Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران گفت: توفیق داشتیم در میدان آیینی امام حسین، میزبان پرچم متبرک حرم سیدالشهدا باشیم. حال و هوای بسیار خوبی در اینجا حاکم بود و شهروندان عزیز دورتادور این پرچم زیبا را گرفته و همراه با اشک‌های خود، آن را به شیوه‌ای باشکوه به اهتزاز درآوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت، با مشارکت خود مردم، این پرچم در میدان امام حسین نصب شد تا گرمابخش این میدان آیینی شهرمان باشد. 

وی اضافه کرد: این مراسم در شب زیارتی امام حسین علیه‌السلام و در آستانه فرارسیدن ماه محرم برگزار شد تا استقبال بسیار خوبی از مراسم آیینی سیاه‌پوشان باشد که همه ساله در هیأت‌های عزاداری برگزار می‌شود. 

فاطمیان‌پور با تاکید بر اینکه این پرچم برای همیشه در این میدان باقی می‌ماند، گفت: از این به بعد وقتی در میدان آیینی امام حسین قرار می‌گیریم، حس و حال خیلی خوبی پیدا خواهیم کرد؛ چرا که اگر از همین راه دور چشم سر را ببندیم و چشم دل را باز کنیم، می‌توانیم خود را در بین‌الحرمین تصور کنیم. 

وی با اشاره به تدارک حواله خرید اقلام خوراکی ویژه ۸ هزار هیأت تهرانی گفت: برای ۸ هزار هیأت عزاداری امام حسین (ع) در تهران، حواله خرید چهار قلم خوراکی تدارک دیده شده است. براین اساس، برای هیأت‌هایی که در سامانه سازمان تبلیغات اسلامی ثبت‌نام کرده‌اند، حواله خرید برنج، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ با قیمت تنظیم بازار فراهم شده است. 

فاطمیان‌پور تاکید کرد: سایتی طراحی کردیم و از طریق پیامک به مسئولان هیأت‌ها، از آن‌ها خواهیم خواست که وارد این سایت شده و پس از درج مشخصات خود و هیأت‌شان نسبت به انتخاب مکان‌های خرید اقلام مورد نیاز اقدام کنند. 

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در پایان با اشاره به استقبال خوب مردم و هیأت‌ها از نمایشگاه عطر سیب گفت: تاکنون نزدیک به چهار هزار نفر از مسئولین هیأت‌ها تشریف آورده و بن‌کارت‌های خود را دریافت کردند. اتفاق قابل توجه حضور فعالانه مردمی در این نمایشگاه است که برای خرید ملزومات هیأت و مراسم روضه‌خوانی خود آمده‌اند.

‌بیستمین رویداد «عطر سیب» با هدف تامین محصولات و خدمات محافل حسینی شهر تهران از دوم تا نهم مردادماه از ساعت ۱۶ تا ۲۳ به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در میدان امام حسین (ع) در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اهدای پرچم حرم امام حسین میدان امام حسین ع امام حسین هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • مسیر میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم مسدود است
  • پرچم یا حسین در تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + فیلم
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در تونل‌های شهری
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • نهاوند میزبان پرچم متبرک حرم رضوی
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه