Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ فلاحیان عصر پنجشنبه در سفر به لامرد و مهر و در جلسه جمع بندی این سفر موضوع انتقال آب دریا به فارس را مورد تاکید قرار داد و گفت: ارزش انتقال آب دریا در آینده نمایان خواهد شد که چه خدمت بزرگی صورت گرفته است و آیندگان درک خواهند کرد و اگر بنا است  این منطقه توسعه پیدا کند نیاز مبرم به انتقال آب دریا به لامرد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی وزیر نفت در جلسه جمع بندی این سفر گفت: هنر مدیریت این است که بتواند سرمایه گذاری بخش خصوصی را به صحنه بیاورد.

وی گفت: صنایع آلومینیوم لامرد افتخار ملی است و این ظرفیت را داراست که زنجیره آلومینیوم و صنایع پایین دست آن در اینجا تاسیس شود.

وی با اشاره به ظرفیت های بالادستی نفت و گاز در این منطقه گفت: هرجا که نگاه کنیم محصولات و مشتقات گازی وجود دارد و وزارت نفت آمادگی این را دارد که خوراک و خط انتقال آن را اجرایی کند به شرطی که سرمایه گذار بخواهد در این زمینه سرمایه گذاری کند که این امر نیازمند شناسایی بسته های سرمایه گذاری جذاب مبتنی بر خوراک در دسترس است که یکی از ضروریات می باشد.

موسوی نماینده مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلام نیز در گفت: اکثر ظرفیت‌های این مناطق که قابلیت های بالایی دارند به چشم نیامده و مغفول مانده اند. 

وی ادامه داد، بنا به اظهارات معاون اول رییس جمهور ، دولت به این جمع بندی رسیده و مصمم است که لامرد و مهر مانند جاسک و چابهار از ظرفیت سرمایه گذاری بالایی برخوردار باشد.

نماینده لامرد و مهر در مجلس ادامه داد؛ منطقه عسلویه از نظر سرمایه گذاری صنایع بالادستی و پایین دستی تکمیل شده و دولت نیز به دنبال تکمیل و توسعه فازهای موجود رفته است و اینکه انتظار ما این است که این نگاه به منطقه لامرد و مهر نیز همانگونه باشد. 

وی خطاب به معاونت وزارت نفت گفت: با مساعدت مجموعه نفت و دولت، این مهم محقق خواهد شد و بدون شک این امر به نفع کشور هم خواهد بود. 

موسوی گفت: لامرد و مهر در حوزه های مختلف نظیر پدافند غیر عامل در فاصله کمی از دریا و پس کرانه خلیج فارس قرار داشته که ظرفیت بسیار مناسبی جهت ایجاد صنایع متعدد را داراست و حوزه گازی پارسیان هم اکنون به عنوان بزرگترین حوزه گازی شیرین  در حال بهره برداری بوده و میادین مختلف هما، شانول، وراوی و تابناک  بهترین منابع گازی هستند. 

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: طرح فشار افزایی میادین گازی وراوی و هما و تابناک مشکل افت فشار گاز ورودی پالایشگاه پارسیان را جبران خواهد کرد و در کنار آن، طرح توسعه میادین پازن و ارم نیز امیدواریم هرچه سریع تر نهایی شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: منطقه ویژه اقتصادی لامرد با این همه زیر ساخت و هزینه که یه عنوان برند در کشور مطرح است و تاکنون هرچند که کارخانه عظیم آلومینیوم نماد این منطقه محسوب بوده و به تنهایی در حال تولید آلومینیوم به اندازه کل صنایع آلومینیوم کشور است، اما نه پایین دستی آن توسعه یافته و نه فاز دوم آلومینیوم آغاز شده است و این در حالی است که در فاز اول آن نزدیک به ۲۴۰۰ نفر مشغول به کار هستند.

وی افزود؛ در فاز دوم آن، سرمایه گذاری بیشتر از ۷۰ درصد فاز اول نیاز ندارد و پیمانکار چینی سازنده فاز اول اعلام کرده است حاضر است  یک میلیارد دلار را برای ساخت فاز دوم تامین کند که در همین زمینه با روسای جمهور و مجلس و برخی از وزرا و دولت مردان نیز پیرامون اجرای فاز دوم آن جلساتی گرفته شده است.  

