Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی گفت: شرکت های خارجی چند ملیتی تولید کننده سیگار باید محدود شوند چرا که با واردات توتون از خارج و تولید سیگار خارجی هیچ منافعی برای کشور ندارند.

جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایران اکونومیست با اشاره به تولید و فروش سیگار در داخل کشور از سوی 2 شرکت خارجی چند ملیتی JTI وBAT با ماهیت انگلیسی- آمریکایی و ژاپنی گفت: گزارش هایی به دست ما نمایندگان مجلس رسیده که این شرکت های چند ملیتی خارجی توتون های ایرانی و خارجی را با هم قاطی کرده و به اسم توتون خارجی عرضه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد بازار فروش سیگار در اختیار این شرکت های خارجی است، تصریح کرد: تنها 10 درصد بازار فروش به شرکت دخانیات ایران تعلق دارد و این در حالی است که شرکت دخانیات ایران هم اشتغال به کار زیادی را در کشور چه در بخش کشاورزی و چه در بخش صنایع داخلی ایجاد کرده و هم از توتون ایرانی که مرغوب است، استفاده می کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تاکید کرد: باید با حمایت از تولید داخلی بازار فروش در اختیار تولیدات داخلی قرار گیرد.

محمودزاده با بیان اینکه سیگار برای سلامت افراد ضرر دارد، افزود: اگر قرار است سیگاری در داخل کشور مصرف شود، باید در داخل تولید گردد و فعالیت شرکت های چند ملیتی خارجی محدود شود چرا که اینها سالانه ارز بسیار زیادی از کشور خارج کرده و هیچ توجهی به منافع ملی و سلامت مردم ندارند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان با تعطیل کردن تولید داخل جلوی مصرف سیگار را گرفت چرا که در این صورت قاچاق بیشتر می شود، افزود: بنابراین وقتی سیگار در داخل مصرف می شود، می بایست منافع آن در اختیار تولید ملی و کشور قرار گیرد.

نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گذشته شرکت دخانیات ایران بیش از ۵۰ درصد بازار فروش را در اختیار داشت، افزود: متاسفانه این شرکت های چند ملیتی خارجی با لابی و رایزنی بازار ایران را گرفتند و از زمان فعالیت این شرکت ها بازار از دست رفت و شرکت‌های خارجی جای تولید داخل را گرفتند و این اتفاق به تولید داخل، اشتغال و منافع ملی آسیب بسیار زیادی زده است.

محمودزاده گفت: شرکت دخانیات تعداد زیادی از کارگران و کشاورزان را مشغول به کار کرده اما سهم بازار فروش آنچنانی ندارد و می بایست مجلس و دولت برای تقویت این شرکت ملی سیاست های حمایتی تدوین کنند.

وی با بیان اینکه شرکت های خارجی چند ملیتی درآمد سرشار از فروش سیگار دارند، افزود: متاسفانه آنها نه تنها مالیات نمی دهند بلکه از انجام وظایف اجتماعی خود همچون هزینه برای سلامت و ورزش و همچنین توجه به زیرساخت ها طفره می روند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: در هنگام تصویب لایحه بودجه سال جاری در صحن مجلس پیشنهادات مختلفی مبنی بر افزایش مالیات سیگار داشتیم اما برخی افراد مانع تصویب مالیات بر سیگار شدند.

محمودزاده با تاکید بر اینکه شرکت های خارجی باید مالیات مناسب پرداخت کنند، افزود: در حال حاضر تناسب پرداخت مالیات شرکت دخانیات ایران و شرکت های خارجی ناعادلانه بوده و این نوع دریافت مالیات خلاف سیاست اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخل است که باید خیلی فوری اصلاح شود چرا که شرکت های خارجی منافع زیادی از فروش سیگار در داخل داشته و متناسب با درآمد خود مالیات پرداخت نمی کنند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: جلال محمودزاده ، دخانیات ، سیگار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جلال محمودزاده دخانیات سیگار شرکت دخانیات ایران شرکت های خارجی بازار فروش تولید داخل فروش سیگار خارجی چند چند ملیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند