Web Analytics Made Easy - Statcounter

دالایی لاما در سفر به منطقه لداخ در هند، از پیروانش خواست تا به رغم «آنچه چین با تبتی‌ها کرده» مهربان باشند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزرای رویترز، این رهبر معنوی بودایی تبت به این منطقه سردسیر در مرز با چین سفر کرده است.

او از سال ۱۹۵۱ که یک قیام علیه حکومت چین با شکت مواجه شد، به هند تبعید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پکن "دولت در تبعید تبت" را به رسمیت نشناخته و هند نیز تبت را بخشی از چین می‌داند.

دالایی لاما در پایان سخنرانی دو ساعته خود در خارج از شهر «له» گفت: به رغم آنچه چین با تبتی‌ها کرده، ما نباید شقفت و همدردی را از دست دهیم.

ده‌ها هزار بودایی از این منطقه گردهم آمدند تا به تعلیمات وی گوش فرا دهند.

این از سال ۲۰۱۹ تا کنون نخستین سفر این شخص ۸۷ ساله به لداخ است، زمانی که دهلی نو منطقه مورد مناقشه کشمیر را تقسیم کرد و لداخ را به عنوان یک قلمرو مجزا تحت حاکمیت مستقیم هند در نظر گرفت.

او پیش از این تغییرات، مکررا برای مدیتیشن و انتقال آموزه‌های مذهبی به این منطقه مرتفع که بیشتر ساکنان آن بودایی هستند سفر می‌کرد، منطقه‌ای که همچنین میزبان هزاران تبتی در تبعید است.

مقامات اعلام کردند که ۴۰ هزار تن که بسیاری از آن‌ها پرچم‌های مذهبی در دست داشتند، به رغم بارش باران، در این سخنرانی دالایی لاما شرکت کردند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دالایی لاما ، لداخ ، تبت ، هند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دالایی لاما لداخ تبت هند دالایی لاما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال گفت: متاسفانه بیانیه‌نویسی و هیجانات کاذب و البته مدیریت‌شده، یقه فوتبال را گرفته است و با این شرایط باید بگوییم که «حال فوتبال خوب است اما شما باور نکنید!»

به گزارش مشرق، مهدی دادرس از شرایط این روزهای فوتبال کشور انتقاد کرد و گفت: حاشیه‌های فوتبال یقه اهالی این رشته را گرفته و در رفتار، کردار و گفتمانی که شاهد هستیم خروجی خوبی را نمی‌بینیم. متاسفانه بیانیه‌نویسی هم رفتار پیش‌پاافتاده جدیدی است که دیگر مختص به استقلال و پرسپولیس هم نیست و سایر تیم‌ها برای آنکه از این جریان عقب نمانند، وارد آن شده‌اند و در کل شرایط خوبی نیست.

وی ادامه داد: اینکه بیانیه‌نویسی آن هم با این شیوه مورد توجه قرار بگیرد یک حرکت بی‌معنی است چراکه بی‌جهت، هوادار را هیجانی می‌کنیم که نتیجه آن را هم می‌بینیم و صداقت و راستی در فوتبال کمتر دیده می‌شود.

مدیرعامل اسبق باشگاه پیکان اضافه کرد: همین هیجانات و حاشیه‌ها در لیگ برتر بر همه چیز حاکم شده است و این خوب نیست. فوتبال و ورزش جزیره ثبات نیستند. فوتبال فضای خوبی برای تخلیه هیجانات است اما مسیری که برخی‌ پیش گرفته‌اند هیچ کمکی نمی‌کند و باید این روند اصلاح شود.

دادرس در واکنش به این سئوال که چه کسانی این ریل‌گذاری نادرست را در فوتبال انجام داده یا آن را مدیریت می‌کنند، گفت: لیدرهای خاصی پشت این ماجرا هستند که با تصمیم‌های خود شان ایران و ایرانی را به بازی گرفته‌اند. باید این روند تغییر کند و اجازه داد تا هیجانات به معنای واقعی خود در فوتبال تخلیه شود و دیگر خبری از بیانیه‌نویسی و این بازی‌های بی‌معنی نباشد.

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه واگذاری استقلال و پرسپولیس را چگونه ارزیابی می‌کند نیز اضافه کرد: این واگذاری یک مُسکن خیلی خوب است و باید از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم تشکر کرد چراکه ما را مجاب کردند. سال‌ها بود بحث واگذاری را می‌شنیدیم اما هیچ مسوولی تمایلی به تحقق آن نداشت! اما این اتفاق در دولت کنونی افتاد و در نهایت شاهد این تغییر و تحول بودیم که جای تشکر دارد اما باید دید در ادامه چه خواهد شد و روند فعالیت این دو باشگاه بزرگ چه مسیری را پیش خواهد گرفت.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم
  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • آلبوصبیح: استقلال را فراموش کردیم
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • شب فراموش نشدنی اراکی‌ها با ۱۹ گل تاریخی
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید