Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت از آمادگی وزارت نفت در تأمین خوراک برای استقرار صنایع پایین‌دست نفت و گاز در لامرد و مُهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا، هوشنگ فلاحیان ششم مردادماه از صنایع شهرستان‌های لامرد و مُهر در حوزه بالادستی و پایین‌دستی بازدید و در نشست جمع‌بندی این سفر بر موضوع انتقال آب دریا به فارس تأکید کرد و گفت: ارزش انتقال آب دریا در آینده نمایان خواهد شد که چه خدمت بزرگی صورت گرفته است و آیندگان درک خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بناست این منطقه توسعه پیدا کند نیاز مبرم به انتقال آب دریا به لامرد وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هنر مدیریت این است که بتواند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را به صحنه بیاورد، افزود: صنایع آلومینیوم لامرد افتخار ملی است و این ظرفیت را داراست که زنجیره آلومینیوم و صنایع پایین‌دست آن در اینجا تأسیس شود.

معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت با اشاره به ظرفیت‌های بالادستی نفت و گاز در این منطقه ادامه داد: هرجا که نگاه کنیم محصولات و مشتقات گازی وجود دارد و وزارت نفت آمادگی این را دارد که خوراک و خط انتقال آن را اجرایی کند به شرطی که سرمایه‌گذار بخواهد در این زمینه سرمایه‌گذاری کند که این امر نیازمند شناسایی بسته‌های سرمایه‌گذاری جذاب مبتنی بر خوراک در دسترس است که یکی از ضروریات است.

وجود ظرفیت بالای سرمایه‌گذاری در لامرد و مهر

سیدموسی موسوی، نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلام نیز در این نشست با بیان اینکه اکثر ظرفیت‌های این مناطق که قابلیت‌های بالایی دارند به چشم نیامده و مغفول مانده‌اند، اظهار کرد:  بنا به اظهارات معاون اول رئیس جمهوری، دولت به این جمع‌بندی رسیده و مصمم است که لامرد و مهر مانند جاسک و چابهار از ظرفیت سرمایه‌گذاری بالایی برخوردار باشد.

وی ادامه داد: منطقه عسلویه از نظر سرمایه‌گذاری صنایع بالادستی و پایین‌دستی تکمیل شده و دولت نیز به دنبال تکمیل و توسعه فازهای موجود رفته است و انتظار ما این است که این نگاه به منطقه لامرد و مهر نیز همانگونه باشد.

نماینده لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه با مساعدت مجموعه نفت و دولت، این مهم محقق خواهد شد و بدون شک این امر به نفع کشور هم خواهد بود، افزود: لامرد و مهر ظرفیت بسیار مناسبی برای ایجاد صنایع متعدد را داراست و حوزه گازی پارسیان هم‌اکنون به‌عنوان بزرگترین حوزه گازی شیرین در حال بهره‌برداری بوده و میدان‌های مختلف هما، شانول، وراوی و تابناک بهترین منابع گازی هستند.

وی گفت: طرح فشارافزایی میدان‌های گازی وراوی و هما و تابناک مشکل افت فشار گاز ورودی پالایشگاه پارسیان را جبران خواهد کرد و در کنار آن، طرح توسعه میدان‌های پازن و ارم نیز امیدواریم هرچه سریع‌تر نهایی شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خواستار تأمین خوراک پتروشیمی‌ها و صنایع در این منطقه شد و اعلام کرد: ما ۵ میلیون متر مکعب گاز داریم که فقط نیاز منطقه ویژه اقتصادی و آلومینیوم را تأمین می‌کند اما با عنوان خوراک در اختیار ما قرار ندارد که به سایر صنایع واگذار شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خوراک گاز نفت نفت و گاز وزارت نفت سرمایه گذاری لامرد و مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان

 پژمان اختری اظهار داشت: واحد شماره چهار نیروگاه شهید مفتح به ظرفیت ۲۵۰ مگاوات پس از اتمام تعمیرات دوره‌ای به شبکه سراسری متصل شد.

وی افزود: با راه اندازی واحد شماره چهار، فصل تعمیرات نیروگاه به اتمام رسیده و هر چهار واحد با آمادگی کامل به استقبال روز‌های گرم سال می‌رود.

معاون تولید نیروگاه شهید مفتح تصریح کرد: تولیدحداکثری وکاهش نرخ خروج اضطراری به عنوان یکی از اهداف مهم این مجموعه در سال جاری خواهد بود.

 نیروگاه شهید مفتح همدان متشکل از چهار واحد ۲۵۰ مگاواتی در مجموع به ظرفیت هزار مگاوات به عنوان اولین و تنها مرکز تولید انرژی الکتریکی با استفاده از پساب تصفیه شده شهری در کشور، علاوه بر تأمین دو درصد برق مورد نیاز شبکه سراسری برق کشور، نقش مهمی در پایداری برق استان همدان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است