، موجود هستند.

اسد بیگی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا حد امکان داروهای مورد نیاز زوجین نابارور را در استان فراهم کنیم.

تشویق کارمندان به فرزند آوری

مهناز مردانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه گفت: کمیته فرهنگی با موضوع جوانی جمعیت تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته فرهنگی با موضوع جوانی جمعیت تشکیل شده و مصوباتی نیز در بر داشته است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان داشت: در این کمیته برنامه‌هایی برای تشویق دانشجویان متأهل و پرسنل دارای بیش از دو فرزند به تصویب رسید که بخشی از این برنامه‌ها نیز انجام شده است.

فرهنگ سازی مهم‌ترین برنامه برای افزایش جمعیت است

یحیی بهاروند معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه عنوان کرد: فرهنگ سازی مهم‌ترین برنامه برای افزایش جمعیت است.

وی گفت: مهم‌ترین برنامه برای جوانی جمعیت در شرایط کنونی فرهنگ سازی عمومی است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: مادامی که دیدگاه عموم و به ویژه جوانان نسبت به این موضوع تغییر نکرده باشد نمی‌توان انتظار خاصی داشت.

بهاروند تصریح کرد: انجام برنامه‌های فرهنگی و تشویقی به ویژه در محیط‌های دانشجویی می‌تواند تأثیرگذار باشد.

برنامه دور کاری برای مادران کارمند

شریف مالمیر مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: برنامه‌های اداری برای پرسنل باردار و دارای نوزاد در دست اجرا است.

وی گفت: طی کمیته پشتیبانی که با موضوع جوانی جمعیت برگزار کردیم این موارد تشریح و در دستور کار قرار گرفت.

مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، برنامه‌های دورکاری برای مادران، تسهیل طرح خدمتی برای کادر درمان باردار و قوانین جدید مرخصی زایمان را مهم‌ترین این برنامه‌ها قلمداد کرد.

بخشی از داروهای درمان ناباروری تحت پوشش بیمه هستند

شاهدخت فتحی بیرانوند مدیرکل بیمه سلامت لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: عمده هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.

وی عنوان کرد: بخش عمده‌ای از مراحل درمان ناباروری از جمله تست‌های غربالگری، «آی یو آی» و «آی وی اف» مشمول بیمه هستند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: مراحل ثبت اطلاعات مشمولین و استفاده از خدمات بیمه قبلاً از طریق رسانه‌های جمعی و صداوسیما اعلام شده که مجدداً تکرار خواهد شد.

فتحی بیرانوند تصریح کرد: بخشی از داروهای درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.

وی اظهار کرد: در تلاش هستیم تعداد این داروها برای پوشش بیمه‌ای را افزایش دهیم.

کد خبر 5549591

منبع: مهر

کلیدواژه: درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی لرستان مریم کوشکی بیمه سلامت بوشهر سیلاب ویروس کرونا کرمانشاه مدیریت بحران آمار کرونا ماه محرم محرم 1401 اردبیل وقوع سیلاب بارش باران شیوع کرونا سیل کرمان همدان داروهای درمان ناباروری خدمات درمان ناباروری موضوع جوانی جمعیت تحت پوشش بیمه فرهنگ سازی قرار گرفت برنامه ها مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند