Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی عصر روز گذشته در سفر رئیس جمهور به استان همدان به عنوان نماینده هیات دولت از باغات گردوی که طرح سرشاخه‌کاری در آن‌های اجرا شده بود و گلخانه‌ها با همراهی معاونین فرماندار تویسرکان و برخی مسئولان استانی بازدید کرد.

محمد‌مهدی برومندی گفت: همدان از استان‌های بسیار مهم در خط تولید و امنیت غذایی کشور است و سالانه ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان همدان تولید می‌شود که ۸۰۰ هزار تن از این تولیدات محصولات باغبانی است و اغلب این محصولات در سبد صادراتی کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تویسرکان را به عنوان یکی از شهر‌های مهم باغبانی استان همدان با حدود ۱۰ هزار هکتار باغ با تولید سالانه حدود ۶۰ هزار تن انواع محصولات باغبانی به ویژه گردو اعلام کرد و گفت: شهرستان تویسرکان پایتخت گردوی کشور است.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تولید با کیفیت گردو در تویسرکان و تامین نهال گواهی شده گردو بسیاری از نقاط کشور از تویسرکان را دارای اهمیت دانست و گفت: با توجه به اینکه حدود ۵ هزار و ۶۰۰ هکتار باغ گردو در شهرستان تویسرکان داریم برای اصلاح، نوسازی، حتی حذف و جایگزینی این باغات و اقتصادی بودن باغات اقدامات مهمی در دستور کار است.

او گفت: در سفر پرخیر و برکت رئیس جمهور به استان همدان حدود ۷۵ میلیارد تومان به منظور اصلاح و احیای باغات استان در نظر گرفته شده است و سهم تویسرکان با توجه به اینکه یکی از قطب‌های مهم باغبانی استان است در آن دیده خواهد شد.

برومندی با اشاره به در نظر گرفتن حدود ۸۵ میلیارد تومان برای توسعه گیاهان دارویی و حتی باغات در اراضی شیب‌دار در سفر رئیس جمهور به گفت: یکی از راهکار‌های تولید غذا استفاده بهینه از منابع و در واقع توسعه و تولید در قالب گلخانه‌هاست که به همین منظور ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های گلخانه‌ای استان در این سفر در نظر گرفته شده که حتما برش شهرستانی هم خواهد داشت.

او گفت: وزارت جهاد کشاورزی آمادگی کامل دارد به علاقه‌مندان سرمایه‌گذاری تسهیلات لازم برای توسعه گلخانه‌ها دهد، اما پول در نظر گرفته شده برای زیرساخت برای ایجاد شهرک‌های گلخانه‌ای است که در سطح استان ایجاد می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای دریافت زمین و ایجاد گلخانه اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سفر رئیس جمهور میلیارد تومان استان همدان برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد