Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@18:54:36 GMT

مشاغل سنتی زنجان را به فراموشی نسپاریم

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۶۲۱۶

مشاغل سنتی زنجان را به فراموشی نسپاریم

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان گفت: امروزه تقاضا به سمت تعمیرات، الکترونیک، هوش مصنوعی و رباتیک می‌رود و نباید از مشاغل سنتی به خصوص ملیله و مس غافل شویم.

محمدرضا انصاری ظهر امروز (۶ مردادماه) در نشست خبری به مناسبت روز ملی مهارت و کارآفرینی، با اشاره به اقدامات این اداره‌کل، اظهار کرد: در زمینه همکاری و تحقق شعار سال اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان، تفاهم‌نامه‌ای با پارک علم و فناوری و کانون خلاقیت و شکوفایی منعقد شد که فرصت خوبی برای کارآموزان است را ایجاد کردیم و امسال در کنار آموزش‌های مهارتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در چهار ماهه اول سال، یک میلیون و ۲۰۰ ساعت آموزش دیده‌اند، افزود: ۱۴ مرکز آموزشی، ۱۳ مرکز شهرستان‌های مختلف، ۳۵ مرکز جوار بین کارگاهی، تعداد کارگاه‌ها در مراکز ثابت ۱۱۴ وجود دارد. گفتنی است امسال حداقل در ۲۰۰ حرفه‌ آموزشی در بخش دولتی و غیردولتی به علاقه‌مندان ارائه می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه اکنون شرایطی که با اکثر موسسات و دانشگاه‌ها وجود دارد، دیگر دانشجویان صرفاً به سمت آموزش آکادمیک و دانش تمایل کمتری دارند، تصریح کرد: کارگاه‌ها با توجه به نیازها و محدودیت‌های مالی که داریم سعی کردیم کارگاه‌ها را تجهیز کنیم. گفتنی است برای تامین و خرید تجهیزات برای کارگاه‌ها از خیرین در این زمینه دعوت می‌کنیم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با بیان اینکه ایجاد کارگاه تخصصی که با توجه به نوسان قیمت در حال تکمیل هستیم و سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است، گفت: آموزش‌ها نباید مدرک‌گرا باشد و تبدیل به دانشگاه شود، این است که اکنون دانشگاه‌ها رشته‌های مختلف چندین سال است که تولید می‌کند اما فنی و حرفه‌ای عرضه‌محور و تقاضامحور است.

وی با بیان اینکه اکنون بیشترین متقاضیان ما بحث تعمیر تبلت و موبایل، هوش مصنوعی، برق، فناوری خودرو و رباتیک است، افزود: رسانه‌ها باید در زنده نگه‌ داشتن مشاغل استان «ملیله و مس» تلاش کنند و تنها نام‌گذاری شهر به نام شهر جهانی ملیله کافی نیست.

این مسئول با اشاره به برگزاری مسابقات چاقو در ماه‌های آتی، تصریح کرد: اکنون ۶۵۰۰ شغل شناسایی و استانداردسازی شده و یکسری آموزش‌های پایه به آموزشگاه‌های آزاد داده شده است، بنابراین باید رشته‌ها را تقسیم کنیم، قطعاً آموزشگاه‌های آزاد در آموزش پایه موفق باشند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با بیان اینکه آموزش ICDL با حسب نیازهای خاص برای افرادی که نیاز دارند این موضوع را در اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان انجام دهیم، ادامه داد: نیاز است از جنس خود مردم در جامعه تحت عنوان بخش خصوصی آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای فعال باشند.

انصاری با بیان اینکه طبق رهگیری مشاغل دانش‌آموختگان، حداقل اشتغال آن‌ها در بازار کار ۴۰ درصد مستقیم وارد بازار کار می‌شوند، اظهار کرد: اکنون ۱۰۰ نفر در صف انتظار آموزش تعمیرات تبلت و موبایل هستند. گفتنی است فردی که ماهر است هیچ‌وقت بیکار نخواهد ماند، مگر اینکه از این شاخه به آن شاخه بپرد.

وی با بیان اینکه در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای رشته جدید نیامده، بلکه برای به روز کردن و تکمیل کردن کارگاه‌ها تلاش می‌کنیم، خاطرنشان کرد: تیم‌های شهری با مشارکت بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سپاه و در مکان‌هایی که امکان راه‌اندازی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای نیست و تقاضا هست، خدمت ارائه می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان آموزش فنی و حرفه ای مهارت آموزی اشتغال آموزش فنی و حرفه ای استان کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، کارگاه آموزشی نمایندگان فرماندار، ناظران، کاربران سامانه و سایر عوامل هیئت اجرایی برگزاری مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در سالن همایش‌های شهرداری قائمشهر با حضور مسئولین شهرستانی و فرمانداری برگزار شد.

در این دوره آموزشی با توجه به تغییرات عمده‌ای که در قانون انتخابات صورت گرفته، نمایندگان فرماندار، کاربران رایانه، اعضای شعب ثابت و سیار عوامل اجرایی انتخابات، با آخرین قوانین و مقررات آشنا شدند.

در این کارگاه، تأکید شد که محوریت و مدیریت شعبات با نمایندگان فرماندار است و تمامی عوامل برگزار کننده انتخابات باید بی‌طرفی کامل خود را مدنظر قرار دهند.

در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور، بر اساس ماده ۱۳ قانون انتخابات که به همه مدیران ابلاغ شده، نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات ادارات باید در اختیار عوامل اجرایی انتخابات قرار گیرد.

مردم، انقلاب را متعلق به خود می‌دانند و برای نام نویسی به عنوان عوامل اجرایی حضور فعالی داشتند.

لازم به ذکر است مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ همزمان در ۲۱ حوزه انتخابیه کشور از جمله شهرستان قائمشهر برگزار خواهد شد.

نامزدها، علی کشوری، کمال علیپور، مصطفی معلمی و عمران عباسی بعنوان ۴ نامزد راه‌یافته به مرحله دوم در کارزار انتخاباتی حوزه‌های یادشده با هم به رقابت خواهند پرداخت.

خبرنگار: محمدرضا کوچکسرائی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228451 برچسب‌ها ایسکانیوز انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد