Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@15:30:00 GMT

چاپ تمبر تلسکوپ "جیمز وب" در آمریکا

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۸۷۱۶

چاپ تمبر تلسکوپ 'جیمز وب' در آمریکا

آفتاب‌‌نیوز :

این تمبر به منظور بزرگداشت آغاز ماموریت علمی این تلسکوپ چاپ شده است و روی آن تصویر آینه لانه زنبوری طلایی رنگ تلسکوپ فضایی جیمز وب و آفتابگیرهای بزرگ آن در فضا نمایان است و زمین و ماه را نیزمی‌توان در دوردست پشت آنها مشاهده کرد. نمایی میدان عمیق از فضا را می‌توان در آینه‌های این تلسکوپ مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اسپیس، بر اساس بیانیه سرویس پست ایالات متحده که این تمبر را چاپ کرده است، موسسه علمی تلسکوپ فضایی (STScI) در بالتیمور برای تولید این تمبر تصویری را در اختیار "دری نویز" (Derry Noyes) طراح تمبر مذکور قرار داده است.

تمبرهای جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب با نام "تمبرهای همیشگی" (Forever stamps) شناخته می‌شوند، زیرا طبق قانون سرویس پست ایالات متحده می‌توان از آنها برای ارسال نامه یک اونسی، صرف نظر از زمان خرید یا استفاده از تمبرها حتی با وجود تغییر قیمت‌ها در آینده، استفاده کرد.

تمبرهای جدید همیشگی تلسکوپ فضایی جیمز وب در تاریخ ۸ اوت (۱۷ مرداد) از طریق فروشگاه آنلاین تمبر سرویس پست ایالات متحده در دسترس خواهند بود و در ۸ سپتامبر نیز برای فروش عمومی در دسترس خواهند بود؛ در این تاریخ یک رویداد رایگان و عمومی در موزه ملی پست اسمیتسونیان در واشنگتن دی سی برگزار خواهد شد تا سرویس پست آمریکا و دیگر افراد باهم تولید تمبرهای تلسکوپ فضایی جیمز وب را جشن بگیرند.

تلسکوپ فضایی جیمز وب که پروژه مشترک آژانس‌های فضایی آمریکا، اروپا و کانادا است در تاریخ ۲۵ دسامبر ۲۰۲۱، مصادف با چهارم دی ماه سال ۱۴۰۰ به فضا پرتاب شد. این رصدخانه پیشرفته فضایی پس از گذشت یک ماه به مقصد خود در نقطه لاگرانژ ۲ رسید و راه‌اندازی ابزارهای علمی پیشرفته آن به مدت شش ماه توسط محققان در زمین پیگیری و دنبال شد. در هفته های گذشته نیز محققان ناسا از تصاویری که این تلسکوپ ثبت کرده بود، رونمایی کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تلسکوپ جیمز وب آمریکا تلسکوپ فضایی جیمز وب سرویس پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام مبشر دانشمند کیهان شناس ایرانی عضو ناسا با بیان اینکه گرایش جدید بین رشته‌ای بنام "پزشکی فضایی" در دنیا به وجود آمده که در آن به بررسی ابعاد مختلف تأثیر فضا بر بدن انسان‌های فضانورد می‌پردازد، گفت: بدین ترتیب بررسی اثر جاذبه روی انسان‌ها و موجودات دقیق‌تر مطالعه می‌کند.

وی افزود: بی وزنی و نبود جاذبه زمین در فضا، ممکن است بر میزان تأثیر داروهای شیمیایی روی بدن فضانوردان نقش داشته باشد ولی تحقیق در این زمینه در مراحل ابتدایی است و سال‌ها طول خواهد کشید که دانشمندان به نتایجی در این خصوص دست پیدا کنند.

استاد دانشگاه کالیفرنیا گفت: به کمک تلسکوپ‌های قوی به داده‌هایی رسیدیم که مشخص شده عمر جهان ۱۳/۸ میلیارد سال است.

وی افزود: من برای سازمان فضایی فعالیت می‌کنم و کار من در مورد جهان و کهکشان‌ها کاملاً علمی است.

مبشر ادامه داد: من در حال حاضر پروفسور مدعو دانشگاه کالیفرنیا هستم و در رشته کیهان شناسی تحقیق، تدریس می‌کنم؛ من با انواع تلسکوپ روی زمین و در فضا پیرامون پیدایش و تحول کهکشان‌ها، ساختار جهان و کهکشان‌ها کار می‌کنم.

وی افزود: حدود چهل سال است که در این زمینه کار می‌کنم. علاقمند همکاری با جامعه جراحان بودم و صحبت در میان پزشکان جراح کشورم برایم خیلی لذت بخش بوده است.

مبشر گفت: همیشه به فکر این بودم که در چنین جلساتی در خصوص چیزهایی که کمتر در مورد آن شنیدند صحبت شود برای همین میهمان مدعو کنگره جامعه جراحان هستم.

وی افزود: بی شک هر کسی کنجکاو است که بداند جهان چگونه به وجود آمده و این سوال نیز از کودکی با ما همراه بوده است.

مبشر ادامه داد: این یکی از معدود رشته‌های تخصصی است که همه انسان‌ها علاقه دارند با بررسی در آن به ماهیت کشف و به وجود آمدن دنیا برسند. اینکه جهان چگونه متحول شده و حیات چگونه به وجود آمده است. ما همیشه به دنبال جواب برای این پرسش‌ها هستیم.

وی افزود: علم چیزی است که به عنوان یک ارث از پدران و اجداد ما به ارث رسیده و باید آن را حفظ کنیم و به فرزندانمان نیز انتقال دهیم. باید به دنبال آشنایی با همه علوم بود حتی اگر به رشته تحصیلی ما ارتباطی نداشته باشد؛ با این ایده فکر انسان بازتر می‌شود و حتی در رشته اصلی تحصیلی خود فرد نیز می‌تواند موجب موفق تر شدن انسان شود.

مبشر گفت: آرزوی من این است که یک روزی به ایران برگردم و معلم باشم ولی اکنون مشغله و کار اجازه نمی‌دهد که فرصت کنم به ایران برگردم. برنامه کاری من خیلی سنگین است و در حال حاضر امکان رسیدن به این آرزو را ندارم.

مبشر متولد ۱۳۳۷ در تهران است و حدود بیست سال در کشور انگلستان تحصیل و زندگی کرده و هم اکنون نیز حدود بیست سال است که در آمریکا مشغول تدریس و تحقیق است.

کد خبر 6099576 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عکس حیرت‌انگیزی از واقعیت منظومه شمسی
  • تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • چین محموله مرموزی را به ماه فرستاد
  • جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • تصاویر نجومی هجدهم اردیبهشت (۷ مه)