نماینده لامرد و مهر در مجلس گفت: آزادراه ۴۹ کیلومتری که لامرد را به دریا وصل می کند، عملا کریدور دو منطقه اقتصادی لامرد و پارسیان است.

وی پیرامون انتقال آب دریا و اهمیت آن گفت:  ۱۴۵ میلیون متر مکعب آب دریا در حال آمدن به اینجا بوده و پس از رسمی شدن انتقال آب به لامرد تمایل سرمایه گذارانی که در پارسیان سرمایه گذاری کرده بودند به سمت لامرد بیشتر شد. این اتفاق به برکت ورود آب به لامرد اتفاق خواهد افتاد.  

وی در پایان خاطرنشان ساخت؛ از شما خواهشمندم است به هر میزان که میسر است مشکل خوراک پتروشیمی ها و صنایع را تامین نمایید. ما ۵ میلیون متر مکعب گاز داریم که فقط نیاز منطقه ویژه اقتصادی و آلومینیوم را تامین می کند ولی تحت عنوان خوراک در اختیار ما قرار ندارد که به سایر صنایع واگذار شود.

منطقه ویژه اقتصادی لامرد، صنایع آلومینیوم لامرد، پالایشگاه گاز پارسیان و طرح پالایشگاه بنزین سازی مهر در این سفر مورد بازدید قرار گرفت. 

شهرستان های لامرد و مهر به ترتیب در فاصله ۳۶۵ و ۳۳۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها لامرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لامرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد نفت لامرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد نفت منطقه ویژه اقتصادی انتقال آب دریا لامرد و مهر اقتصادی لامرد سرمایه گذاری فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: در سال سوم دوره ششم شورای شهر، کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری تعریف شد و ۲۵ بسته سرمایه‌گذاری در بجنورد آماده ارائه برای جذب سرمایه‌گذار است.

جمشید عین‌بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: حل مشکلات اقتصادی استان تنها با تحقق شعار سال و مشارکت مردم امکان‌پذیر است و مدیران اجرایی باید برنامه‌های خود را مطابق با آن تنظیم کنند.

وی افزود: شورای شهر به عنوان خانه مردم و قانون‌گذار محلی، وظیفه نظارت بر عملکرد شهرداری و ارائه برنامه برای اجرا توسط سایر دستگاه‌های اجرایی را در محلات شهر دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: یکی از مهم‌ترین وظایف شورا تعیین و انتخاب شهردار به عنوان یک دولت کوچک شهری است که باید با برنامه‌های خود در راستای توسعه شهر گام بردارد.

عین‌بیگی با تاکید بر اهمیت مسائل اقتصادی، اضافه کرد: جذب سرمایه‌گذار در بجنورد از مهم‌ترین برنامه‌های شورای شهر و شهرداری بجنورد در راستای رشد اقتصادی شهر است.

وی تاکید کرد: در سال سوم این دوره از شورای شهر بجنورد کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری تعریف شده و ۲۵ بسته سرمایه‌گذاری در بجنورد آماده ارائه برای جذب سرمایه‌گذار است.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد تصریح کرد: راه اصلی موفقیت شورای شهر بجنورد برقراری ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های جامعه نخبگانی و دانشگاهی شهر است، سال گذشته ۲۶ دستگاه اتوبوس با هدف تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در بجنورد خریداری شد که ۲۰ درصد از هزینه‌ها توسط شهرداری و ۸۰ درصد توسط دولت تهیه شد.

عین‌بیگی درخصوص مشکل ترافیکی بجنورد گفت: بیشتر خیابان‌های پرتردد در بجنورد قابلیت گسترش و وسیع شدن را ندارد و تاکید حوزه مدیریت شهری بر انتقال مشاغل با بار ترافیکی بالا به حاشیه شهر است.

کد خبر 749222

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران