Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار چهارمحال و بختیاری با تشکر از همراهی مردم و مسئولان در خصوص رفع مشکلات پس از سیلاب بارده، گفت: مدیران تا رفع کامل مشکلات از منطقه سیل‌زده بارده خارج نشوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در ستاد مدیریت بحران در منطقه سیل‌زده بارده، در خصوص مناطق سیل زده و برآورد‌های لازم در منطقه و همچنین ضمن خداقوت به جهادگران، اظهار داشت: خداقوت به تمامی عزیزانی که تلاش کردند تا سختی و زحمت از دوش مردم برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به محض اعلام بارندگی در استان، چهارشنبه خوشبختانه ستاد بحران در استان تشکیل شد و تمامی نیروها  در آماده باش بدون مرخصی بودند و چندین توصیه مهم به این نیروها ابلاغ شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه شهردار‌ها و فرماندار‌ها و دهیارها در این خصوص توجیه شدند، افزود: مراکز خدماتی استان در آماده باش صد در صد به سر می‌برند و اولویت ما مسائل جانی بود، گردشگرانی که در بستر رودخانه‌ها بودند هدایت شدند و بنا شد از روخانه‌ها و مسیر‌ها بازدید شود تا اگر موانعی وجود دارد برطرف شود، آماده باش و هشدار در روز چهارشنبه بسیار موثر بود، علاوه بر اینکه بارش در استان سنگین بود خوشبختانه تاکنون تلفات جانی وجود نداشته البته بخشی از عشایر که دسترسی به آن‌ها نبود ممکن است آسیب جانی دیده باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری  تصریح کرد: سنگین ترین بارندگی در منطقه بارده به اندازه 50 میلیمتر بوده است آن هم در ظرف 45 دقیقه که بی‌سابقه بوده است، با توجه به اینکه خاک هم زمان تابستانی بوده و کاملا می‌توانسته سیل‌آسا باشد به سرعت این پدیده شکل گرفته است. بیشترین بارندگی در این منطقه بوده است و بخشی در شهرکرد و مرغملک 45 و در کوهرنگ بالای 30 میلیمتر که بارش بسیار سنگینی بوده است.

حیدری با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون خسارت جانی به بار نیامده است، بیان داشت: خوشبختانه با آمادگی کامل خسارات جانی وجود نداشته و بخشی هم که وجود داشته خسارت‌های مالی بوده است، از مسئولین مربوطه تشکر می‌کنم که در همان ساعت اولیه در نقاط مختلف استان حضور پیدا کرده و موانع را برطرف کرده‌اند، اگر در ساعات اولیه نیروها نمی‌رسیدند و موانع برطرف نمی‌‌شدند ما با تلفات جانی زیادی رو‌به‌رو بودیم. خوشبختانه سرعت عمل دوستان برای امداد رسانی به جا  و درست بود.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت وحدت، همدلی و همگرایی مردم با یک دیگر، گفت: وحدت، همگرایی و همدلی اگر وجود داشته باشد این شیرینی را به دنبال خواهد داشت و مردم آسیب نخواهند دید، بارندگی قطعا افزایش پیدا خواهد کرد و از ساعت 2 بعدازظهر بارندگی پیش‌بینی شده است که حجم بالایی دارد که باید در برابر آن مراقبت و مواظبت چند برابر شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با سرعت عمل دوستان تلفات مالی به حداقل رسیده است و موانعی که سیل ایجاد کرده بود با دستگاه‌ها به موقع مسیر‌های مسدود شده را از موانع برطرف کردند و نگذاشتند بیش از این مشکل برای مردم ایجاد شود.

حیدری یادآور شد: از مردم باید بیشترین تشکر شود، مسئولین و نیروها سعی کنند به مردم، خانه‌ها و مغازه‌هایشان سرکشی کنند و به آن‌ها آرامش دهند، مردم با وجود این مشکل و سختی که داشتند به طبخ 300 پرس غذا پرداختند که واقعا قابل تقدیر است و این اوج همکاری و صبر مردم را می‌رساند، مدیران سعی کنند در این مناطق حضور داشته باشند و کسی خارج نشود، تقسیم‌بندی، پهنه بندی و قطعه بندی صورت بگیرد، ما از این منطقه و نیروها باز هم بازدید خواهیم کرد، امامزاده را به محیط زیست بسپارید و نیروهای محیط زیست برای پاک‌سازی حضور داشته باشند.

وی با تاکید بر برآورد دقیقی از خسارات توسط مسئولین، بیان کرد: مسئولین مربوطه از خسارات برآورد دقیقی داشته باشند. برآورد خسارات منازل مسکونی، مغازه‌ها و معابر و زیرساخت‌ها دقیق توسط بنیاد مسکن انجام شود، همچنین تاسیسات برق، آب، مخابرات را برآورد خسارت بکنند، زمین‌های کشاورزی، مراتع، دام‌هایی نیز خسارت دیده‌اند که جهادکشاورزی برآورد دقیقی داشته باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: لای‌روبی به سرعت دنبال شود، به دلیل اینکه احتمال بارندگی زیاد است مسیرها و جاده‌ها به سرعت باید لای‌روبی شوند، نیرو و تجهیزات به اندازه کافی وجود داشته باشد و تقسیم کار صورت بگیرد و مسئولین مربوطه هم حضور داشته باشند و نظارت کنند‌ باید موانعی که در کنار رودخانه وجود دارد سریعا برطرف شود ، پل‌هایی که قرار است تخریب شوند قبل از بارندگی دوباره در اولویت قرار گیرند و منازلی که در مسیر رودخانه هستند با حکم دادستان سریعا تخریب شوند.

هشدار سطح قرمز هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری / سیلاب‌ها در راه استوقوع سیل در روستای "بارده" استان چهارمحال و بختیاری / راه‌ها و پل روستا آسیب دیدنداعلام آماده‌باش‌ استاندار چهارمحال و بختیاری به دستگاه‌های امدادی/ هرگونه مرخصی و ماموریت لغو است

حیدری در پایان، خاطرنشان کرد: درخت‌هایی که در بستر رودخانه هستند بریده شوند و ورودی روستا هم ایست بازرسی داشته باشد‌.

انتهای پیام/7540

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آب و هوا سیل زده سیل آب و هوا سیل زده سیل استاندار چهارمحال و بختیاری داشته باشند آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور

ایسنا/کرمان فرماندار راور گفت: بارندگی روزهای گذشته در مجموع حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی، راه‌ها و دام شهرستان وارد کرده است.

رضا عباسی در گفت‌وگو با ایسنا درباره خسارت اولیه ناشی از بارش‌های اخیر در شهرستان راور اظهار کرد: ۱۴ رشته قنات در این بارش‌ها آسیب دیده که ارزش ریالی آن چهار میلیارد تومان برآورد شده می‌شود.

وی با اشاره به خسارت پنج میلیارد تومانی به کانال و لوله‌های آب کشاورزی افزود: بارندگی روزهای پایانی هفته گذشته ۹ میلیارد ریال به مزارع گندم، استخرهای ذخیره آب و تعدادی دام خسارت زده است.

فرماندار راور با اشاره به آسیب ۲۰ هکتار باغ زیتون و پسته با برآورد اولیه یک و نیم میلیارد تومان بیان کرد: ۲۰۰ کیلومتر راه‌های عشایری شهرستان تخریب شده است. 

وی با اشاره به تخریب بندهای انحرافی در سطح شهرستان راور در بارش‌های روزهای گذشته گفت: جمع کل خسارت اولیه در این بخش بیش از ۱۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بوده است.

عباسی خسارت بارندگی و سیلاب به ابنیه راهداری از جمله پل‌ها، روکش آسفالت و شانه جاده‌ها در شهرستان راور را ۱۵۳ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: خسارت نوسانات دمایی و عدم تامین نیاز سرمایی در ۶۰۰۰ هکتار از باغات پسته شهرستان به ویژه رقم کله قوچی نیز باعث ریزش بیش از ۶۰ درصد جوانه‌های گل پسته شده که برآورد خسارت به میزان ۱۴۴۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • هشدار هواشناسی برای خودداری از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم