Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه منطقه‌ای در آمریکای جنوبی طی گزارشی از تصمیم احتمالی نیکلاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا برای انتخاب سفیر آینده این کشور در ایران روایت کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، پایگاه خبری منطقه‌ای مرکوپرس گزارش داد که «روزالبا گیل» دبیر مجلس ملی ونزوئلا هفته گذشته سندی به «تیموتئو د خسوس زامبرانو» رییس کمیته روابط خارجی ارسال کرده که نشان می‌دهد مادورو به دنبال تایید کنگره برای انتصاب «خوزه رافائل سیلوا آپونته» به عنوان سفیر ونزوئلا در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته این رسانه، شخص منتخب برای سفارت در ایران، فرمانده نظامی یک پایگاه هوایی بود که یک شرکت تابعه از شرکت حمل و نقل دولتی کونویاسا در آن مستقر بود.

مرکوپرس مدعی شد که سیلوا آپونته یک افسر نظامی است که در سال ۱۹۹۲ در سرنگونی کارلوس آندرس پرز رییس جمهوری وقت ونزوئلا، به رهبری هوگو چاوز نقش داشت. بین سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ او فرمانده پایگاه هوایی ال لیبرتادور در شهر پالو نگرو در ایالت آراگوآ (شمال ونزوئلا) بود. 

مرکوپرس ادامه داد: در ژوئیه سال ۲۰۲۰ (تیر- مرداد ۱۳۹۹)، سیلوا آپونته به عنوان فرمانده کل هوانوردی نظامی منصوب شد. وی همچنین مقام فرماندهی منطقه استراتژیک دفاعی لوس یانوس را بر عهده داشت و مدیریت اداره آمادگی عملیاتی ستاد کل هواپیمایی نظامی را در اختیار داشت و نیز در دوره‌ای مشاور هوگو چاوز بود.

سه‌شنبه گذشته مادورو، سانتیاگو اینفانته را به جای سیلوا آپونته به عنوان فرمانده کل هوانوردی نظامی بولیواری (نیروی هوایی ونزوئلا) تعیین کرد.

به نوشته مرکوپرس، کمیته سیاست خارجی کنگره ونزوئلا روز چهارشنبه، تکلیف انتصاب ۷ سفیر جدید این کشور را روشن کرد. کاراکاس علاوه بر سیلوا آپونته، سران جدید سفارت‌های خود را به اتحادیه اروپا، عربستان سعودی، نروژ، سوریه، قطر و روسیه اعزام می‌کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: نیکلاس مادورو ، ونزوئلا ، ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیکلاس مادورو ونزوئلا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۹۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌ها اولین نتایج منفی خود برای اسرائیل به همراه آورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان گرچه تا به امروز باعث تحریم‌های آکادمیک نشده اما زیان‌های آن برای اسرائیل با توقف سرمایه گذاری‌های علمی آغاز شده است.

شاهار ایلان نویسنده این گزارش آورده است، مبارزات آکادمیک در حال انجام در ایالات متحده و اروپا به طور کلی به شکل اعتراض و نیز تحریم‌های سری و مخفی انجام گرفته اما این نگرانی بزرگ وجود دارد که به تدریج شکل رسمی به خود گرفته و دانشگاه‌های بزرگ و معتبر نیز به آن بپیوندند.

این رسانه در ادامه خبر داد، خطر دیگر آن است که بسیاری از متفکران و مغزهای این دانشگاه‌ها که نخبگان حاکم و آتی آمریکا را تشکیل خواهند داد، موضع خود در در قبال اسرائیل در آینده با توجه به مواضع فعلی خود اتخاذ کنند.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است: به رغم تظاهرات خشونت آمیز و ضد سامی به وقوع پیوسته در دانشگاه‌های آمریکا، کابوس بزرگتری که انتظار اساتید برجسته دانشگاه‌ها و بخش علمی اسرائیل را می‌کشد، عدم سرمایه گذاری دانشگاه‌های معتبر و سازمان‌های علمی بزرگ در فعالیت‌های علمی در اسرائیل است، گرچه هنوز این امر عملی نشده است اما شاهد موارد بسیار زیادی از تحریم‌های غیر رسمی در کنفرانس‌ها و نیز نشریات هستیم.

کالکالیست به اقداماتی همچون لغو توافقنامه همکاری دانشگاه اسلو، متروپولیتن نروژ و دانشگاه تورینو اشاره می‌کند و ادعا می‌کند در حال حاضر این اقدامات فردی بوده و جنبه همه گیری را بین دانشگاه‌ها نگرفته است گرچه اگر یکی از دانشگاه‌های معتبر و بزرگ قرار است دست به اقدام مشابهی بزند احتمالا این دانشگاه اروپایی بوده و کار از ایالات متحده آغاز نخواهد شد، ولی به هر شکل اگر یکی از موسسات دست به این کار بزند این سد روانی شکسته شده و سونامی از تحریم گریبان دانشگاه‌ها و مراکز علمی اسرائیل را خواهدگرفت.

رئیس سابق دانشگاه تخینون اسرائیل در این رابطه به این رسانه می‌گوید: خطر بزرگ دیگری هم در پی این اعتراضات، اسرائیل را تهدید می‌کند و آن اینکه بسیاری از تظاهر کنندگان معترض به اسرائیل از دانشجویان نخبه آمریکایی محسوب می‌شوند که به طور حتم در یک یا دو دهه آینده جزو نخبگان حاکم در کشور خواهند بود و این نگرانی وجود دارد که مواضع آنها نسبت به اسرائیل بر مواضع دولت آمریکا در آن زمان هم علیه تل‌آویو تاثیر گذار باشد.

این رسانه همچنین خبر داد وزیر آموزش عالی رژیم صهیونیستی بودجه‌ای را برای مقابله با جریان ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اختصاص داده و قرار است برنامه‌ای با مشارکت چند وزارت اسرائیلی برای مقابل به آن تدارک دیده شود.

اعزام 5 بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروحاعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شدبایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • جزئیات عملیات کرم ابوسالم به روایت رسانه عبری
  • روایت ارتشبد آمریکایی از تحویل سوخو 35 به ایران
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • جنجال مراسم «چهارمین عروسی» فرمانده طالبـان | او ایران را به حمله نظامی تهدید کرده! | فیلم
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه