Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد کرمی روز جمعه در کارگروه گندم، آرد و نان آذربایجان‌غربی  افزود: طبق امار و اطلاعات احصا شده ۵۸ نانوایی در سطح شهرستان ارومیه در یکماه گذشته کمتر از ۳۰ تراکنش توسط کارتخوان هوشمند نصب شده در نانوایی داشتند که این موارد باید به صورت جدی بررسی و نتایج و علل در ۲۴ ساعت آینده اعلام شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار ارائه شده بیش از یکهزار و ۲۰۰ کارتخوان در نانوایی های ارومیه نصب شده، ادامه داد: احصای علل و مشکلات موجود در این زمینه با مدیریت فرمانداری ارومیه ضروری بوده و بازرسان قرار گاه امنیت غذایی، اعم از جهاد کشاورزی، بانک سپه و غله نیز لازم است در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: مسوولان استانی در زمینه هوشمند سازی توزیع یارانه نان عملکرد مطلوبی داشتند ولی این عملکردها انعکاس و اطلاع رسانی مطلوبی نشده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: بیشترین پرونده تخلفاتی احصا شده امسال برای اصناف در استان در حوزه آرد و نان بوده و ۲ هزار و ۲۳۰ فقره پرونده به ارزش بیش از ۲۲ میلیارد ریال در این بخش تشکیل شده است.

اکبر کرامتی بیان کرد: نظارت عمومی در زمینه انعکاس تخلفات می تواند کمک شایسته ای به مسوولان در کاهش تخلفات در این حوزه داشته باشد.

به گزارش ایرنا اذربایجان غربی دارای بیش از چهار هزار و ۷۰۰ نانوایی است که حدود ۹۰ درصد آنان به کارتخوان هوشمند در توزیع و فروش نان مجهز شده اند.

برچسب‌ها آرد گندم آذربایجان غربی ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آرد گندم آذربایجان غربی آرد گندم آذربایجان غربی ارومیه آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رها‌سازی مرحله دوم آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه

مجید رستگاری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: دومین مرحله از رهاسازی آب در فاز اول از محل سد سیلوه پیرانشهر از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی‌سیب رهاسازی می‌شود.

وی اضافه کرد: در فاز اول ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در فاز دوم ۵ مترمکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپرآباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ مترمکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

رستگاری گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر در جنوب آذربایجان‌غربی قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • غرق شدن ۲ جوان در رودخانه نازلوچای ارومیه
  • اسلام نگاهی مقدس به مسئله کار و کارگر دارد
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • تجلیل از قاریان، خادمان و فعالان قرآنی در ارومیه
  • 7 میز خدمت در حاشیه نماز جمعه ارومیه برپا می‌شود
  • دستگاه قضا؛ نماد اعتمادمردم به نظام اسلامی
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • برگزاری ۷ میز خدمت در نماز جمعه ارومیه
  • رها‌سازی مرحله دوم آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