Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، سید مجتبی موسوی نائینی مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد زاینده‌رود میزان بارش سامانه تابستانه در سرشاخه اصلی حوضه آبریز کوهرنگ را تا ساعت ۸ صبح روز جمعه هفتم مرداد ماه ۳۷.۴ میلی‌متر اعلام کرد و اظهار داشت: کوهرنگ در استان چهارمحال بختیاری بعد از برازجان، یزد، نصرت‌آباد استان سیستان و بلوچستان از رکوردداران میزان بارندگی در شبانه روز گذشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که افزایش ورودی آب به سد زاینده‌رود اصفهان در پی بارش‌های شبانه روز گذشته رخ داد، افزود: دبی متوسط ورودی ۱۷ ساعته سد زاینده‌رود حدود ۵۵.۵ مترمکعب بر ثانیه تخمین زده می‌شود.

موسوی با بیان اینکه پیک سیلاب طی ساعاتی در شب گذشته دست‌کم سه برابر این مقدار بوده است، گفت: طبق بررسی‌ها پیک سیلاب حدود ساعت ۸ شب دیروز به سد زاینده‌رود رسیده است و با احتساب حداقل سه برابری پیک سیلاب ورودی تجمعی به سد بیشتر از ۱۵۰ مترمکعب بر ثانیه بوده است.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد زاینده‌رود خاطر نشان کرد: میانگین بارشی در کوهرنگ از ابتدای سال آبی ، مهر ۱۴۰۰، تاکنون به یک هزار و ۲۴۷ میلی‌متر رسیده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۸۲۲ میلی‌متر و در بلند مدت این تاریخ یک هزار و ۳۵۵ میلی‌متر بود.

وی با اشاره به ذخیره ۲۷۴ میلیون مترمکعبی سد زاینده‌رود تا روز گذشته ششم مردادماه، اضافه کرد: ورودی روز گذشته به سد ۵۳ متر مکعب و خروجی از آن ۲۸ مترمکعب بر ثانیه بود.

موسوی ادامه داد: پیش‌بینی‌های کارشناسان شرکت مدیریت منابع آب ایران از وضعیت بارش‌ها طبق مدل منطقه‌ای WRF و مدل‌های جهانی ICON و GFS نشان می‌داد حوضه آبریز سد زاینده‌رود متأثر از جبهه بارشی مونسونی تا حدود ۵۰ میلی‌متر و براساس مدل GFS حدود ۶۰ میلی‌متر بارش طی این روزها دریافت کند.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد زاینده‌رود بیان کرد: طبق این پیش‌‌بینی انتظار می‌رود حداکثر حجم روان‌آب ورودی به سد زاینده‌رود تحت تأثیر این جبهه بارشی تا حدود ۲۴ میلیون مترمکعب، با فرض ضریب روان‌آب ۲۰ درصد باشد.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ق/

منبع: فارس

کلیدواژه: سید مجتبی موسوی سد زاینده رود کوهرنگ سد زاینده رود روز گذشته میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه/ شدت بارندگی در این استان‌ها

به گزارش خبرآنلاین، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی وضعیت جوی استان‌های مختلف را تشریح کرد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز در اغلب مناطق کشور شاهد بارش خواهیم بود، اظهار کرد: در شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز بارش پراکنده و در سایر مناطق کشور رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد. شدت بارش در جنوب و شرق کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: جمعه (۱۴ اردیبهشت) در نوار غربی کشور رگبار و رعدوبرق، در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، شرق و شمال شرق بارش پراکنده و در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب شرق بارش خفیف باران و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود. جمعه بارش در غرب و جنوب غرب شدت خواهد داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه شنبه (۱۵ اردیبهشت) در نوار شمالی، برخی مناطق شرق و غرب کشور رگبار پراکنده رخ خواهد داد، یادآور شد: یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در نوار شمالی کشور ابرناکی و بارش خفیف باران دور از انتظار نیست. دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور شده و در نیمه غربی کشور موجب ابرناکی و رگبار و رعد برق موقتی خواهد شد.

به گفته ضیائیان، امروز مناطق مرکزی خلیج فارس، جمعه تنگه هرمز و جمعه و شنبه دریای خزر مواج است.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۴ اردیبهشت) نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، از بعد از ظهر ابری همراه با بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) ابری و بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق از بعدازظهر وزش باد شدید و کاهش ابر با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۲۹ و ۳۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901996

دیگر خبرها

  • تمام محورهای مواصلاتی فارس باز است
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارش در خوزستان
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته کرمان اعلام شد
  • بیشترین بارش‌های شبانه‌روز گذشته در کدام مناطق کرمان بود؟
  • ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه/ شدت بارندگی در این استان‌ها
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • یزد؛ همچنان کم بارش ترین استان کشور/ سامانه جدید بارشی در استان یزد+ فیلم
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان