Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@09:36:46 GMT

سیگار کشیدن خطر مرگ ناشی از کرونا را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۸۴۵۶

سیگار کشیدن خطر مرگ ناشی از کرونا را افزایش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که سیگار می‌کشند، ۳۹ درصد بیشتر از افراد غیرسیگاری به دلیل مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز پیدا کردند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویروس کرونا میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است، برخی افراد مصونیت بیشتری در برابر بیماری دارند، در حالی که برخی دیگر بیش از حد آسیب‌پذیر هستند و در برابر حمله ویروس کرونا تسلیم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که مشخص است، سیگار کشیدن به ریه‌های افراد آسیب وارد می‌کند، این اتفاق باعث می‌شود افراد بیشتر در معرض ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار بگیرند. نتایج یک مطالعه انجام شده نشان می‌دهد که سیگار کشیدن خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ و مرگ‌ومیر ناشی از آن را افزایش می‌دهد. بنابراین افراد سیگاری بهتر است با ترک سیگار از خود در برابر این بیماری محافظت کنند.

گروهی از محققان به منظور بررسی تأثیر سیگار کشیدن بر خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید -۱۹ مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف، داده‌های پزشکی مربوط به ۴۰۰۰ نفر بالای ۱۸ سال را مورد ارزیابی قرار دادند. افراد شرکت‌کننده در مطالعه بین ژانویه ۲۰۲۰ تا مارس ۲۰۲۱ به دلیل مبتلا شدن به بیماری کووید -۱۹ در بیمارستان بستری شدند. محققان به این نتیجه رسیدند که سیگار کشیدن بدون در نظر گرفتن سن، جنسیت، نژاد یا سابقه پزشکی خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید -۱۹ و بستری شدن در بیمارستان را افزایش می‌دهد. عوامل دیگر نیز باعث می‌شود افراد سیگاری بیشتر در معرض بیماری کووید -۱۹ قرار بگیرند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که سیگار می‌کشند، ۳۹ درصد بیشتر از افراد غیرسیگاری، به دلیل مبتلا شدن به بیماری کووید -۱۹، به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز پیدا کردند. علاوه بر این، احتمال مرگ‌ومیر این گروه از افراد ۴۵ درصد بیشتر از افراد غیرسیگاری گزارش شده است. یافته‌های مطالعاتی از این قبیل به پزشکان کمک می‌کند که بر افراد سیگاری آلوده به ویروس کرونا تمرکز کنند، زیرا احتمال ابتلاء به نوع شدید بیماری و نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی در میان این گروه از افراد بیشتر است.

محققان همچنین دریافتند که سن بیمار می‌تواند در افزایش خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید -۱۹ نقش داشته باشد. افراد سیگاری بین ۱۸ تا ۵۹ سال بیشتر از افراد بالای ۶۰ سال، در معرض خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید -۱۹ بودند. این نتیجه‌گیری تعجب‌آور بود، زیرا ویروس کرونا بیشتر بر افراد مسن تأثیر می‌گذارد. به گفته متخصصان، عوامل دیگر مانند چاقی، دیابت، فشار خون بالا و بیماری مزمن کلیوی خطر بروز نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ‌ومیر ناشی از آن را افزایش می‌دهد.

کد خبر 591950

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی ویروس کرونا سیگار سيگار کشيدن مصرف سیگار کرونا ویروس مرگ و مير مرگ و میر کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق افزایش می دهد بیماری کووید بیشتر از افراد افراد سیگاری ویروس کرونا سیگار کشیدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت