Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی کل سپاه گفت: مهمترین مأموریت سپاه، امنیت پایدار، دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مأموریت محرومیت‌زدایی، مردم‌داری، مردم‌یاری و مردم‌دوستی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار حزنی معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه همراه با فرمانده سپاه کربلا با حضور در مناطق دوردست و کم برخوردار شهرستان بابل، ضمن بازدید و بررسی میدانی محرومیت‌ها و مشکلات موجود در این مناطق، از جمله در حوزه های آموزشی و راه روستایی، هماهنگی‌ها و اقدامات لازم، برای رفع این نیازهای اساسی را به عمل آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بازدیدهای میدانی که با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی بابل نیز همراه بود، نبود سازه مناسب در گلزار شهدای گمنام شهر گلوگاه بندپی شرقی، فرسودگی و کمبود امکانات و نیازهای آموزشی مدرسه منطقه «کمان چوسر» و عدم پل و راه در دسترس برای اهالی روستای شورکش از مهمترین مشکلاتی بود.

با بازدید از این‌محرومیت‌ها در مناطق کم‌برخوردار بابل، تصمیمات و اعتبارات لازم از سوی قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه برای رفع آن تامین و اختصاص داده شد.

گفتنی است؛ افتتاح یک واحد مسکن مددجویی و حضور در آئین اهدای ۱۷ سری جهیزیه به زوج‌های جوان کم برخوردار به ارزش ۱۲ میلیارد ریال، توسط مرکز آموزشی المهدی سپاه پاسداران از دیگر برنامه های سفر سردار حزنی در استان مازندران بوده است.

سردار ضیاالدین حزنی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سپاه در کنار همه مأموریت‌های اصلی و اساسی خود که مهمترین مأموریت سپاه، امنیت پایدار، دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مأموریت محرومیت‌زدایی و مردم‌داری و مردم‌یاری و مردم‌دوستی را در اولویت دارد.

وی افزود: مردم‌داری و مردم‌یاری و مردم‌دوستی به عنوان یکی از مأموریت‌های مهم سپاه در مناطق محروم، مرزی، صعب‌العبور و نیازمند با قوت در دستور کار است که اقدامات خوبی انجام و اجرایی شده است.

حزنی گفت: کارهای بسیار خوبی انجام و بنا داریم اجرایی شود که بازدید از مناطق دوردست و محروم با قوت در دستور کار است و اقدامات مردم مازندران در کمک‌های مومنانه بسیار ارزشمند بود که در بخش اقدامات عمرانی و غیرعمرانی و امنیت غذایی هم اقدامات خوب و مؤثری در مازندران انجام شد.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی کل سپاه یادآور شد: رضایت مردم مازندران مهم است و هر زمان مردم راضی باشند؛ عملکردها بیان می‌شود و معتقدیم همه ما و همه افرادی که پشت میز نظام هستند باید به وظیفه خود به درستی عمل کنند و نباید بعد از ۴۰ سال از انقلاب در روستاها دچار مشکل برای یک پل باشیم که این پل و جاده روستا توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی می‌شود.

حزنی گفت: سپاه در شمال غرب و جنوب شرق کشور و در ۳۲ استان مرزی و ۸ مناطق صعب‌العبور خدمات‌رسانی می‌کند و اگر دولت، کمک‌کار ما باشد سرعت ما بیشتر خواهد شد که امیدواریم با کمک نمایندگان مجلس تحولی در سطح محرومیت‌زدایی کشور انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قرارگاه محرومیت زدایی سردار حزنی جهاد سازندگی محرومیت زدایی کم برخوردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • ببینید | پیام ویژه سردار حاجی‌زاده خطاب به مردم درباره حمله سپاه به اسرائیل
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد